Merhaba ben yapali baya uzun zaman oldu am sanirim parmakla erisilmesi zor ve yumusak oluyorduMerhaba Canım bu test nasıl yapılıyor
Sağolasın canım özeline bakar mısınMerhaba ben yapali baya uzun zaman oldu am sanirim parmakla erisilmesi zor ve yumusak oluyordu
Benim bugün bat günüm bende denedim yumuşak Bi halka zor erebildim baya yukarıda kulak memesi kıvamındaydı yarn test yapacağım inşallah vardırMerhaba ben yapali baya uzun zaman oldu am sanirim parmakla erisilmesi zor ve yumusak oluyordu
Canım ne oldu sonucBenim bugün bat günüm bende denedim yumuşak Bi halka zor erebildim baya yukarıda kulak memesi kıvamındaydı yarn test yapacağım inşallah vardır
Kimyasal gebelik gecirdim canmCanım ne oldu sonuc
Yani bu teori dogrumu acabaKimyasal gebelik gecirdim canm
Yani yapanların genelinde doğru çıkmış canm yumurtlama zamanınıda öğrenebiliyosn aynı yöntemleYani bu teori dogrumu acaba
O nasil oluyor pekiYani yapanların genelinde doğru çıkmış canm yumurtlama zamanınıda öğrenebiliyosn aynı yöntemle
Aynı gebelikteki gibi yumuşak oluyomşO nasil oluyor peki
ben bu parmak testini anlamadım, lütfen detaylı bir şekilde anlatır mısınız bana da :/Arkadaşlar merhaba benim adet günüm yarın birkaç gündür parmak testini yapıyorum yumuşak , az önce yeniden yaptım orta yumuşaklıkta ve parmağımı tamamen yitebiliyorum var mı bir yorumunuz
Ben de tam bilmiyorum desem aslında sizi yanıltmak istemem, yumuşak birşey gelirse hamilelik veya yumurtlama ,eğer sert bir doku olursa adet olacaksiniz diye biliyorum ( yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar:) )ben bu parmak testini anlamadım, lütfen detaylı bir şekilde anlatır mısınız bana da :/
Biraz geç oldu ama orta parmağını vajina içine soktuğunda sert bir yuvarlak geliyorsa regl olacaksın hiç birşey gelmiyorsa yada yumuşaksa hamilelik oluyor deniliyor. Yumurtlama hesaplama da yapılıyor aynı bu şekilde.ben bu parmak testini anlamadım, lütfen detaylı bir şekilde anlatır mısınız bana da :/