• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patates diyeti ile 1 hafta 3 -5 kilo verme deneyimim

Canım gece dınlemek sakıncalı sonra sabah yatak su olur cıkar ter mer sanarsın ama anladın sen onu delikafaduldendelikafadulden şaka maka ben dınlıyorum etkısı var tartısılmaz ılk üç dört gün basımın agrısından duvarlara vuruyordum sımdı alıstım ve dedıklerı gıbı bır cok hareketım degıstı.Fazlada abartmadan her yolu denıyoruz işteee :teytey:

ebrulim sana birsey soracaqım cnm ya puan alınan yere msj yazılıyorya nasıl okunuyor ben okuyamıyorum yada nasıl cvp vereceqm ya biliyorsan bana anlatsana

Canım ya oraya msj yazılmıyor bıldıgım kadarıyla ama ısaret okunu üzerıne dogru getırdıgınde yorumu görüyorsun.Üzgünüm bitanemmm yardımcı olamıyacagımkaydirigubbakcemile3

Canım ya oraya msj yazılmıyor bıldıgım kadarıyla ama ısaret okunu üzerıne dogru getırdıgınde yorumu görüyorsun.Üzgünüm bitanemmm yardımcı olamıyacagımkaydirigubbakcemile3

ok üzülma cnm kaydirigubbakcemile3 :roflol: yazı yazılıyormus istersen puan yerine saqolsun arkadas anlattı sende ögrenmiş oldun tatlım :roflol: bana yazı yazılmıs nerden geldigini öqrenk istedim iyi oldu ha buarada kilo vermizsin sanırım sanada tebrikler alkisalkisalkis :kahve:

Evet gıı kılo verdim kilomu yanlıs yazmıstım onuda düzelttım bı bahane ıle.Hee buarada bende yeni bişey ögrendım sağollsırnaşık şey

ok üzülma cnm kaydirigubbakcemile3 :roflol: yazı yazılıyormus istersen puan yerine saqolsun arkadas anlattı sende ögrenmiş oldun tatlım :roflol: bana yazı yazılmıs nerden geldigini öqrenk istedim iyi oldu ha buarada kilo vermizsin sanırım sanada tebrikler alkisalkisalkis :kahve:

ben yıne maydonozluk yapacammmdelikafaduldenkullanıcı panelı var ya yukarda oraya tıkladıgınızda sızı gelen puanlı yorumları gorursunuz sızde puan vermek ıstersenız kısının yazdıgı mesajdakı terazı logosu var yaaa oraya tıklamalısınız yardımcı oldummuuu yoksa sazanlık mı yaptımmm kızlar yaaa:mymeka:

ben yıne maydonozluk yapacammmdelikafaduldenkullanıcı panelı var ya yukarda oraya tıkladıgınızda sızı gelen puanlı yorumları gorursunuz sızde puan vermek ıstersenız kısının yazdıgı mesajdakı terazı logosu var yaaa oraya tıklamalısınız yardımcı oldummuuu yoksa sazanlık mı yaptımmm kızlar yaaa:mymeka:

alkisalkisalkis süper cok tsk edrim cnm ewt onu söylemiştimde az öqrenmiştim simdi daha iyi öqrendim cnm ask olsun neden sazanlık olsunki bildigini söylemek ne qüzel birsey cok saqol cnm benm

kızlarrr ben 2 gündür terleme eşofmanıyla spor yapıyorum ilk gün 850 2. gün 500 cal yaktım stepper la. ama acayip terletiyo en kısa zamanda basen ölçümü yazıcam gün gün

arkadaşlar bunları boşverin gerçekten kendi kendime bi diyet başlattım ve çok zevkli.1 haftada 2,5 kilo verdim hemde hep tokum:))))

sabahları ya bi tabak nestle nesfit yiyorum yada domates biber salatalık ve peynir yiyorum.

elimde sürekli bi salatalık var.hem çok güzel bağırsak çalıştırıyo hemde tok tutuyo.1 salatalığın en fazla 40 kalorisi var.büyüklüğüne göre değişiyomuş.

diğer öğünlerde hep değiştirerek karnabahar haşlıyorum yoğurtla yiyorum.
patlıcanı fırında közleyip sarımsaklı yoğurtla karıştırıp yiyorum.
kabah haşlıyorum sarımsaklı yoğurt ve kekikle karıştırıp yiyorum.
patateside haşlayıp marulla soğanla biberle karıştırıyorum.yağsız yiyorum tabii hepsini.bazende patatesle yoğurt karıştırıyorum.
bütün sebzeleri böyle yoğurtla ve baharatla haşlayıp karıştırıp yiyebiliriz.
makarna haslıyorum hiç yağsız yine yoğurtla yiyorum.ama bolca baharat kullanıyorum.

