- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.939
Böyleydi ve ben adet oldumBenimde aynen böylee @Nana Ana bu ne demek şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyleydi ve ben adet oldumBenimde aynen böylee @Nana Ana bu ne demek şimdi
Kaç gün sonra oldun benim geciktiBöyleydi ve ben adet oldum
22 gün gecikme ile oldumKaç gün sonra oldun benim gecikti
Doktora gittinmi peki canın22 gün gecikme ile oldum
Gitmedim ben o ay inofolic combi kullanmıştım galiba ondan oldu diye düşündüm. Çalışıyordum sadece acile gidip kan testi yaptırdım onda da çıkmamıştı. 22 gün gecikme ile adet oldum. Bende pcos var.Doktora gittinmi peki canın
Elinize hiç sertlik gelmiş miydi?Evet ben bu yöntemle gebeliğimi farkettim
hamile olmadığım aylar elim direkt burun sertliğinde bir şeye çarpıyordu, hamile olduğum ay elime gelmedi bomboş boşluk gibiydiElinize hiç sertlik gelmiş miydi?
Allah'ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah Rabb'im bizlere de tez vakitte nasip eder inşallahhamile olmadığım aylar elim direkt burun sertliğinde bir şeye çarpıyordu, hamile olduğum ay elime gelmedi bomboş boşluk gibiydi
inşşalah nasip olsun canım tez vakitteAllah'ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah Rabb'im bizlere de tez vakitte nasip eder inşallah
Kocakarılar biliyo bunu yani burdaki kocakarı kötülemek manasında değil. Bizim apartmanda yaşlı bi teyze anlardı bunu. Annemin hamileliğini anlamış. Zaten ağzına pamukla su verilip ölcek diye bakarken aktardan bi su içiyomuş. Hala yaşıyor kadın.Ben de burada okudum. Eğer hamilelik oluşmamışsa rahim aşağı iniyormuş ve elinize sertlik geliyormuş.
Evet ama kendimiz de deneyebiliyoruz. Ne kadar doğru bilmiyorum ben denediğimde sertlik geldi ve adet oldum.Kocakarılar biliyo bunu yani burdaki kocakarı kötülemek manasında değil. Bizim apartmanda yaşlı bi teyze anlardı bunu. Annemin hamileliğini anlamış. Zaten ağzına pamukla su verilip ölcek diye bakarken aktardan bi su içiyomuş. Hala yaşıyor kadın.
Peki yukarıda mıydı aşağıda mıydı rahim parmağın ne kadar girmişti canım?Evet ama kendimiz de deneyebiliyoruz. Ne kadar doğru bilmiyorum ben denediğimde sertlik geldi ve adet oldum.
Anladım canım hayırlısı olsunGitmedim ben o ay inofolic combi kullanmıştım galiba ondan oldu diye düşündüm. Çalışıyordum sadece acile gidip kan testi yaptırdım onda da çıkmamıştı. 22 gün gecikme ile adet oldum. Bende pcos var.
Parmağım ileri gidiyordu. Sol yan tarafında bir sertlik geliyordu sadece o kadar. Yukarı aşağı bilmiyorumPeki yukarıda mıydı aşağıda mıydı rahim parmağın ne kadar girmişti canım?
Amin canım inşallahAnladım canım hayırlısı olsun
Bence bir test yaptırın. Çünkü benim bütün parmağım içine giriyordu. Yan tarafında bir sertlik geliyordu. Eğer hiçbir sertlik hissetmiyorsanız içerisi boşluk ve yumuşak ise hamile olabilirsinizKızlar benim reglim normalinden 2 gün kadar önce olur ilk doğumumdan sonra böyle
oldu şuan sancım var ayın 7si yani yarın regl günüm normalde ama ben 2 gün kadar erken oluyorum 5i gibi olmuş olmam lazımdı olmadım ve az önce bu yöntemi denedim normalde parmağın yarısı kadarı girdiği gibi ele gelir denmiş rahim ama benim parmağımın tamamını iyice ittirdiğimde zar zor değdi elime sert değildi normaldi yumuşak gibi diyebilirim ve baya yukarda ne diyorsunuz?
bende denedim. hangi pozisyonda baktınız. ?Parmağım ileri gidiyordu. Sol yan tarafında bir sertlik geliyordu sadece o kadar. Yukarı aşağı bilmiyorum