Parmak testi ile hamilelik

Burun sertliğinde bı ete denk geldiysen ve adet yakınsa büyük ihtimalle adet olursun canım. Ancak çok yukarıda bazen elijin ucuna değer bazen hiç değmez yumuşak kulak memesi kıvamında bı et varsa yani rahim ağzı o etin adı hamilesin demektir.
Canım adetimi bir gün geçti daha belirtim yok ve süt gibi yapışık akıntım da var bu adet olabilirmi ?

rahim ağzının ucu yumuşak ve parmağıın ilerlettiğinde de doku sönmüş balon gibiyse hamilesindir canım
Canım yaptım işte orta parmağım gidiyor baya bi e tabii anlamak önemli burda birde beyaz süt gibi akıntım gedi parmaktan sonra 🤭
peki regli günüm bir gün geçti canım rahim aşağımı iner ?

Canım adetimi bir gün geçti daha belirtim yok ve süt gibi yapışık akıntım da var bu adet olabilirmi ?
seni umutlandırmak istemem. ama olabilir. daha önce olmadıysa olma ihtimali var. benim adetim 10 gün geçtikten sonra testte silik çizgiyi gördüm. velhasıl adet olmaduğn sürece umut var :)

hamıle kalınırsa orta sevıyeden yukarı cıkcak.. kalınmazsa ortaya sonra asagı ıncek:) bu ka :)
MenstrualCycle.jpg

ben bunu burda paylastım ama lutfen cahıl cuhela ıs yapmasın kımse. temız tırkaksız parmak olcak. ıttıre kaktıra urasılmaması lazım. zedelememek lazım. enfeksıyon varsa vajınal rahme ıttırmıs olursun kolaylıkla .. yanı bunu vajınanın ıcı dısı rahım yapısı bılmeyenler lutfen denemesın.!!!!

Valla canım anlamadım ben parmağımı soktuğum zaman baya bi gidiyor sonra işte balon gibi bir şey hissediyorum peki adete yakın rahim aşağıda olunca parmak ileri gid
kan verirsen çıkar. ben rahim ağzının aşağıda ya da yukarı da olmasından kendimde bir şey anlamadım. her ay kontrol yapıyordum. hamile kaldığım ay ; gerçekten o sönmüş balonu rahim ağzı yumuşak
kan verirsen çıkar. ben rahim ağzının aşağıda ya da yukarı da olmasından kendimde bir şey anlamadım. her ay kontrol yapıyordum. hamile kaldığım ay ; gerçekten o sönmüş balonu rahim ağzı yumuşaklığını hissettim.
Sabah sağlık ocağına gidip kan verdim canım bakalım hayırlısı artık 🙏senin adına çok sevindim canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Bu arada akıntın nasıldı canım süt gibi yapışkanmı?

Sabah sağlık ocağına gidip kan verdim canım bakalım hayırlısı artık 🙏senin adına çok sevindim canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Bu arada akıntın nasıldı canım süt gibi yapışkanmı?
sonucun çıkmıştır :) mutlaka yaz, süt gibiydi evet. her zaman ki akıntıdan farklıydı yani.

Arkadaşlar parmak testi ile hamileliğini anlayan oldu mu? Diyelim ki elimize yan taraftan sertlik geliyor ama dümdüz ilerleyebiliyoruz o zaman hamile oluyor muyuz? Yoksa olmuyor muyuz?
Abla cok şaşırdım😅😅 elle muayane duymuştum ama o vajinanin açık olup olmamasına bakılıyordu diye biliyorum:)))

X