Parmak testi ile hamilelik belirtisi

Normalde adete yakın zamanlarda vajınal kuruluk olur o akıntı ben de var şimdi süt kesiği krem kıvamında rabbim bilir ama bana hamilesin gibi gelıyor yarın test yapsana cıkar artık teste
Canım inşallah ya bugün öğlen alıcam kan testi sonucumu bakalım dua et bana canım

Ayy inanamıyorum çok şükür rabbime hayırlı ugurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün sag salim kucagına al inşallah bebişi canım Am
Ayy inanamıyorum çok şükür rabbime hayırlı ugurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün sag salim kucagına al inşallah bebişi
Amin inşallah kuzum Allah razı olsun çok teşekkür ederim değerimi biraz dr düşük buldu ya defi çok erken bir gebelik dedi oyüzdrnde olabilir dedi Pazartesi ye randevü aldım gidicem hayırlısı bakalım dış gebelik veya kimyasal gebelik değildir inşallah canım

Canım o değer yükselir cok da düşük değil daha yeni gebeliğin inşallah saglıklı bir hamilelik geçirirsin sıkıntı etme iyi düşün iyi olsun. Olumluyu çagır kendine

Canım o değer yükselir cok da düşük değil daha yeni gebeliğin inşallah saglıklı bir hamilelik geçirirsin sıkıntı etme iyi düşün iyi olsun. Olumluyu çagır kendine
Amin inşallah kuzum ya çok teşekkür ederim hep burda destek oldun moral oldun Allah razı olsun işte ama dr biraz düşük deyince Pazartesi Dr ra gidip tekrar beta hcg yaptırıcam eltimin kızı ve kuzenim evli yenge gitme daha erken diyorlar 15 gün sonra git diyorlar kese görünmez diyor eşimde git diyor en azından kadın doğumcu görsün bi diyor tekrar bi kan verirsin bakarlar diyor bilemedimki

Canım sen git bazen kesenin etrafında kanlanma görülüyor doktor ilaç veriyormuş sen eşeğini sağlama kazıga bağla zırt pırt gitmezsin zaten sonrasında ben bir hafta önce gittim sadece keseyi gördük şimdi 28 aralıkta gidicez kalp atışını duymak için sonra da büyük ihtimal 12. Haftaya kadar çagırmaz doktor

Gidicem canım inşallah Pazartesi

Ben daha önce yapmadım farkı bilmiyorum ama bu ay bi bakayım dedim pozitif görünüyordu ve gerçekten pozitifmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…