İyi yapmışsın evet oyalar birde teksen zor oluyoriyi yapmışsın
Hoş geldin tatlım gelip bir çayımızı içsen iyidi nere kaçıyon bende senin ellerinden öpüyor ve bekliyoruz
Evet canım sabah başka işlerim olur ondan akşamdan hazırladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmışsın evet oyalar birde teksen zor oluyoriyi yapmışsın
Hoş geldin tatlım gelip bir çayımızı içsen iyidi nere kaçıyon bende senin ellerinden öpüyor ve bekliyoruz
Elleri gözleri karıştırmayaymışım iyimiş
Ders çalışmam lazım Efserim son 32 saatim şu sınavı bir atlatayım daha gelip tariflere bakıcam
Elleri gözleri karıştırmayaymışım iyimiş
Ders çalışmam lazım Efserim son 32 saatim şu sınavı bir atlatayım daha gelip tariflere bakıcam
Evet canım sabah başka işlerim olur ondan akşamdan hazırladım
Hadi git sende yat yarın koşturacan canım ben buraları kolacan ederim
Tamam canım hayırlı geceler
Geldim
Evet yarın hem gündüz hem gece misafirim var
Canım bukez fazla birşey yapmıyorum..Arkadaşlarım çok fazla birşey istemediler herkes 2 tarif hazırlayacakBen de dilber dudağı-fellah köftesi-yoğurtlu közlenmiş patlıcan-Közlenmiş kırmızı biber-salata-turşu ve kolay görünsün ama olmazsa olmaz börek yapacağım.İstemiyorsanız yemeyin derim
evett:)) merakla beklıyorum sonuçları tüm yemekler harika görünüyor
Günaydın
kızlar yaa bana çok leziz bir kek tarifi önerir misiniz internette tarifler varda güvenemiyorum denenmiş tadimış sizin damak zevkinize güvenemiyorum
şimdiden teşekkür ederim
Canım bukez fazla birşey yapmıyorum..Arkadaşlarım çok fazla birşey istemediler herkes 2 tarif hazırlayacakBen de dilber dudağı-fellah köftesi-yoğurtlu közlenmiş patlıcan-Közlenmiş kırmızı biber-salata-turşu ve kolay görünsün ama olmazsa olmaz börek yapacağım.İstemiyorsanız yemeyin derim
gunaydın ablacım
Islak kek browni yapa bilirsin,yada pudik dolgulu kek de olabilirkızlar yaa bana çok leziz bir kek tarifi önerir misiniz internette tarifler varda güvenemiyorum denenmiş tadimış sizin damak zevkinize güvenemiyorum
şimdiden teşekkür ederim
Selam
Herkese mutlu haftasonları
Sanada canım
Tedbirli davranayim diyorsun yani Gazel.Daha belli olmadi.Bence kekler,çorbalar,makarnalar olabilir.
Evet canım yapılmayan bir kategoriyi yapalım
Gazel yeni kategori hakkında fikrin varsa hiç çekinme söyle
Canım kekler yapılmadı ama pastalar yapıldı:26:
Kekler olur mu
Aslında
Kebaplar
Kurabiyeler
Poğaçalar
Kahvaltılık tarifler
Diyet yemekleri
Sebze yemekleri
Dünya mutfağı
Yaz gelse patlıcan yemekleri yapardık
Biz fikrimizi belirtelim ortak karar verilir
kızlar yaa bana çok leziz bir kek tarifi önerir misiniz internette tarifler varda güvenemiyorum denenmiş tadimış sizin damak zevkinize güvenemiyorum
şimdiden teşekkür ederim