- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
Aynen öyle ben başka bir amaç göremiyorum. Sırf emek için bile 1 verimez o güzel tariflere veriyorlar.Ortalamayı düşürüyorlar değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle ben başka bir amaç göremiyorum. Sırf emek için bile 1 verimez o güzel tariflere veriyorlar.Ortalamayı düşürüyorlar değil mi
Aynen öyle ben başka bir amaç göremiyorum. Sırf emek için bile 1 verimez o güzel tariflere veriyorlar.
Ama o zaman bunu yarışmacı ya da yakını yapıyordur Yarışmaya katılmayan biri en azından emek için bile 1 vermez , eli gitmez
Adranın güzel dileklerini okumuş olsa kesin deşifre ederdi kendini
Ayy ben geldim
Ne vereyim abime
Evet kesinlikle
Çek oradan bol acılı bir adana ablana
Tedbirli davranayim diyorsun yani Gazel.Daha belli olmadi.Bence kekler,çorbalar,makarnalar olabilir.yeni kategori hakkında seçenkler varmı meraktayım....
hani hemen katılacağımı düşünmeyin de...sadece merak...
Tedbirli davranayim diyorsun yani Gazel.Daha belli olmadi.Bence kekler,çorbalar,makarnalar olabilir.
Hangi kategoriler kaldi Aus.hangileri yapilmadiysa onun hakkında fikir yürütelim.Gerci birinci karar veriyor ama olsun:)Kekler haricinde hepsi oldu adracım , başa dönmeden tüm kategorileri bitirsek daha güzel olur bence
Hangi kategoriler kaldi Aus.hangileri yapilmadiysa onun hakkında fikir yürütelim.Gerci birinci karar veriyor ama olsun:)
Evet canım yapılmayan bir kategoriyi yapalımAlıntılarımı unuttum
Dilara canım çok geçmiş olsun ... Yediklerine dikkat özellikle dışarıda çiğ sebze tüketme . Ve üzme kendini tatlım
Vuslatcım , nevocum... mezeler dışında fikirlere devam Daha çeşit çoooooooook . Tabii seçerken bu katılım sayısını düşürmeyecek bir kategori olmalı yine
Hazal tatlım biz adra ile beraber 1 verenlerin evlerine ateşler saldık Beğenmemekten olduğunu hiç sanmıyorum ben , başka bir ruh hali sanırım
Gazel yeni kategori hakkında fikrin varsa hiç çekinme söyleyeni kategori hakkında seçenkler varmı meraktayım....
hani hemen katılacağımı düşünmeyin de...sadece merak...
Canım kekler yapılmadı ama pastalar yapıldı:26:Tedbirli davranayim diyorsun yani Gazel.Daha belli olmadi.Bence kekler,çorbalar,makarnalar olabilir.
Kekler olur muKekler haricinde hepsi oldu adracım , başa dönmeden tüm kategorileri bitirsek daha güzel olur bence
Olsun biz şimdiden karar verecekmiş gibi yapıp havaya girebiliriz
Kalanları saymak yerine olanlara baksak
İsyaaaağeeeennnnnn
nerdesinizzzz
Canım yarın misafirim var hazırlık yapıyorumHatta yine kaçıyorum
anaaam oylamaya son 3 gün ha heyecanlandııııım kendimize de oy verebiliyor muyuz bu arada
evet tatlım verebiliyoruz. :))
bir türlü geçmiyor günler dimi :)