Pasta Malzemeleri satan magaza ariyorum

Celisuenis

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
1.431
20
Arkadaslar Strasbourg'ta pasta malzemeleri satan yer varmi?

Ben seker hamurlu pastalar falan degisik pastalar yapmak istiyorum. Ama bunnunla ilgili malzeme satan magaza bulamiyorum.

Birde Glikoz surubu almak istiyorum ya yardim edin.

seker hamurlari normal marketlerde var. seker glikozunu bilmiyorum ama o da vardir belki.

normal marketlerdeki haram olabilir suphesiyle almiyorum haticecim. carrefour'da strasbourgta yok hacocancim.

Ama internetten baktim sirop du glucose eczanelerde satiliyormus. Bugun gidip aldim. carsida Printemps'i gezdim maison katinda bisi bulamadim

Son düzenleme:
cnm glikoza gerek yok bak sitede benim tarifim var lokumla yapılan şeker hamuru lokum pudra sekeri ve nişasta yeterli olacak hemde dierlerinden saglıklı ve lezzetli

cnm glikoza gerek yok bak sitede benim tarifim var lokumla yapılan şeker hamuru lokum pudra sekeri ve nişasta yeterli olacak hemde dierlerinden saglıklı ve lezzetli

evet canim senin tarifini gordum hatta lokum almak için turk markete gittim fakat onda glikoz yazmiyordu içeriginde o yuzden almaya tereddut ettim.

Sen kendinden glikozlu demistin ya o yuzden içerigine baktim.

hacocan .!.:
carrefour olmaması çok kötü genelde orada herşey oluyor.

Malesef olmamasi benide uzuyor canim

yok cnm içeriğinde yazmaz ama bütün lokumlar glikozla yapılır yani bir lokum alman yeterli sade yani fındık fıstık olmasın içinde yeter herhangi bir lokumla yapabilrisin hatta burda bi arkadas gül lokumuyla yapmıs hemde pembe olmus cok guzel

bu kadar konusu oldu artık yaptıgında fotografını çekip ekle buraya bari ..:)

sonunda turk bir exporttan bi kaç paket marsmallow aldim ve hamuru yapmayi basardim. iste pastam:

Son düzenleme:
yok kizlar çok guzel olmadi ya kuruyan hamur cabuk sertlesip kirildi ( kenarlardaki)

tadi iyiydi ama tesekkur ederim

Arkadaslar Strasbourg'ta pasta malzemeleri satan yer varmi?

Ben seker hamurlu pastalar falan degisik pastalar yapmak istiyorum. Ama bunnunla ilgili malzeme satan magaza bulamiyorum.

Birde Glikoz surubu almak istiyorum ya yardim edin.

canim burdaki seker hamurlarinda gélatine de porc var ama:1no2:

sende süsleme için desen için kullanılan aletler mi var cnm çünkü dikkat ettim çiçek onlarla yapılmış

onlar kurabiye kalibi canim çesitli sekillerde boy boy kurabiye kaliplari ile yaptim

mor çiçeklerden bahsediyorsan çok basit en kuçuk çiçek seklinde kurabiye kalibi ile basip kenarlarini biçakla kesip hafif kaldirdim
ortasinada biçak bileleticisi ardi yuvarlak uclu olan. onunlada ortasina bastirdim

o dedigin malzemeler 70 YTL çok pahali

merhaba ben fransanin 57 BOLGESINDENIM glukozu turk marketlerinde yada arap marketlerinde ve buyuk magazalarda bulabilirsin cora leclerc carrefour gibi yerlerde icinde hic bi katki yok a base de miel yazio ustunde 1 kg luk bal a benzio rengide bal gibi bende yapiorum seker hamurlu pastalar ama jelatini agar agar kullan yosundan yapilio digerlerinde domuz katkisi var yada tr ye gittiginde ordan toz jelatin al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…