- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
bugün havuçlu cevizli kek yapmıştım sevdiğin bir tatsa tavsiye ederim
teşekkür ederim tatlım bir tane ıslak kek yaptım çok nefis oldu yoksa mutlaka denerdim. :)
adra'cım sende çok sağol link için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün havuçlu cevizli kek yapmıştım sevdiğin bir tatsa tavsiye ederim
Öyle oldu canım çok şükür atlattımoo gece gündüz demeden misafirperverlik yapıcaksın yani
Çok teşekkür ederimhay maşallah ablacım Allahtan fazla birsey yokmuş
bu sitede herkese sorsalar idolüm olarak seni seçerdim ve kimselere vermezdim
Öyle canım çok iyi olduBiraz kızdılar ama çok memnun olarak yedilerÇok güzel bir menü.Merak etme ayy niye bu kadar yaptın derken bir taraftan da götürecekler yaptıklarını.İki tarifle misafir ağırlanmaz bir kere.Biz kapı komşumuz gelse sofra donatıyoruz.
aynen canım nevreste'nin oklavasından nasibimi almamak için dipnot düşeyim dedim...
valla geçen sezonda ısrarla üstünde durmuştum tekrar hatırlatayım nevom,
kış bitmeden KIŞ SEBZESİ YEMEKLERİ yapılsa bence çok da yakışır....tıpkı kurban bayramından hemen sonra köftelerin denk geldiği gibi... örneğin pırasa, fırında ıspanak, kereviz, enginar, brokoli, lahana,...ooo ne kadar sebze varmış, daha aklıma gelmeyenler hatta....
ama karar sizin tabi benimki bir teklif
Öyle oldu canım çok şükür atlattım
Çok teşekkür ederim
Öyle canım çok iyi olduBiraz kızdılar ama çok memnun olarak yediler
Canım çok haklısın kış bitmeden kış sebzeleri yapmalıyızSen de katılırsın
ay yok nevom yaa, ben cookplus krizini yeni atlattım (biliyorsun)
Vuuuuuuu çok iddialı olduKatılırım 1. olurum diyorsun
Gerçekten kış sebzeleri ne güzel olur, sebze için hep alternatif arıyorum güzel tariflerden yararlanırız ne güzel ..
yaneee isteyenlerin önünü açmak lazım
pek yaşlı teyze gibi konuştum bende yaa :)
Yaşlı teyze gibi olduYok canım sen de daha çok iş var
hep ben hep ben olmaz ki dimi ama cookplus'ı batırmaktan çekiniyorum ondan yaneeee
mütevazilikten ölüyorum nevom....
Beni kandıramazsın Kış sebzeleri yaparsak seni de bekliyoruz
şaka bi yana nevom, iddiam yok da sırf eğlencesine belki katılırım...ıspanak kavurup gelirim
Tamam ben bunu kayıt altına aldım haberin olsun[/QUOT
hadi bakalım
Günaydın son gün hanımlar
Kaçamaz değil mi kanıtlar var elimizdeAaa gazel mi katılıyormuş bir daha ki kategoriye
Kaçış yok okudum bir kere gazel hanım