Ben de iyiyim canım
Başlamak gerekiyorBu kategori bitti yenisine devam edelim
Hadi bakalım, kaç kişilik bir liste oluşacak
İyi geceler canım
Merhaba
Ailevi sebepler, biraz da fotoğraf çekme, biraz memleket özlemi ile seyahatteyim. Salı günü ofiste olmayı planlıyorum. Yarışmamızın birincisi belli olmuş. Kendisini tebrik ederim yeni yarışma lokal hayata geçtiğimde aktif olacaktır. Bu yarışmada CookPlus şanslı kişisi'de belli oldu ismini de döndüğümde açıklayacağım. Kategori belli tarifleri yollayabilirsiniz. yayınlanması biraz süre alabilir.
Herkese, Konya'dan selamlar....
Hatta diğer şanslı üyemizi de açıklıyayım. ; Adra
Nevreste şahidimdir, yarışmalarda ki azminden dolayı bu yarışmada kendisine böyel bir şey yapacağımı bahsettim. Hatta başka isimlerde var ama ilk bu olsun dedim ve Nevreste'ye sıkı sıkı tembih ettim sakın kimseye bundan bahsetme diye.
Hatta diğer şanslı üyemizi de açıklıyayım. ; Adra
Nevreste şahidimdir, yarışmalarda ki azminden dolayı bu yarışmada kendisine böyel bir şey yapacağımı bahsettim. Hatta başka isimlerde var ama ilk bu olsun dedim ve Nevreste'ye sıkı sıkı tembih ettim sakın kimseye bundan bahsetme diye.
Sen bilirsinBiz senin yapabileceğini düşünmüştük
Canım hiç belli olmazBize de şans güler mi acaba?:)
Senide listeye yazayım mıOlsu olsun
insan accık daha ısrar eder yahu
Adra buna çok sevinecek
Yok Abi kimseye bahsetmedim ama kaç gündür içim kıpır kıpır
Çok teşekkür ederim
Konya'ya selamlarİyi tatiller
insan accık daha ısrar eder yahu
kim gidiyor konya yaaaa
biricik memleketimeeeeeee
Adra buna çok sevinecek
Yok Abi kimseye bahsetmedim ama kaç gündür içim kıpır kıpır
Çok teşekkür ederim
Konya'ya selamlarİyi tatiller
Gazelcim, bu yorumdan sonra nevoş senin peşini bırakmaz söyleyim
Merhaba
Ailevi sebepler, biraz da fotoğraf çekme, biraz memleket özlemi ile seyahatteyim. Salı günü ofiste olmayı planlıyorum. Yarışmamızın birincisi belli olmuş. Kendisini tebrik ederim yeni yarışma lokal hayata geçtiğimde aktif olacaktır. Bu yarışmada CookPlus şanslı kişisi'de belli oldu ismini de döndüğümde açıklayacağım. Kategori belli tarifleri yollayabilirsiniz. yayınlanması biraz süre alabilir.
Herkese, Konya'dan selamlar....
Canım hiç belli olmaz
Senide listeye yazayım mı
Gazel ben bu son mesajımda sana gaz verdim daha ne istiyorsun
Adranın ismini okuyunca o kadar çok sevindim , hani bana yazdınız ya aus kendim 1. olmuş kadar sevindim diye , adra içinde şimdi ben aynı hisse büründüm .
Yarın olsa da bu güzel süprizle karşılaşsa
Yok ben boyumun ölçüsünü aldım nevoş3 peş peşe katıldım olmadı
Gazele yazdım son yorumdan sonra peşini bırakmaz nevoş diye
Vuslat'cım biz onu Aus ile aramıza alıp sıkıştıracağız hele bir katılmasınEki Görüntüle 1004953