- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.108
- 31
Estağfurullahİdrar torbam falan asagı düstü sandım ben Ufak top gibi birsey degince parmagıma cahillik iste
Ya bu işkeme iğrenç diyenler var anlamadığım hiç mi ilişkiden sonra yıkamıyorlar oralarını acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estağfurullahİdrar torbam falan asagı düstü sandım ben Ufak top gibi birsey degince parmagıma cahillik iste
İlk defa duydukları için bu şekilde tepki vermiş olabilirlerEstağfurullah
Ya bu işkeme iğrenç diyenler var anlamadığım hiç mi ilişkiden sonra yıkamıyorlar oralarını acaba
Direk derken ici dısı yıkıyordum ayıptır söylemesiPeki elinize direk mi sertlik geldi?
Estağfurullah yani kontrol ederken elinize değdi mi? Mesela benimki sol tarafa doğru bir sertlik geldi.Direk derken ici dısı yıkıyordum ayıptır söylemesi
Dısarda degilde icerde bi sertlik hissi yasayınca parmakla kontrol ettim bir iki cm kadar icerdedir bir ocakta regl günüm
Olursun büyük ihtimalle o kadar aşağıdaysa adet olacağım anlamına geliyor bende ha aşağıda veya yukarıda değil de sertlik değişiyorsa bilememDirek derken ici dısı yıkıyordum ayıptır söylemesi
Dısarda degilde icerde bi sertlik hissi yasayınca parmakla kontrol ettim bir iki cm kadar icerdedir bir ocakta regl günüm
Mesela bende akıntı kıvamını parmakla kontrol etmeye igrenc diyorumEstağfurullah
Hamilelik olabilir test yapın bence4 gün geçti adetim. Denedim şimdi hiçbirşey gelmiyo parmağıma boşluk sanki ne demek oluyor
Evet degdi tabi ama sol tarafta falan degil tam ortadaydı yaniEstağfurullah yani kontrol ederken elinize değdi mi? Mesela benimki sol tarafa doğru bir sertlik geldi.
Yani ille çıkıntılık yapacaklar temiz bacılarMesela bende akıntı kıvamını parmakla kontrol etmeye igrenc diyorum
ama temizlenirken mecbur yıkıyoruz onlardayıkıyor dokunuyorlar ama caktırmıyorlardır
Sormak istediğim buydu teşekkür ederimEvet degdi tabi ama sol tarafta falan degil tam ortadaydı yani
Anlamadım kuzumOlursun büyük ihtimalle o kadar aşağıdaysa adet olacağım anlamına geliyor bende ha aşağıda veya yukarıda değil de sertlik değişiyorsa bilemem
Bu konu başka bir yerde tartışılıyor zaten tabiki testin yerini tutmaz ama testte negatifi görünce insan daha çok üzülüyor.Yani ille çıkıntılık yapacaklar temiz bacılar
Rica ederimSormak istediğim buydu teşekkür ederim
Dokunmadan temizlik olurmuYani ille çıkıntılık yapacaklar temiz bacılar
Hamilelik olabilir test yapın bence
inşallah değildir ya haftasonu yapmayı düşünüyorumHamilelik olabilir test yapın bence
Yani hamilelikte sanırım rahim daha yukarıda oluyor ama adet olacaksa kişi rahim daha aşağıda ve parmak tam girmeden ele değiyormuş ben öyle okudum ama rahimin sertliği değişiyorsa bilemem dedimAnlamadım kuzum
Yaa forumda okumuştum. Birçok kişi böyle öğrenmiş hamile olduğunuBunu bende denemiştim ama tutmadı