Kisiden kisiye değişebiliyormus bende 4 5 gün kala baktigimda yukarda ve yumuşaktıBenim 6 gün var gayet sert hissediliyor
Adet mi oldunuz hamile miydiniz pekiKisiden kisiye değişebiliyormus bende 4 5 gün kala baktigimda yukarda ve yumuşaktı
Hamileyim suandaAdet mi oldunuz hamile miydiniz peki
Bende. Gecen ay adetten iki gun oncesınde yumusaktı umutlanmıstım.ertesı gun sertlestı adet oldum.bı gun oncesıne kadar beklıcem smdıKisiden kisiye değişebiliyormus bende 4 5 gün kala baktigimda yukarda ve yumuşaktı
Adet öncesi rahim duvarı kalınlaşıp sertleşir hamilelik olmadığı içinde rahim duvarı kan yoluyla dışarı atılır o açıdan bakarsak adet öncesi sertlesirBazı sayfalarda hamilelik olduğu zaman rahimde yumusama değil de sertleşme kalınlaşma olacağı yazıyor. Buna göre adet yaklasinca yumuşak hamileyken sert olması gerekmiyormu
Hmm evet orası da öyle ama eee adet olmazsam kalınlaşan rahim duvarı nasıl atılacak. O zaman öyle sert kalacak. Off valla kafam karıştı iyice. Ne olacaksa olsun me yapalım elimizden gelen bisey yokAdet öncesi rahim duvarı kalınlaşıp sertleşir hamilelik olmadığı içinde rahim duvarı kan yoluyla dışarı atılır o açıdan bakarsak adet öncesi sertlesir
Sanırım doğru bir yöntem bu eskiler hep böyle anlıyormuş çünkü gebeliği internet yorumlarında da hep eski ebeler kesin doğru diyorlarmış. Mantıken bakarsak da sertlik olması doğru sonic veriyor galibaHmm evet orası da öyle. Off ne bileyim ya valla kafam karıştı iyice. Ne olacaksa olsun me yapalım elimizden gelen bisey yok
4 5 gün öncesinde akıntılarınız varmıydı. Benım 6 7 gün var şu an yine yumurta akı kıvamında akıntım oluyor. Yine mi yumurtluyorum anlamadım bi türlu. Normalde adete yakın kuruluk olmaz mıKisiden kisiye değişebiliyormus bende 4 5 gün kala baktigimda yukarda ve yumuşaktı
Vardi ama losyon gibiydi beyaz4 5 gün öncesinde akıntılarınız varmıydı. Benım 6 7 gün var şu an yine yumurta akı kıvamında akıntım oluyor. Yine mi yumurtluyorum anlamadım bi türlu. Normalde adete yakın kuruluk olmaz mı
Anlatıldığı gibi yumuşak mi oluyor hamilelik olduğun da gerçekten. Ben baya bir araştırdım doktorlar da muayene de serviksin yumuşamasını erken gebelik belirtisi olarak gösteriyor. Onların yaptığı gibi yapıp baktım ve parmagim sert bir yere değiyor yuvarlak gibi. Sizce hamilelik var mı yoksa adet mi olucamBunun adi goodell belirtisi hatta benim boyle bir konum vardi ben 2 ay once kimyasal gecirdim ve suanda da hamileyim ikisinde de anlamistim
Bazen beyaz losyon gıbı bazen şeffaf oluyor. Hayırlısı inşallahVardi ama losyon gibiydi beyaz
Ben tam yetisemiyorum orta parmagimin ucu degiyor ama yumusak kulak memesi ya da dudak yumusakliginda herkeste farkli zamanlarda oluyor olabilir canım ben arastirdigimda 4 6 haftalarda gorulur diyorduAnlatıldığı gibi yumuşak mi oluyor hamilelik olduğun da gerçekten. Ben baya bir araştırdım doktorlar da muayene de serviksin yumuşamasını erken gebelik belirtisi olarak gösteriyor. Onların yaptığı gibi yapıp baktım ve parmagim sert bir yere değiyor yuvarlak gibi. Sizce hamilelik var mı yoksa adet mi olucam
Benim camasirima krem surmusum gibi oluyorduBazen beyaz losyon gıbı bazen şeffaf oluyor. Hayırlısı inşallah
Merhaba size birşey sormak istiyorum. Bu parmak testinde ben rahat dokunabiliyorum ama etrafı yumuşak gibi genel dokundugumda içi sert bir yuvarlak gibi sizin de böyle miydi yoksa komple yumuşak mı olması gerekiyor ?Benim camasirima krem surmusum gibi oluyordu
Canim benim parmaklarim kisa oldugu icin orta parmagin ucu yetisiyodu sadece ve orasi simit gibi ya halka tamamen yumusakti parmagimla vajen duvarinin arasina sıkıştirarak bakıyordumMerhaba size birşey sormak istiyorum. Bu parmak testinde ben rahat dokunabiliyorum ama etrafı yumuşak gibi genel dokundugumda içi sert bir yuvarlak gibi sizin de böyle miydi yoksa komple yumuşak mı olması gerekiyor ?
Bende öyle bakıyorum kenarları falan sert ama böyle üstünde bir kısım yumsak deri gibi ama yine bastırınca orası da sert oluyor kafam karıştıCanim benim parmaklarim kisa oldugu icin orta parmagin ucu yetisiyodu sadece ve orasi simit gibi ya halka tamamen yumusakti parmagimla vajen duvarinin arasina sıkıştirarak bakıyordum
Yaptikca alisiyosun canim sen yumurtlamadan once hangi sertlikte olduguna bakmadigin icin suan aradaki farki anlayamıyorsunBende öyle bakıyorum kenarları falan sert ama böyle üstünde bir kısım yumsak deri gibi ama yine bastırınca orası da sert oluyor kafam karıştı