Parmak testi ile hamilelik

ayy parmağı nasıl sokuyosunuz ben yapamam asla fitili bile zor sokmustum ne gerek var böle maceralara :KK70: :KK70:

bende denedim. hangi pozisyonda baktınız. ?
oturur pozisyonda benimde sol tarafta sertlik , direkt girişte baya ilerde yumuşaklık hissettim.
yatar pozisyonda sertlik hissetmedim.
Ben de aynı şekilde yaptım. Sol tarafta sertlik vardı ama girişte ve ilerisi yumuşaktı.

Bende denedim ilk giriste bisey hissettim ama sert degil yumusakti biraz daha ilerlettim orası bosluk bisey yoktu ilerliyodu adetime daha 9 gun var ne demek oluyo acaba
İnşallah gebesinizdir🌺 elinize sertlik geliyorsa adet olacaksınız gelmiyorsa yumuşak doku var ve boşluk ise gebesiniz inşallah. Kesinliği ne derece bilmiyorum. Ama eskiden bu şekilde bakıyorlarmış.

İnşallah gebesinizdir🌺 elinize sertlik geliyorsa adet olacaksınız gelmiyorsa yumuşak doku var ve boşluk ise gebesiniz inşallah. Kesinliği ne derece bilmiyorum. Ama eskiden bu şekilde bakıyorlarmış.
Sertlik yok yumuşak bisey var ama çok ilerde değil ilk biraz girince geldi elime ilerlettim boşluk vardı anlamadım bende

Inşallah vardır 1 martta test yapmayı düşünüyorum biraz daha bekliycem 3 gün kala yapicam çıkar inşallah

Inşallah vardır 1 martta test yapmayı düşünüyorum biraz daha bekliycem 3 gün kala yapicam çıkar inşallah
İnşallah çıkar inşallah 🌺 Rabb'im hepimize nasip etsin. Güzel haberlerini alırız inşallah 😍

Ben de aynı şekilde yaptım. Sol tarafta sertlik vardı ama girişte ve ilerisi yumuşaktı.
ben tam olarak şunu anlayamıyorum
hemen girişte değil parmağımıın bitttiği noktada ve zorladığım yerde hissettiği yumuşak dokuyu.
şimdi bu boşluk sayılıyor mu acaba , yumuşaklık tuttu da boşluk kısmın tam olmadı :) regly 5 gün var :) erken mi yaptım acaba

ben tam olarak şunu anlayamıyorum
hemen girişte değil parmağımıın bitttiği noktada ve zorladığım yerde hissettiği yumuşak dokuyu.
şimdi bu boşluk sayılıyor mu acaba , yumuşaklık tuttu da boşluk kısmın tam olmadı :) regly 5 gün var :) erken mi yaptım acaba
Elinize hiçbir şey gelmeyecek ilerisinde. Giriş kısmı yumuşak olacak galiba 🤔 İnşallah hakkında hayırlısı olur. 🤰

Ya kızlar. Ben bu parmak testi olayını anlamıyorum. Parmağınız içeri giriyor mu yoksa ucundan mı dokunuyonuz. 🙄🙄

X