hazır çorba yapıp yiyorum.bi kase hazır çorbanın en fazla 50 kalorisi var ve yediğiniz şeylerin hepsinin mutlaka kalori değerine bakıp yiyin.

sabahları yaptığım ve akşama kadar içtiğim 2 tane çayım var.
biri 1 litre suya 3-4 yaprak lahanayı elimle büyük büyük parçalayıp atıyorum ve 10 dakika kadar kaynatıyorum.sonra üzerine yarım demet maydonozu saplarıyla atıyorum.onuda 5 dakka kadar kaynatıyorum ılıyıncaya kadar içinde lahana ve maydonozla bekletiyorum.ılıyınca suyunu iyice süzüyorum.hatta lahana ve maydonozlarıda karışıla iyice sularını alana kadar eziyorum.bi tane limonu suyunu sıkıp içine döküyorum.4-5 parçaya bölüp içiyorum bunu.tadı pek hoş olmuyo ama cidden işe yarıyo.

ikinci çayda biberiye,yeşilçay,mate,rezene yi kaynayan ve biraz dinlenen (fokurdaması durcak) 1 litre suya hepsinden 1 er kaşık koyup.soğumaya bırakıyorum.onada 1 limon sıkıyorum.şekersiz içmek biraz zor oluyo onn içinde ya diyabetik şeker yada 2 kaşık bal koyup içiyorum.

bunun yanındada hergün kendi çapımda spor yapıyorum en az 1 saat.mekik çekiyorum sopa hareketi denen bişey var onu yapıyorum.(vileda sopası kullanıyorum delikafadulden.sopayı omuzlarıma yerleştirip kollarımı sopaya takıyorum sonra hızlı hızlı en az 40-50 defa sağa sola dönmeye çalışıyorum.göbeğin yan tarafları acaip acıyo ve sertleşiyo.)bide gidebildiğim heryere yürüyerek gitmeye çalışıyorum.hızlı hızlı yürüme!!!

valla bugün 5. günüm ve 2,5 kilo verdim daha vermem gereken 7 kilom var.hedef 58:)))
umarım sizdede işe yarar bütün bunlar:1rolleyes: en güzel yanı ne biliyomusunuz aç değilim :))))

arkadaşlar bunları boşverin gerçekten kendi kendime bi diyet başlattım ve çok zevkli.1 haftada 2,5 kilo verdim hemde hep tokum:))))

sabahları ya bi tabak nestle nesfit yiyorum yada domates biber salatalık ve peynir yiyorum.

elimde sürekli bi salatalık var.hem çok güzel bağırsak çalıştırıyo hemde tok tutuyo.1 salatalığın en fazla 40 kalorisi var.büyüklüğüne göre değişiyomuş.

diğer öğünlerde hep değiştirerek karnabahar haşlıyorum yoğurtla yiyorum.
patlıcanı fırında közleyip sarımsaklı yoğurtla karıştırıp yiyorum.
kabah haşlıyorum sarımsaklı yoğurt ve kekikle karıştırıp yiyorum.
patateside haşlayıp marulla soğanla biberle karıştırıyorum.yağsız yiyorum tabii hepsini.bazende patatesle yoğurt karıştırıyorum.
bütün sebzeleri böyle yoğurtla ve baharatla haşlayıp karıştırıp yiyebiliriz.
makarna haslıyorum hiç yağsız yine yoğurtla yiyorum.ama bolca baharat kullanıyorum.

hazır çorba yapıp yiyorum.bi kase hazır çorbanın en fazla 50 kalorisi var ve yediğiniz şeylerin hepsinin mutlaka kalori değerine bakıp yiyin.

sabahları yaptığım ve akşama kadar içtiğim 2 tane çayım var.
biri 1 litre suya 3-4 yaprak lahanayı elimle büyük büyük parçalayıp atıyorum ve 10 dakika kadar kaynatıyorum.sonra üzerine yarım demet maydonozu saplarıyla atıyorum.onuda 5 dakka kadar kaynatıyorum ılıyıncaya kadar içinde lahana ve maydonozla bekletiyorum.ılıyınca suyunu iyice süzüyorum.hatta lahana ve maydonozlarıda karışıla iyice sularını alana kadar eziyorum.bi tane limonu suyunu sıkıp içine döküyorum.4-5 parçaya bölüp içiyorum bunu.tadı pek hoş olmuyo ama cidden işe yarıyo.

ikinci çayda biberiye,yeşilçay,mate,rezene yi kaynayan ve biraz dinlenen (fokurdaması durcak) 1 litre suya hepsinden 1 er kaşık koyup.soğumaya bırakıyorum.onada 1 limon sıkıyorum.şekersiz içmek biraz zor oluyo onn içinde ya diyabetik şeker yada 2 kaşık bal koyup içiyorum.

