- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.626
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nevooo yeni kategori belli mi![]()
Ne o katılacak mısın ?
nevo aklımı celerse neden olmasındermişim
![]()
Yok canım henüz belli değil
Ama kek ve kurabiyeler nasıl olur diye konuşuyoruzListeye alayım mı seni
![]()
bu bölüme girmeye korkuyorum valla her an listeye alnıcacagım diye
evet evet kurabiyeler olsun hep yemek nereye kadar![]()
bu bölüme girmeye korkuyorum valla her an listeye alnacagım diye
evet evet kurabiyeler olsun hep yemek nereye kadar![]()
Sende harika kurabiyeler yapacak potansiyel görüyorum ben rengo , yanıltma ausu![]()
Sende harika kurabiyeler yapacak potansiyel görüyorum ben rengo , yanıltma ausu![]()
ben maarifetlerimi ilk, müstakbel eşime göstermeyi planlıyordum halbuki![]()
hahahahAhhh canım sen yeter ki iste çelmez miyimÖzelden ve bulunduğun her yerden peşinde gezerim
![]()
Bizde öyle konuştuk yemeklere ara verelim tatlıya geçelim
Yok yok korkmaSen sohbete katıl bir bakmışsın tarif arıyorsun:89:Sonra bir bakmışsın resimleri düzenleyip konu açmaya çalışıyorsun
![]()
aa linkle olur mu hiç canlı canlı görmesi lazımBiz konu linkini yollarız![]()
Bende öyle düşünüyorumHarika kurabiyeler yapar hepimizi şaşırtır
![]()
Kekler ve kurabiyeler birlikte yarissa.Kekler yerine kurabiyeler olsa :44: Isındığın bir kurabiye yok mu adracım ? Bana bu ara çeşit çeşit kurabiye tarifleri lazım da![]()
Kaçma daha yarışma başlamadıAma ben listemi elime aldım Eki Görüntüle 994866 söylediğiniz herşey alehinize kullanılacak:82:
Önce biz bir görelim sonra mahçup olma kk onayından sonra müstakbel damadımıza yemeklerini tattırırsın
aa linkle olur mu hiç canlı canlı görmesi lazım
yok yok yapmaz şaşırtmaz![]()
Kekler ve kurabiyeler birlikte yarissa.Çok yapmak istiyorum o keki.Ahim şahin değil ama ben etkilendim.Büyük bir ask yasiyoruz onunla.
Gerçi seklini tutturabilir miyim meçhul.:44:
nevom edilik yapa yapa mune gibi konusmaya başladın
ben baslamadan sıvışayım yoksa hiç kurtulamam![]()
Öyle mi oldu![]()
Yok canım kaçma her zaman bekliyoruzEn azından kategoriler ve istekleriniz hakkında yorumlarda bulun
Bunu herkes yapmalı bence:13:
Katılımın çok olacağı kategori olsun da gerisi önemli değil bence , öncelik bu olmalı .
Ehh sen bunu yazdın ya kara kaplı defterine geçtin nevrestenin , kurabiyeler yarışmasında mutlaka bulur seni hazalcım![]()
kara kaplı dmeeye gerek yok ben gurur duyuyorumBence iki kategoride de katılım fazla olur
Aus'cum Hazal zaten benim kara kaplı defterimde yarışma konusunun ilk satırlarını okumadın galiba
Bak aynen şöyle![]()