Aslında iyi olabilir
KK damı açacaksın:26:
Yok ama oraya da gelicem
İsim bulamiyorum tatli bisey olsun istiyorum amaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında iyi olabilir
KK damı açacaksın:26:
Kekler yapalım 1 yarışmacımız hazır
Sen de katılırsan 2
Kekler hep isteniyor olabilir aslında
Evet bir çay saati yaptık onun dışında bayağıdır yemeklerden gidiyoruz
Yok ama oraya da gelicem
İsim bulamiyorum tatli bisey olsun istiyorum amaa
Buraya olsa çok güzel olur pamuk şekerin (prensesin )efsaneleri olsun (tamamen salladım )
Acicam buraya da
Pamukpasta mi ysni
Bekliyoruz sen tatlı bişey diyince aklıma pamuk şeker geldi
Bulamiyorum yaa off
Sahi mi
Sahi.Ama isteyen kek,isteyen cupkek,isteyen de yas pasta gibi yapsin.Benimki ortaya karisik çünkü.Tabi herkes fikrini belirtsin.Onada mi oylama acsak napsak:)
Sahi.Ama isteyen kek,isteyen cupkek,isteyen de yas pasta gibi yapsin.Benimki ortaya karisik çünkü.Tabi herkes fikrini belirtsin.Onada mi oylama acsak napsak:)
Kekler yerine kurabiyeler olsa :44: Isındığın bir kurabiye yok mu adracım ? Bana bu ara çeşit çeşit kurabiye tarifleri lazım da
Aus katılacaksan kurabiyeler olsun yoksa elektrik alan arkadaşlara engel olmayalım
Canım aslında kurabiyelerde çok güzel olurBen bayılırım kurabiyeye özellikle un kurabiyesine
Doğru diyorsun nevrestem , müşteri kaçırmamak lazım , hazır adra ısınmışken bende ısınıveririm keklere ne var
Adra ilk kez yarışma sırasında sonraki kategoriyi düşünmeye başladıBu fırsat kaçmaz
Ama bu kez kekler yaparsak sonra kurabiyeler yapalım Tabi 1.lerimiz bunları kabul ederse
a aa ben çok güzel kurabiyeler yaparım hemde çıtır çıtır ağızda dağılandan
Adra ilk kez yarışma sırasında sonraki kategoriyi düşünmeye başladıBu fırsat kaçmaz
Ama bu kez kekler yaparsak sonra kurabiyeler yapalım Tabi 1.lerimiz bunları kabul ederse
a aa ben çok güzel kurabiyeler yaparım hemde çıtır çıtır ağızda dağılandan
Katılımın çok olacağı kategori olsun da gerisi önemli değil bence , öncelik bu olmalı .
Ehh sen bunu yazdın ya kara kaplı defterine geçtin nevrestenin , kurabiyeler yarışmasında mutlaka bulur seni hazalcım
Merhabalar arkadaşlar, nevoş ablanın kadrolu yarışmacısı olarak sizlere bir içli köfte yapmak şart oldu