- 24 Temmuz 2017
- 74
- 41
- 88
- Konu Sahibi DilaraBursa16
-
arkadaşlar benim pasaportumun geçerlilik süresi mayıs ta son yani 3 Aydan biraz fazla var
Ben tr ye kabul edilir miyim ?
Avrupa’da bir ülkedeyim bilet alırken vs sıkıntı çıkar mı ?
Türk vatandaşıyımTürk vatandaşı değil misiniz? Türk vatandaşı iseniz 1 gün bile olsa bitmesine girebilirsiniz, sonuçta kendi ülkenize giriyorsunuz.
Ben aile birleşimi bekliyorum bu ülkede aile birleşimini bekleme iznim var zaten tekrar dönüş yapmayı düşünmüyorum tek yön sadece tr ye gelicemMemurla alakali.
Sorun ciksada genelde iki laf söylüyorlar. Türkiyeye, eger türk vatandaşıysan TC kimlikle girebilirsin. Standart Türk vatandaşları gibi. Sonucda pasaport zorunluluğun yok.
Yurt dışı icin mühim olan oturma iznin. Ondada sorun yoksa rahat rahat girip çıkarsın
ulkeye kimlikle bile girebilir , kendi ulkesi ayol :)Son gune kdr gecerlidir ama gecerse giris cikis yapamazsin
Bu gelisin birde donusu var ya o bakimdan seyettim. Gerci bulundugu ulkede oturumu mu var vatandasligimi o onemli oldugu ulkeye girmk icin.ulkeye kimlikle bile girebilir , kendi ulkesi ayol :)
Burada aile birleşimi bekliyordum ancak boşanmaya karar verdim tek yön tr ye gelicem sadeceBu gelisin birde donusu var ya o bakimdan seyettim. Gerci bulundugu ulkede oturumu mu var vatandasligimi o onemli oldugu ulkeye girmk icin.
O zmn her turlu gelirsin yaniBurada aile birleşimi bekliyordum ancak boşanmaya karar verdim tek yön tr ye gelicem sadece
donmiycem demis :)Bu gelisin birde donusu var ya o bakimdan seyettim. Gerci bulundugu ulkede oturumu mu var vatandasligimi o onemli oldugu ulkeye girmk icin.
Ben aile birleşimi bekliyorum bu ülkede aile birleşimini bekleme iznim var zaten tekrar dönüş yapmayı düşünmüyorum tek yön sadece tr ye gelicem
Bu gelisin birde donusu var ya o bakimdan seyettim. Gerci bulundugu ulkede oturumu mu var vatandasligimi o onemli oldugu ulkeye girmk icin.
Vize mi alman gerekiyo? Benim bildigim almansan cifte varandas degilsen Turk varandasligini koruma altina alabiliyosun. Tabii alman olmayi sonradan sectiysenVallah bana bu vatandaşlık işinden resmen gina geldi. Yirtacam üstümü başımi birgün.
Ben 5 seneden beri alman vatandaşıyım. Düz alman yani. Istanbul doğumluyum ama türk konsolosluğu pasaportunu ve kimliğimi deldi... yani TC vatandaşlığım yok.
Yahu her turkiyeye giriş çıkış yapmamda beni cekiyorlar... TC kimlik soruyorlar... icik cicik araştırıyorlar... illa TC kimlik... illah TC kimlik... yahu yoooook. Daha gecen hafta nişanlımla istanbul havalimaninda rezil oldum. Nişanlıma welcome welcome cirt diye giriyor ki italyan yani... ben yine etrafimda polislerle sorgu soruşturma. Hem girerken hem cikarken.
En son çıkarken bayan memur ( gercekdende baaaaaydi, nasil memur oldu hâlâ anlamadim) aynen şunu diyor: madem almansin niye istanbulda doğdun??
Anamin rahimi sana soracakdi nerde doğuracağıni...
Ayyy icim şişmiş... kizin konusunu sabote etdim
Vize mi alman gerekiyo? Benim bildigim almansan cifte varandas degilsen Turk varandasligini koruma altina alabiliyosun. Tabii alman olmayi sonradan sectiysen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?