Pasta Malzemeleri satan magaza ariyorum

ay leylos inanmiyorum ne kadar sahane seyler yapmissin, neden pastane falan acmayi dusunmuyorsun?
helal helal gelip yeriz ne guzel olur =) cok muhtesemm...

tsk ederim yorumlariniz icin pastane acmaya niyetim var ama ha deyince olmuo iste bide cok kagit isi var gozum korkuo acikcasi ya islemezse fln die bu arda gelatini nerden aldimi fln sormussunuz
gelatin turkiyeden yosun gelatini
gliserin buradaki eczanelerden
glukoz ise buradaki turk marketlerinden
ins bir gun acarim pastane sizde yemeye gelirsiniz basimin ustunde agirlarim hepinizi
keske acsam acabilsem cesaretimi topladigim birgun acicam :)

canim mikrdalgnin derecesi kaç? isi ayarini yazmamissin. 800 falandami eritiyorsun?

ay loylos super olmus yine. ya yapim asamalarinida fotograflasanda gorsek ya. bide yenilebilir resimli kagiti nasil yaptin ve nerden aldin? helal mi?

leyloscum bu siteden bende siparis vermek istiyorum ama sana bisey sormak istiyorum oncelikle...sen odemeyi nasil yapiyorsun? ben çek le yapmayi dusunuyorum siparisi verip ceki gondersem elime kac gunde ulasuir bunlar???

ben alisveris yaptim bu siteden. iki gunde elime ulasti paket. Ama kredi kartiyla alisveris yaptim çekle hiç yapmadim.

iyiy canim bebiste iyi, en nasilsin? bebegin nasil? xxxxxxxxxx sitesine uye oldu herkes bende oraya takiliyorum bazen canim :) msn nerde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…