Parmak testi ?

Yaptikca alisiyosun canim sen yumurtlamadan once hangi sertlikte olduguna bakmadigin icin suan aradaki farki anlayamıyorsun
Şimdi tekrar baktım işret parmağının ucuyla da dokunabiliyorum dediginiz gibi baktım yanlar gayet sert baya hemde ortası da sert ama sanki üstünde bir deri var orası yumuşak birtek

Şimdi tekrar baktım işret parmağının ucuyla da dokunabiliyorum dediginiz gibi baktım yanlar gayet sert baya hemde ortası da sert ama sanki üstünde bir deri var orası yumuşak birtek
Benim yandan sıkıştirinca yumusak geliyordu elime bata kac gun var senin

Dün yaptım erken gebelik testi negatif çıktı
Benim normal kaset testti canim belki benim erken dollenmistir o yuzden cikmistir bilemeyiz boyleydi testlerim bat 14 mayis
IMG_20190516_130105.jpg

Denedim ama yok çizgi. İlişkinin üstünden 3 hafta geçti 4. Haftaya giricek hatta.
Ben erken gebelik testlerinin yaniltici oldugunu okudum birkac yerde ve 3 hamileligimde de adetten once kaset testle ogrendim elinde varsa birde onunla dene

Ben denemezdim boyle bir testi.Enfeksiyona açık rahim ağzi elle cogu mikrobu taşıyabilir o bölgeye.eldivenle daha güvenilir olabilir.

Ben denemezdim boyle bir testi.Enfeksiyona açık rahim ağzi elle cogu mikrobu taşıyabilir o bölgeye.eldivenle daha güvenilir olabilir.
Islemden once ellerinizi guzelce yilarsaniz eldivene gerek kalmaz zaten ozel steril eldivenlerden almadiktan sonra bir pakette birsuru bulunan lateks eldivenler steril degil

Yarın adet günüm.Bugun elledim zor yetişiyorum ve dudak yumuşaklığında yumuşalık hissedıyorum sizce varmıdır bişe :oops:

Bunun adi goodell belirtisi hatta benim boyle bir konum vardi ben 2 ay once kimyasal gecirdim ve suanda da hamileyim ikisinde de anlamistim
Sertlik degilde benimki yumusacik bisey geliyo yani elim biseye degiyo daha once yoktu oyle biseymi acaba

X