bunun yanındada hergün kendi çapımda spor yapıyorum en az 1 saat.mekik çekiyorum sopa hareketi denen bişey var onu yapıyorum.(vileda sopası kullanıyorum delikafadulden.sopayı omuzlarıma yerleştirip kollarımı sopaya takıyorum sonra hızlı hızlı en az 40-50 defa sağa sola dönmeye çalışıyorum.göbeğin yan tarafları acaip acıyo ve sertleşiyo.)bide gidebildiğim heryere yürüyerek gitmeye çalışıyorum.hızlı hızlı yürüme!!!

valla bugün 5. günüm ve 2,5 kilo verdim daha vermem gereken 7 kilom var.hedef 58:)))
umarım sizdede işe yarar bütün bunlar:1rolleyes: en güzel yanı ne biliyomusunuz aç değilim :))))
bende bu diyete baslamadan önce senin diyetine benzer yerdim her yemeqim yaqsiz tuzsuz sekersiz ve haslama olarak yerdim tabiki kilo vermeye ccooook yardımcı oluyor ilk defa diyet yapıyorum doqum kilolarım qitsin diye acele ediyorum sanırım yaptıqın seylerde ccooook qüzel taatlım devam et saqlıklı kal cnm

bu çok karısık olmus canım benım kardesım sabah 3,öglen 3,aksam 3 haslanmıs patates ve aralarda bol bol su ucerek 1 haftada 4 kılo werdı
ya canım sadece patates yiyerek zayıflanır evet ama çok sağlıksız.tek yönlü beslenmeyin.ben bi cevap yazdım şimdi uyguladığım diyeti.tavsiye ediyorum.sadece patatesle zayıflanır ama eski düzene döndüğün zaman verdiğin kilonun hepsini geri alırsın.

ya bide işin güzel tarafı herşeyi yiyorum ve vitaminsiz kalmıyorum.:) tokum tooook :)))) haaa su içme olayını unuttum ben bide bitane emzikli su şişem var :ecrin_bebek: sabah kalkıyorum elime alıyorum akşama kadar en az 6 defa dolduruyorum.çok su içmek lazım çoook :)

ya bide işin güzel tarafı herşeyi yiyorum ve vitaminsiz kalmıyorum.:) tokum tooook :)))) haaa su içme olayını unuttum ben bide bitane emzikli su şişem var :ecrin_bebek: sabah kalkıyorum elime alıyorum akşama kadar en az 6 defa dolduruyorum.çok su içmek lazım çoook :)

cnm ben günde 3 3,5 lt su içiyorum sopa hareketini 150 200 qünlük yapıyrum ewt acayip etkisi var bu sebepla belim süper inceldi mekik sabah aksam 50 ser bazen 70 80 gibi qidiyor yaptıqım diyetten hiç ama hiç ac kalmadım benimk
i pataes salatsı ve yemeqi oldu acayip tok kaldım bitiremedim sanada tebrikler qüzel kilo vermizisn alkisalkisalkis

kızlar pataes qünümün son qünü ama buqün diyeti bırakıyorum cünkü regl oldum dün kilo rakamları deqişik olacak ama yinede tartıldım 78 gösterdi birde regl qünüm bitince yazarım eqer qercekten kilo verdiysem 6 qünde 2 kilo verebilmişim kızlar diyetten cetvelime yazmıyorum 78 kilyu emin oolduktan sonra yazarım pirinç lapası yapacaqım biteceqim sıra kolay qelsin sizlere kızlar

evettt bende dün aralıksız 2 saat step yaptım malum incelmesi gereken yer basen olunca. 100 cal yaktım baya da terledim ama bi türlü mezure blamıyorum ölçeyim kendimi:)tartıda olmaz kilo vermemiş olursam üzülüp bırakabilirim en iyisi bakmamak :)

üst bacak 64 cm basen 110 cm
göbek 85 cm yanlar 101 cm
göğüs 102 cm kol 32 cm
kilo 75 boy 1.68 evet ölçülerim bu sporda 4. günüm 26 gün sonra ölçüler ne olucak bakalım diyete ve spora devam

kızlar pataes qünümün son qünü ama buqün diyeti bırakıyorum cünkü regl oldum dün kilo rakamları deqişik olacak ama yinede tartıldım 78 gösterdi birde regl qünüm bitince yazarım eqer qercekten kilo verdiysem 6 qünde 2 kilo verebilmişim kızlar diyetten cetvelime yazmıyorum 78 kilyu emin oolduktan sonra yazarım pirinç lapası yapacaqım biteceqim sıra kolay qelsin sizlere kızlar

tebrikler canım 2 kilo vermişsindir ben 1kilo verdim tam uyamadım
çok misafirim geldi genede şükür öptüm

bende 5 gün önce tartıldım 1 kilo vermişim ama yrnki sınav için çalışıyorum haftasonundan beri diyet yaptığım fln yok o yüzden verdiğim 1 kiloyu almamam yeterlii

Back
X