- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevooo yeni kategori belli mi
Ne o katılacak mısın ?
nevo aklımı celerse neden olmasın dermişim
Yok canım henüz belli değil
Ama kek ve kurabiyeler nasıl olur diye konuşuyoruzListeye alayım mı seni
bu bölüme girmeye korkuyorum valla her an listeye alnıcacagım diye
evet evet kurabiyeler olsun hep yemek nereye kadar
bu bölüme girmeye korkuyorum valla her an listeye alnacagım diye
evet evet kurabiyeler olsun hep yemek nereye kadar
Sende harika kurabiyeler yapacak potansiyel görüyorum ben rengo , yanıltma ausu
Sende harika kurabiyeler yapacak potansiyel görüyorum ben rengo , yanıltma ausu
ben maarifetlerimi ilk, müstakbel eşime göstermeyi planlıyordum halbuki
hahahah nerelere kaçsamAhhh canım sen yeter ki iste çelmez miyimÖzelden ve bulunduğun her yerden peşinde gezerim
Bizde öyle konuştuk yemeklere ara verelim tatlıya geçelim
Yok yok korkma Sen sohbete katıl bir bakmışsın tarif arıyorsun:89:Sonra bir bakmışsın resimleri düzenleyip konu açmaya çalışıyorsun
aa linkle olur mu hiç canlı canlı görmesi lazımBiz konu linkini yollarız
Bende öyle düşünüyorum Harika kurabiyeler yapar hepimizi şaşırtır
Kekler ve kurabiyeler birlikte yarissa.İsteyen kek yapsin isteyen kurabiye.Ama tek tarif.Cok yapmak istiyorum o keki.Ahim şahin değil ama ben etkilendim.Büyük bir ask yasiyoruz onunla.Gerçi seklini tutturabilir miyim meçhul.:44:Kekler yerine kurabiyeler olsa :44: Isındığın bir kurabiye yok mu adracım ? Bana bu ara çeşit çeşit kurabiye tarifleri lazım da
Kaçma daha yarışma başlamadı Ama ben listemi elime aldım Eki Görüntüle 994866 söylediğiniz herşey alehinize kullanılacak:82:
Önce biz bir görelim sonra mahçup olma kk onayından sonra müstakbel damadımıza yemeklerini tattırırsın
aa linkle olur mu hiç canlı canlı görmesi lazım
yok yok yapmaz şaşırtmaz
Kekler ve kurabiyeler birlikte yarissa.Çok yapmak istiyorum o keki.Ahim şahin değil ama ben etkilendim.Büyük bir ask yasiyoruz onunla.Gerçi seklini tutturabilir miyim meçhul.:44:
nevom edilik yapa yapa mune gibi konusmaya başladın
ben baslamadan sıvışayım yoksa hiç kurtulamam
Öyle mi oldu
Yok canım kaçma her zaman bekliyoruzEn azından kategoriler ve istekleriniz hakkında yorumlarda bulun Bunu herkes yapmalı bence:13:
Katılımın çok olacağı kategori olsun da gerisi önemli değil bence , öncelik bu olmalı .
Ehh sen bunu yazdın ya kara kaplı defterine geçtin nevrestenin , kurabiyeler yarışmasında mutlaka bulur seni hazalcım
kara kaplı dmeeye gerek yok ben gurur duyuyorumBence iki kategoride de katılım fazla olur
Aus'cum Hazal zaten benim kara kaplı defterimde yarışma konusunun ilk satırlarını okumadın galiba
Bak aynen şöyle