Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba benim adet günüm yarın birkaç gündür parmak testini yapıyorum yumuşak , az önce yeniden yaptım orta yumuşaklıkta ve parmağımı tamamen yitebiliyorum var mı bir yorumunuz
Arkadaşlar merhaba benim adet günüm yarın birkaç gündür parmak testini yapıyorum yumuşak , az önce yeniden yaptım orta yumuşaklıkta ve parmağımı tamamen yitebiliyorum var mı bir yorumunuz
Ben de tam bilmiyorum desem aslında sizi yanıltmak istemem, yumuşak birşey gelirse hamilelik veya yumurtlama ,eğer sert bir doku olursa adet olacaksiniz diye biliyorum ( yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar:) )
Biraz geç oldu ama orta parmağını vajina içine soktuğunda sert bir yuvarlak geliyorsa regl olacaksın hiç birşey gelmiyorsa yada yumuşaksa hamilelik oluyor deniliyor. Yumurtlama hesaplama da yapılıyor aynı bu şekilde.