- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 865
- 168
- 33
Aslında iyi olabilir
KK damı açacaksın:26:
Yok ama oraya da gelicem

İsim bulamiyorum tatli bisey olsun istiyorum amaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında iyi olabilir
KK damı açacaksın:26:
Kekler yapalım 1 yarışmacımız hazır
Sen de katılırsan 2
Kekler hep isteniyor olabilir aslında
Evet bir çay saati yaptık onun dışında bayağıdır yemeklerden gidiyoruz![]()
Yok ama oraya da gelicem
İsim bulamiyorum tatli bisey olsun istiyorum amaa![]()
Buraya olsa çok güzel olurpamuk şekerin (prensesin )efsaneleri olsun
(tamamen salladım )
Acicam buraya da
Pamukpasta mi ysni![]()
Bekliyoruzsen tatlı bişey diyince aklıma pamuk şeker geldi
![]()
Sahi mi
![]()
Sahi.Ama isteyen kek,isteyen cupkek,isteyen de yas pasta gibi yapsin.Benimki ortaya karisik çünkü.
Tabi herkes fikrini belirtsin.Onada mi oylama acsak napsak:)
Sahi.Ama isteyen kek,isteyen cupkek,isteyen de yas pasta gibi yapsin.Benimki ortaya karisik çünkü.
Tabi herkes fikrini belirtsin.Onada mi oylama acsak napsak:)
Kekler yerine kurabiyeler olsa :44: Isındığın bir kurabiye yok mu adracım ? Bana bu ara çeşit çeşit kurabiye tarifleri lazım da![]()
Aus katılacaksan kurabiyeler olsun yoksa elektrik alan arkadaşlara engel olmayalım
Canım aslında kurabiyelerde çok güzel olurBen bayılırım kurabiyeye özellikle un kurabiyesine
![]()
Doğru diyorsun nevrestem , müşteri kaçırmamak lazım , hazır adra ısınmışken bende ısınıveririm keklere ne var![]()
Adra ilk kez yarışma sırasında sonraki kategoriyi düşünmeye başladıBu fırsat kaçmaz
Ama bu kez kekler yaparsak sonra kurabiyeler yapalımTabi 1.lerimiz bunları kabul ederse
![]()
a aa ben çok güzel kurabiyeler yaparım hemde çıtır çıtır ağızda dağılandan![]()
Adra ilk kez yarışma sırasında sonraki kategoriyi düşünmeye başladıBu fırsat kaçmaz
Ama bu kez kekler yaparsak sonra kurabiyeler yapalımTabi 1.lerimiz bunları kabul ederse
![]()
a aa ben çok güzel kurabiyeler yaparım hemde çıtır çıtır ağızda dağılandan![]()
Katılımın çok olacağı kategori olsun da gerisi önemli değil bence , öncelik bu olmalı .
Ehh sen bunu yazdın ya kara kaplı defterine geçtin nevrestenin , kurabiyeler yarışmasında mutlaka bulur seni hazalcım![]()
Merhabalar arkadaşlar, nevoş ablanın kadrolu yarışmacısı olarak sizlere bir içli köfte yapmak şart oldu