Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım adetimi bir gün geçti daha belirtim yok ve süt gibi yapışık akıntım da var bu adet olabilirmi ?Burun sertliğinde bı ete denk geldiysen ve adet yakınsa büyük ihtimalle adet olursun canım. Ancak çok yukarıda bazen elijin ucuna değer bazen hiç değmez yumuşak kulak memesi kıvamında bı et varsa yani rahim ağzı o etin adı hamilesin demektir.
Canım yaptım işte orta parmağım gidiyor baya bi e tabii anlamak önemli burda birde beyaz süt gibi akıntım gedi parmaktan sonrarahim ağzının ucu yumuşak ve parmağıın ilerlettiğinde de doku sönmüş balon gibiyse hamilesindir canım
seni umutlandırmak istemem. ama olabilir. daha önce olmadıysa olma ihtimali var. benim adetim 10 gün geçtikten sonra testte silik çizgiyi gördüm. velhasıl adet olmaduğn sürece umut var :)Canım adetimi bir gün geçti daha belirtim yok ve süt gibi yapışık akıntım da var bu adet olabilirmi ?
Burun sertliği derken parmağı ilerletmedenmi canım orayı anlamadım vallaCanım adetimi bir gün geçti daha belirtim yok ve süt gibi yapışık akıntım da var bu adet olabilirmi ?
kan versem erkenmi canım ya çıkarmı sence?seni umutlandırmak istemem. ama olabilir. daha önce olmadıysa olma ihtimali var. benim adetim 10 gün geçtikten sonra testte silik çizgiyi gördüm. velhasıl adet olmaduğn sürece umut var :)
Rahim ağzı yukarda ve kapalı ise yani top gibi o zaman hamilesin. Ama biraz aşağıda ve dudak gibi ise adet olursunCanım adetimi bir gün geçti daha belirtim yok ve süt gibi yapışık akıntım da var bu adet olabilirmi ?
Valla canım anlamadım ben parmağımı soktuğum zaman baya bi gidiyor sonra işte balon gibi bir şey hissediyorum peki adete yakın rahim aşağıda olunca parmak ileri gidermi canım?hamıle kalınırsa orta sevıyeden yukarı cıkcak.. kalınmazsa ortaya sonra asagı ıncek:) bu ka :)
Eki Görüntüle 2741731
kan verirsen çıkar. ben rahim ağzının aşağıda ya da yukarı da olmasından kendimde bir şey anlamadım. her ay kontrol yapıyordum. hamile kaldığım ay ; gerçekten o sönmüş balonu rahim ağzı yumuşaklığını hissettim.kan versem erkenmi canım ya çıkarmı sence?
Valla canım anlamadım ben parmağımı soktuğum zaman baya bi gidiyor sonra işte balon gibi bir şey hissediyorum peki adete yakın rahim aşağıda olunca parmak ileri gid
kan verirsen çıkar. ben rahim ağzının aşağıda ya da yukarı da olmasından kendimde bir şey anlamadım. her ay kontrol yapıyordum. hamile kaldığım ay ; gerçekten o sönmüş balonu rahim ağzı yumuşak
Sabah sağlık ocağına gidip kan verdim canım bakalım hayırlısı artık senin adına çok sevindim canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahkan verirsen çıkar. ben rahim ağzının aşağıda ya da yukarı da olmasından kendimde bir şey anlamadım. her ay kontrol yapıyordum. hamile kaldığım ay ; gerçekten o sönmüş balonu rahim ağzı yumuşaklığını hissettim.
sonucun çıkmıştır :) mutlaka yaz, süt gibiydi evet. her zaman ki akıntıdan farklıydı yani.Sabah sağlık ocağına gidip kan verdim canım bakalım hayırlısı artık senin adına çok sevindim canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bu arada akıntın nasıldı canım süt gibi yapışkanmı?
Canım Yarın öğlen alıcam sonucumusonucun çıkmıştır :) mutlaka yaz, süt gibiydi evet. her zaman ki akıntıdan farklıydı yani.
Baktım canım ama kayıt no istiyor oda bu alınan tüpün üstündeki oluyor muşhalk labimden öğrenebilirsin e nabıza da düşebilir.
E nabızda göremedim ama tahlillerim de eski tarihi görüyorumBaktım canım ama kayıt no istiyor oda bu alınan tüpün üstündeki oluyor muş
Abla cok şaşırdım elle muayane duymuştum ama o vajinanin açık olup olmamasına bakılıyordu diye biliyorum:)))Arkadaşlar parmak testi ile hamileliğini anlayan oldu mu? Diyelim ki elimize yan taraftan sertlik geliyor ama dümdüz ilerleyebiliyoruz o zaman hamile oluyor muyuz? Yoksa olmuyor muyuz?