Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynı şekilde yaptım. Sol tarafta sertlik vardı ama girişte ve ilerisi yumuşaktı.bende denedim. hangi pozisyonda baktınız. ?
oturur pozisyonda benimde sol tarafta sertlik , direkt girişte baya ilerde yumuşaklık hissettim.
yatar pozisyonda sertlik hissetmedim.
Merakkkkkayy parmağı nasıl sokuyosunuz ben yapamam asla fitili bile zor sokmustum ne gerek var böle maceralara
Bende denedim ilk giriste bisey hissettim ama sert degil yumusakti biraz daha ilerlettim orası bosluk bisey yoktu ilerliyodu adetime daha 9 gun var ne demek oluyo acabaBen de aynı şekilde yaptım. Sol tarafta sertlik vardı ama girişte ve ilerisi yumuşaktı.
İnşallah gebesinizdir elinize sertlik geliyorsa adet olacaksınız gelmiyorsa yumuşak doku var ve boşluk ise gebesiniz inşallah. Kesinliği ne derece bilmiyorum. Ama eskiden bu şekilde bakıyorlarmış.Bende denedim ilk giriste bisey hissettim ama sert degil yumusakti biraz daha ilerlettim orası bosluk bisey yoktu ilerliyodu adetime daha 9 gun var ne demek oluyo acaba
Sertlik yok yumuşak bisey var ama çok ilerde değil ilk biraz girince geldi elime ilerlettim boşluk vardı anlamadım bendeİnşallah gebesinizdir elinize sertlik geliyorsa adet olacaksınız gelmiyorsa yumuşak doku var ve boşluk ise gebesiniz inşallah. Kesinliği ne derece bilmiyorum. Ama eskiden bu şekilde bakıyorlarmış.
Inşallah vardır 1 martta test yapmayı düşünüyorum biraz daha bekliycem 3 gün kala yapicam çıkar inşallahİnşallah gebesinizdir elinize sertlik geliyorsa adet olacaksınız gelmiyorsa yumuşak doku var ve boşluk ise gebesiniz inşallah. Kesinliği ne derece bilmiyorum. Ama eskiden bu şekilde bakıyorlarmış.
İnşallah çıkar inşallah Rabb'im hepimize nasip etsin. Güzel haberlerini alırız inşallahInşallah vardır 1 martta test yapmayı düşünüyorum biraz daha bekliycem 3 gün kala yapicam çıkar inşallah
Inşallah bu sefer olsun çok dua ettim bekliyorum sabırla saol güzel dileklerin içinİnşallah çıkar inşallah Rabb'im hepimize nasip etsin. Güzel haberlerini alırız inşallah
İnşallah olur. Ne demek. Olmazsa da kendinizi üzmeyin mutlaka vakti saati vardır.Inşallah bu sefer olsun çok dua ettim bekliyorum sabırla saol güzel dileklerin için
Dua ediyorum olur inşallah bebisin demek istedim bekliyorum zaten başka elimden bisey gelmiyo allahın bi bildiği vardır demekki zamanı vardir dediginiz gibiİnşallah olur. Ne demek. Olmazsa da kendinizi üzmeyin mutlaka vakti saati vardır.
ben tam olarak şunu anlayamıyorumBen de aynı şekilde yaptım. Sol tarafta sertlik vardı ama girişte ve ilerisi yumuşaktı.
Elinize hiçbir şey gelmeyecek ilerisinde. Giriş kısmı yumuşak olacak galiba İnşallah hakkında hayırlısı olur.ben tam olarak şunu anlayamıyorum
hemen girişte değil parmağımıın bitttiği noktada ve zorladığım yerde hissettiği yumuşak dokuyu.
şimdi bu boşluk sayılıyor mu acaba , yumuşaklık tuttu da boşluk kısmın tam olmadı :) regly 5 gün var :) erken mi yaptım acaba
inşallah haber vericemmm :)Elinize hiçbir şey gelmeyecek ilerisinde. Giriş kısmı yumuşak olacak galiba İnşallah hakkında hayırlısı olur.
İnşallahinşallah haber vericemmm :)
Fitil sokuyormuşsunuz gibi içeri giriyor.Ya kızlar. Ben bu parmak testi olayını anlamıyorum. Parmağınız içeri giriyor mu yoksa ucundan mı dokunuyonuz.
Yaa ben öyle olduğunu bilmiyordum.Fitil sokuyormuşsunuz gibi içeri giriyor.
Bilmiyorum kesinliği ne derecedir. Ama ben yaptığımda sertlik geldi ve adet oldum.Yaa ben öyle olduğunu bilmiyordum.
peki gerçekten doğru mu
Regl 5 gün var ama dayanadim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan verdim sonucu bekliyorumİnşallah