• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PASTEL hakkında düşünceleriniz?

ezgiyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
12
0
36
Antalya
Pastel markasının ojelerini neredeyse çocukluğumdan beri kullanıyorum. Makyaj ürünlerine de el atınca çok sevindim. Çünkü çok renkli ürünler ortaya çıkardılar.

Sizler Pastel hakkında neler düşünüyorsunuz? Sürekli kullandığınız bir Pastel ürünü var mı?

Pastel ürünlerinden; Magnetic Oje, Magic Touch, Keratinli Tırnak Güçlendirici, Sparkle Eyeliner ve Waterproof Color Volume Mascara kullanıyorum. ekonomik ve kaliteli ürünler. çantamdan eksik olmuyorlar. :)))

Pastelin neredeyse her şeyini denedim. sürekli kullandığım bir marka. ama çantamdan eksik etmediğim tek ürünü; Super Gloss 51 numara. :)

ojeleri güzel. hele son serisi tam yazlık. ellerime ve ayaklarıma sürüp deniz kenarına inmek için sabırsızlanıyorım...

ojeleri fiyatına kıyasla gerçekten çok güzel.başka bi ürününü denemedim ama renkli rimellerinden almayı düşünüyorum
pastelin renkli rimelinden kullanan var mı acaba

iyiki Facebook sayfasını takip ediyorum. Limango'daki indirimi bende yakaladım. :))) sevdiğim bir marka. sürekli yeni cici şeyler çıkarıyorlar. :)

ben ojeleri dışında pek memnun kalmadım makyaj ürünlerinden fondoteni doğal durmuyor farları akıyor felan ona ödediğim paraya daha kaliteli urunler bulabiliyorum ama ojeleri piyasanın gerçekten çok iyileri arasında neredeyse başka marka kullanmıyorum diyebilirim

çok sevdiğim bir marka....

aradığım her kozmetik ürününe sayelerinde ekonomik fiyatlarla kavuşuyorum.

üstelik çok kaliteli. daha ne olsun?

Renkli maskaraları süper kullanıyorum çok memnunum üstelik akmıyor gece yatın sabah kalkın hala aynı ancak tabı suyla temızlenmıyoda makyaj temizleme ürünü kullanın yada badem sütü.
Kesinlikle tavsiye ederim bir çok ürün denedim seçtiğim her renk kesinlikle görünüyor ben petrol yeşilinin tutkunuyum özellikle

Renkli maskaraları süper kullanıyorum çok memnunum üstelik akmıyor gece yatın sabah kalkın hala aynı ancak tabı suyla temızlenmıyoda makyaj temizleme ürünü kullanın yada badem sütü.
Kesinlikle tavsiye ederim bir çok ürün denedim seçtiğim her renk kesinlikle görünüyor ben petrol yeşilinin tutkunuyum özellikle

yardımcı oldu yorumun
hemen alıcam bendee :52:

Ojelerine bayılıyorum. Ne giysem uyacak bir renkleri var. Magnetic Ojeleri bir harika!!!!

uyelik acan herkes solugu pastel konusunda almis sanirim :))) reklam-larrrrrrrr ..:1:

hadi reklaminizi bende yapiyim.. hic kullanmadim ama ojeleri denenebilir..

İstanbul' da yaşayan biri olarak genelde flormar kullanıyordum çünkü genelde heryerde oluyor kolay ulaşabiliyorsunuz. ancak ojelerim hemen çıkıyordu. birgün pastelin bir rengini beğenerek aldım ve 2/3 gün kullandım hiç çıkmadı. şimdi herkese tavsiye ediyorum. renk açısındanda oldukça zengin bir yelpazesi var. yani pastel ojelerini tek geçerim. diğer ürünlerini denemedim ama. şimdi Trabzon'a taşındım pasteli kolayca bulabiliyorum =) bu arada İstanbul da Gratislerde Pastel bulabilirsiniz =)

5x volume ve express vol. and lengthi kullanmadıysanz mutlaka deneyin derm gerckten cok güzeller:) waterproff mavi yerine 5x in saks mavisini deneyebilirsnz cok güzel br renk ve sorunsuz:) krem olan fondötenini kullanan var mı?

Back