Şimdi tekrar baktım işret parmağının ucuyla da dokunabiliyorum dediginiz gibi baktım yanlar gayet sert baya hemde ortası da sert ama sanki üstünde bir deri var orası yumuşak birtekYaptikca alisiyosun canim sen yumurtlamadan once hangi sertlikte olduguna bakmadigin icin suan aradaki farki anlayamıyorsun
Benim yandan sıkıştirinca yumusak geliyordu elime bata kac gun var seninŞimdi tekrar baktım işret parmağının ucuyla da dokunabiliyorum dediginiz gibi baktım yanlar gayet sert baya hemde ortası da sert ama sanki üstünde bir deri var orası yumuşak birtek
4 gün varBenim yandan sıkıştirinca yumusak geliyordu elime bata kac gun var senin
Testin coksa bi tane yap istersen ben 2 gun kala yaptim ama hemen net cizgi cikti4 gün var
Dün yaptım erken gebelik testi negatif çıktıTestin coksa bi tane yap istersen ben 2 gun kala yaptim ama hemen net cizgi cikti
3 gündür yapıyorum erken gebelik testi hep negatif çıktıTestin coksa bi tane yap istersen ben 2 gun kala yaptim ama hemen net cizgi cikti
Benim normal kaset testti canim belki benim erken dollenmistir o yuzden cikmistir bilemeyiz boyleydi testlerim bat 14 mayisDün yaptım erken gebelik testi negatif çıktı
Benim normal kaset testti canim belki benim erken dollenmistir o yuzden cikmistir bilemeyiz boyleydi testlerim bat 14 mayisEki Görüntüle 2269735
Ben erken gebelik testlerinin yaniltici oldugunu okudum birkac yerde ve 3 hamileligimde de adetten once kaset testle ogrendim elinde varsa birde onunla deneDenedim ama yok çizgi. İlişkinin üstünden 3 hafta geçti 4. Haftaya giricek hatta.
Ben hep laboquick kullaniyorumŞuan elimde yok ama 5-50 arası ölçer diyor
Islemden once ellerinizi guzelce yilarsaniz eldivene gerek kalmaz zaten ozel steril eldivenlerden almadiktan sonra bir pakette birsuru bulunan lateks eldivenler steril degilBen denemezdim boyle bir testi.Enfeksiyona açık rahim ağzi elle cogu mikrobu taşıyabilir o bölgeye.eldivenle daha güvenilir olabilir.
Regl oldum bugünBen hep laboquick kullaniyorum
Uzulme canim bi dahaki ay denersin yine benimde olmuyordu uzun zaman hic beklemediğim ayda olduRegl oldum bugün
Sertlik degilde benimki yumusacik bisey geliyo yani elim biseye degiyo daha once yoktu oyle biseymi acabaBunun adi goodell belirtisi hatta benim boyle bir konum vardi ben 2 ay once kimyasal gecirdim ve suanda da hamileyim ikisinde de anlamistim
Hamilelikte erismesi zor oluyor yukari cikiyor cok yumusak degil ama tas gibi sertte degilSertlik degilde benimki yumusacik bisey geliyo yani elim biseye degiyo daha once yoktu oyle biseymi acaba