Parmak testi ile hamilelik

Test al yapmak diye bir seçenek var zaten ne gerek var ki
Bu sadece test içşn yapılması gereken birşey değil ki ayda bir kontrol edilmeli bence çünkü rahim ağzı yarası vs. hastalıkları erken teşhis için ki ben bunu bir jinekoloğun sitesinde okudum kadınların rahimlerini ve vajinalarını tanımaları çok önemli bir çok hastalığa erken müdahale etme şansımız oluyor yazıyordu ki kişinin kendi tercihi

Ya arkadaşlar ne gerek var ki çok saçma diyenler burayı takip etmek zorunda değilsiniz herkesin Bi inandığı bişey var Bi umut arıyoruz saçmaysa siz yapmayın ama yapanlarıda yargılamayın
Teşekkür ederim arkadaşım yargılamadığın için😍

Ben hamile değilken bu kaç ay kontrol yapmıştım adet olacağımda parmak ucuma nasıl tarif edeyim kulak memesi kıvamında bı yere değiyordu hamileliğin başında da bı arkadaşa nasıl olduğunu anlatmak için baktım yine parmak ucuma bişey değdi ama çok çok yumuşak balon gibi bı kaç ay takip yaptığınızda aradaki farkı anlayabiliyorsnz
Hamileliginden önce dahamı sertti bebegim eline gelen sey

Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim tez vakitte hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 😍
Amin canm inşallah herkes güzel haber alır bebişine kavuşur 🙂😍 şimdi denedimde etrafı yumuşak ama dokundum sertti baya adetime daha 1 hafta var ondan kesin bilgi değil henüz 🤗

Amin canm inşallah herkes güzel haber alır bebişine kavuşur 🙂😍 şimdi denedimde etrafı yumuşak ama dokundum sertti baya adetime daha 1 hafta var ondan kesin bilgi değil henüz 🤗
Bişe soracam hamile oldupunda nasıldı tam olarak anlayamadım ben yukarıda mıydı yoksa yumuşak mı kafam karıştı 🤔

X