- 25 Ekim 2013
- 5.452
- 5.136
Ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun
Canım bu anket genel değerlendirme sonra patates yemeklerine ayrı bir anket açılacak asıl yarışmanın sonuçunu burdaki anket belirliyecek
Ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun
Canım bu anket genel değerlendirme sonra patates yemeklerine ayrı bir anket açılacak asıl yarışmanın sonuçunu burdaki anket belirliyecek
Efser tarifi eklemişHadi bekliyoruz o zaman
Efser ikna oldu gibiSıra sen de
Sen yapıcan diye yapmıyor kimse
Evet canım sulu patates yemekleri ,çökertme kebabı,patatesli börek,patatesli içli köfte bekliyorumselam ... ya ben başka yemek de yapmak istiyom yarışmaya katılmak için değilnevreste ablanın dediği gibi bazı yemekler var hepmizin mutlaka yaptığı yediğikimse yapmadı ben de dahilll oo yemekler nerdeee nerdeeee
Ben yaptım işte kaşarlı patates sıra sendebir foto eksik :26:yarın bir daha yapıp buraya eklerim
Benim 2 fotoluk işim vartarif öz ve kısa
Ellerine sağlıkKızlarrr bakın ne yaptımm
makarnalı KK rus salatam
Eki Görüntüle 973098
Yarışma oylama anketi açılacakselam
ben birsey danısmak istiyorum, simdi bu yemekelri gayet guzel begendim ama anket olayı cıkmıs.
detay yazıldıysa kacırdım kusura bakmayın... artık yarısma anket puanına gore mi oluyor?
mesela ben hepsini begendim 10 10 10 versem ne degisecek? yoksa aralarında sıralama yaparak mı puan veriyoruz.
sonucu etkiliyorsa kimsenin hakkını yemeyeyim.
ayy bu kez bende katılmak istiyorum
pilav konusuna katılamamıştım. Acaba başka kategoride olur mu
Efser tarifi eklemiş
Yarın ben de yapayım eklerim burayaŞimdi tarif versem yalan olur
Evet canım sulu patates yemekleri ,çökertme kebabı,patatesli börek,patatesli içli köfte bekliyorum
Bekliyoruz
Ellerine sağlık
Eki Görüntüle 973110 Ben de pizza yaptım
Yarışma oylama anketi açılacakYeni uygulamayı hep birlikte öğreneceğiz Konuların içindeki anketleri oylamanızı rica ediyorum
Patates yemekleri kategorisini kaçırma
aayy ablam kaçırmak istemiyorum zaten ama patates konusunda pek deneyimli değilim kızartmadan başkaama her türlü tarifin üstesinden gelebilecek kadar da amatörüm
acaba senden öneri almak yasak olur mu
ahahaha battisler feda olsun saaaa
Sen bize yapsan ikram etsen olmaz mı
Bayilirimhepsini ben yicem
Hepsini hepsini
Canım öneride bulunmak yasak değil ama ben neler yapabilirsin bilmediğin için zorlanırım:26:
Senden yapsan ne olurHazır siz yapıyorsunuz iste
hmm bende bilemiyorum kı
sen kafana göre birkaç öneri de bulunsan ablam :26::18:
Yarışma süresi uzun olunca sonlara doğru bir sessizleşiyor buralar .
3 hafta çokmuş yahu
Yeni yarışmacılar bekliyoruz
Evet ancak o zaman hareketlenir yine , girer çıkar yorum yazarız