- 31 Mayıs 2008
- 37
- 0
- 41
- Konu Sahibi Celisuenis
bunlarda benim yaptiklarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy masallah kizlar burasi dolmus pastalarla
ben bazen pate d'amande kullaniyorum ,bunun sadece pembe yesil beyaz rengi oluyo
ben daha denemedim ama lokumlu olani yapmayi dusunuyorum
leylos canim sen nasil yapiyosun seker hamurunu
seninkide cok guzel hele turk bayrakli olana bayildim ,cok guzel yapmisin marifetlisin baya
hayir canim domuzla alakasi yok benim kullandiklarim vejetal deniz yosunundan elde edilio fransada mazalarda yok zaten ben turkiyeden getittirdim fransada kucukbi magazada gordum vardi oda deniz yosunundan yapilior adi agar agar bu marka jelatini ic raharligiyla alabilirsin agar agar toz jelatinçok guzel olmus ama bu saf toz jelatinleri haram olmasin sakin? saf jelatinler domuz kemiginden ve derisinden uretiliyor hatta videosunu izlemistim canim
tesekkur ederim canim camii pastayi caminin kermesi vardi orasi icin yaptim acik arttirmayla 2200€ya satildi sepet pastayida kendi dogum gunumde yaptim kendi kendime hediye ettim :)))))
tesekkur ederim canim camii pastayi caminin kermesi vardi orasi icin yaptim acik arttirmayla 2200€ya satildi sepet pastayida kendi dogum gunumde yaptim kendi kendime hediye ettim :)))))
2200€ ya mi sattin :1shok::1shok:kafamçokkarıştı
tabi sanirim parasi cami icin falanmi gitti
bende pasta yapicaktim uzerine kutlu dogum haftasi yazicaktim ,ama onceden gidecegimiz belli degildi biranda karar verilince kalmisti
hayir canim domuzla alakasi yok benim kullandiklarim vejetal deniz yosunundan elde edilio fransada mazalarda yok zaten ben turkiyeden getittirdim fransada kucukbi magazada gordum vardi oda deniz yosunundan yapilior adi agar agar bu marka jelatini ic raharligiyla alabilirsin agar agar toz jelatin
kizlar bu agar agar genelde bio magazalarinda oluyo ,ben once bi yer vardi oraya gidip alirdim
ama suan kendi is yerimizin yanina koskoca bi magaza aildi tum bio malzemeler orda dolu valla kucukleri buyukleri fazlada pahali degil
base de miel de bio marketlede kesin vardir
strassbourg taki bio magazalariyok canim ben paristeyim ama mutlaka bio imagazalari vardir ,kucuk dukkanlarda bile oluyo