Parmak testi ?

Merhaba ben yapali baya uzun zaman oldu am sanirim parmakla erisilmesi zor ve yumusak oluyordu
Benim bugün bat günüm bende denedim yumuşak Bi halka zor erebildim baya yukarıda kulak memesi kıvamındaydı yarn test yapacağım inşallah vardır

Arkadaşlar merhaba benim adet günüm yarın birkaç gündür parmak testini yapıyorum yumuşak , az önce yeniden yaptım orta yumuşaklıkta ve parmağımı tamamen yitebiliyorum var mı bir yorumunuz

Arkadaşlar merhaba benim adet günüm yarın birkaç gündür parmak testini yapıyorum yumuşak , az önce yeniden yaptım orta yumuşaklıkta ve parmağımı tamamen yitebiliyorum var mı bir yorumunuz
ben bu parmak testini anlamadım, lütfen detaylı bir şekilde anlatır mısınız bana da :/

ben bu parmak testini anlamadım, lütfen detaylı bir şekilde anlatır mısınız bana da :/
Biraz geç oldu ama orta parmağını vajina içine soktuğunda sert bir yuvarlak geliyorsa regl olacaksın hiç birşey gelmiyorsa yada yumuşaksa hamilelik oluyor deniliyor. Yumurtlama hesaplama da yapılıyor aynı bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…