bir saat ausa çok fazla bence
15 dakkaya 5 çeşit çıkaarmazsa şaşırırım
ausum hakkaten döş evimiz kapandı, millet kebaba doydu, yeni bir yer açmak lazım, kekistan süpermiş
keki de nekadar değiştirebilirz ki kuzum yaa, bildiğin kek işte
orijinal bi fikir olmalı
Rengina'yı rahat bırakalım o oy vermek için gelsin belki pro kart kazanır
Gazel'i teşvik etmemde yardımcı ol
bir saat ausa çok fazla bence
15 dakkaya 5 çeşit çıkaarmazsa şaşırırım
ausum hakkaten döş evimiz kapandı, millet kebaba doydu, yeni bir yer açmak lazım, kekistan süpermiş
keki de nekadar değiştirebilirz ki kuzum yaa, bildiğin kek işte
orijinal bi fikir olmalı
Haklısın
Tamam işte sen düşün taşın yeni fikirlerinle seni bekliyoruz
Ben gazelin üzerine yoğunlaşıyorum sen yeni birilerini bul
Sana yarından itibaren özelden harika kekler sunabilirim gazelim , sen yeter ki he de
Kek kektir olur mu hiç , öyle bir süsleme yaparsın ki insan ekrana yapışır
Çok teşekkürler , yeni tarifler her zaman , sizden de bekliyoruz ama
Ben daha çok tecrübesizimm malum birde okul var :) sizlerin tarifleriyle bilgilenmeye çalışıyorum şimdilik bilgileri depoluyorumm :) aranızdaki sıcaklık çok güzel gerçekten Allah hepinizin sofrasından güzel yemekleri eksik etmesin :)
kek çeşidim yok ki fazla nevom
pastayla da kim uğraşacak şimdi
hadi üstüne bi damla çikolata serpiştirivereyim
Ben daha çok tecrübesizimm malum birde okul var :) sizlerin tarifleriyle bilgilenmeye çalışıyorum şimdilik bilgileri depoluyorumm :) aranızdaki sıcaklık çok güzel gerçekten Allah hepinizin sofrasından güzel yemekleri eksik etmesin :)
Bir damla çikolata ile ne cehverler çıkabilir , damla çikolata deyip küçümseme .
Aslında bu kategori tam bizim gözdelik , o sever böyle pasta kek çörek börek , dur onunda bir yakasına yapışayım , o da çok ara verdi yarışmaya
Oooo takip ve depolamadan sonra ne cehverler çıkar senden de .
Amin güzel dileklerin için
gözde foruma bile pek uğramaz oldu, yarışmaya katılırmı bilmem..ama dediğin gibi o pek sever pasta kek börek vs...
bi düş bakalım peşine
Önce senden bir tamam katılıyorum cevabını alayım , gözde sonra
Sana yarım harika kek fotoları yollayacağımBilinçaltına işlemek lazım yavaş yavaş
Tamam anlaştık:13:Ben gazelin üzerine yoğunlaşıyorum sen yeni birilerini bul
Sana yarından itibaren özelden harika kekler sunabilirim gazelim , sen yeter ki he de
Kek kektir olur mu hiç , öyle bir süsleme yaparsın ki insan ekrana yapışır
Oooo Gazel'im damla çikolata ile neler yapılmaz kikek çeşidim yok ki fazla nevom
pastayla da kim uğraşacak şimdi
hadi üstüne bi damla çikolata serpiştirivereyim
Onuda yakalayalımBir damla çikolata ile ne cehverler çıkabilir , damla çikolata deyip küçümseme .
Aslında bu kategori tam bizim gözdelik , o sever böyle pasta kek çörek börek , dur onunda bir yakasına yapışayım , o da çok ara verdi yarışmaya
Oooo takip ve depolamadan sonra ne cehverler çıkar senden de .
Amin güzel dileklerin için
Aus yardım ,destek istersen ben burdayımÖnce senden bir tamam katılıyorum cevabını alayım , gözde sonra
Sana yarım harika kek fotoları yollayacağımBilinçaltına işlemek lazım yavaş yavaş
ay bilemedim ki ausum yaa, iddia için değil de sırf eğlencesine katılmak isterim ama telefonumun kamerası iyi değil, resimlemek çok sıkıntı oluyor
tarif defterimde çok kek var, tarif sorun değil de, resimlerken uyuz oluyorum...
bi düşüneyim bakayım
Aus yardım ,destek istersen ben burdayım
Gazel'im çok düşünmeYaparsın sen,çekersin sen Yöresel yemekler kategorisinin 1.si olarak sen yapmıyacaksın kim yapacak
bilemiyorum, düşünmem lazım bikerem
şımardım
Hayırlı geceler
Aus yardım ,destek istersen ben burdayım
Gazel'im çok düşünmeYaparsın sen,çekersin sen Yöresel yemekler kategorisinin 1.si olarak sen yapmıyacaksın kim yapacak
Hoşgeldin canım nasılsın
Yeni kategori için çalışmalara başladım
Ben bu işin peşini bırakmam nevo , sonuçta bu yarışmaya da katılmam için gazel kaç kategoridir baskı yapıyor bana , şimdi sıra bende
Gözdeye de haber vereyim girdiğin de , o da pastalara katılmıştı zaten , keklerde denesin şimdi de şansını .
Ben çıktım , yorgunum bugün çok .
Oylarınız ve desteğiniz için çok teşekkürler
Ben bu işin peşini bırakmam nevo , sonuçta bu yarışmaya da katılmam için gazel kaç kategoridir baskı yapıyor bana , şimdi sıra bende
Gözdeye de haber vereyim girdiğin de , o da pastalara katılmıştı zaten , keklerde denesin şimdi de şansını .
Ben çıktım , yorgunum bugün çok .
arzum77,- asu70,
biberon,- blowhole25,
- blueworld,
Dilaraginosss,- DoLmA,
Efser, egunal,- exmadon,
- firdefs,
- Fluttershy,
- fndkfndk,
gazeldustubaglara,- gul100,
- GzdBky,
- insanbuL,