Malesef bende oyle degil ilk giriste sertlik sonra elime yumusak dudak gibi bisey geliyoHamilelikte erismesi zor oluyor yukari cikiyor cok yumusak degil ama tas gibi sertte degil
Ben ayakta bakiyordum orta parmagin ucuyla zor yetisiyordum ve dudak yumusakligindaydiMalesef bende oyle degil ilk giriste sertlik sonra elime yumusak dudak gibi bisey geliyo
Benimkide oyle ama cok yakinda yani sanirim bu ayda yokBen ayakta bakiyordum orta parmagin ucuyla zor yetisiyordum ve dudak yumusakligindaydi
Belli olmaz herkeste farkli zamanlarda olabilir bu belirti kac gunun varBenimkide oyle ama cok yakinda yani sanirim bu ayda yok
Gunum gecti ama gecen ay kimyasal gebelik gecirdim gunumden tam emin degilim ama bas donmem ve koku hassasiyetim cok var suanBelli olmaz herkeste farkli zamanlarda olabilir bu belirti kac gunun var
Sizin yumuşak mı geliyordu elinize? Bat tan kaç gün önce baktınızBu parmak testi gercekten dogruymus ama en iyi sonuc ayaktayken aliniyo
Yanlis hatirlamiyosam 10 gun belki daha fazlaSizin yumuşak mı geliyordu elinize? Bat tan kaç gün önce baktınız
Evet yumusak bisey dudak gibi ve gecen aylarda yaptigim zaman yumusaklik yoktu ben parmagimi koydugumda tamamen her yer yumusaktiSizin yumuşak mı geliyordu elinize? Bat tan kaç gün önce baktınız
Benim de aynı öyle şu an ben de haziran da kimyasal geçirdim düzenim bozuldu sonrasında eskiden 31 günde adet olurken iki seferdir 25 de adet oluyorum bugün 26. Gün gelen giden yok neyi baz alıcam 31 mi 26. Gün mü fikrim yok belirtim de çok el testini de yapıyorum yumuşak rahim ağzım hayırlısı artıkEvet yumusak bisey dudak gibi ve gecen aylarda yaptigim zaman yumusaklik yoktu ben parmagimi koydugumda tamamen her yer yumusakti
Cok sevinme ama galiba hamilesinBenim de aynı öyle şu an ben de haziran da kimyasal geçirdim düzenim bozuldu sonrasında eskiden 31 günde adet olurken iki seferdir 25 de adet oluyorum bugün 26. Gün gelen giden yok neyi baz alıcam 31 mi 26. Gün mü fikrim yok belirtim de çok el testini de yapıyorum yumuşak rahim ağzım hayırlısı artık
26 yi baz al canim ikidir oyle oluyosaBenim de aynı öyle şu an ben de haziran da kimyasal geçirdim düzenim bozuldu sonrasında eskiden 31 günde adet olurken iki seferdir 25 de adet oluyorum bugün 26. Gün gelen giden yok neyi baz alıcam 31 mi 26. Gün mü fikrim yok belirtim de çok el testini de yapıyorum yumuşak rahim ağzım hayırlısı artık
Yanlis hatirlamiyosam 10 gun belki daha fazla
Sanmıyorum canım yaa ovulasyon testi yaptım akşam çok silik çıktı sanırım hamile değil burda okumuşsundur ovulasyon testleri adete yakın pozitif çıkarsa gebelik oluyor hayır lısı artıkCok sevinme ama galiba hamilesin
Her gün baktınkz mı yoksa sadece 10 gün kala mı baktınız ?
Ilkte yoktu 10 gun kala yumusakti
Ama o tam kesin degilSanmıyorum canım yaa ovulasyon testi yaptım akşam çok silik çıktı sanırım hamile değil burda okumuşsundur ovulasyon testleri adete yakın pozitif çıkarsa gebelik oluyor hayır lısı artık
Merhaba Canım bu test nasıl yapılıyorBenim camasirima krem surmusum gibi oluyordu