Yani bilmiyorum doğru da olabılır yanlış da olabılır kesin çözüm gebelik testi işte regle varken beklerken insan aşırı heyecan stres yapıyor ne yapacağını şaşırıyorBöyle bişe olamaz ya sanmıyorum ilişkiden yeni cıktıysanızda olabilir o durum.
Senin için deniyim bunu ben bugün.Yani bilmiyorum doğru da olabılır yanlış da olabılır kesin çözüm gebelik testi işte regle varken beklerken insan aşırı heyecan stres yapıyor ne yapacağını şaşırıyor
Kan vermeye gittim sonucu yazıcam buraya eğer pozitifse bu benım için doğrudur negatifse doğru değildirSenin için deniyim bunu ben bugün.
İnsallah pozitif tirKan vermeye gittim sonucu yazıcam buraya eğer pozitifse bu benım için doğrudur negatifse doğru değildir
Yagmur bak bugün yaptıgım testler canım.İnsallah pozitif tir
Maşallah maşallah ben buradayım anne diyorYagmur bak bugün yaptıgım testler canım.
Ya çok mutluyum Allahım bütün isteyen kadınların kucaklarını boş bırakmasınMaşallah maşallah ben buradayım anne diyor
Amin inşallah canım ne zamandır bekliyor dun.Ya çok mutluyum Allahım bütün isteyen kadınların kucaklarını boş bırakmasın
Canım benim geçen sene kaybım oldu 22 haftalık iken. 1 yıldır beklıyorum işte nasip olursa kucagıma almak muradıma ericemAmin inşallah canım ne zamandır bekliyor dun.
Ah cnım benm ya neden kYbettin büyümüşteCanım benim geçen sene kaybım oldu 22 haftalık iken. 1 yıldır beklıyorum işte nasip olursa kucagıma almak muradıma ericem
Enfeksiyon dan canım erken doğum oldu. Doğum sırasında kaybettimAh cnım benm ya neden kYbettin büyümüşte
Nasıl yaptın bana da anlatırmısınParmak testi ile hamile kaldığını anlayan var mı? Tecrübeli olanlar burada paylaşım yapabılırler mı? Adetime 2 gün kaldı. Parmağımla kontrol ettiğimde adetten önce hep kuru ve sert olurdu ama şimdi yumuşak ve nemli.
Yaaa ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına aldirsinYagmur bak bugün yaptıgım testler canım.
Amin canım cok tesekkur ederim. Kan testi yaptın mı kuzum sen?Yaaa ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına aldirsinbenimde gecikmemin 8. Günü oldu an itibarıyle. testler negatif ama hiç gecikme yaşamazdım normalde ve ağrılarım var.. hissediyorum orada .. Ama neden negatif
Yok kuzum evimde olmadığınmdan dolayı yaptırmamıştım daha. Bugün adet oldum çok moralim bozuk hiç gecikme yaşamazdımAmin canım cok tesekkur ederim. Kan testi yaptın mı kuzum sen?
Bir dahaki aya inş. Bir de adet geçilmesi olursa rahim bebek arıyor derler. Bir bakarsın bu ay hemencecik hamile kalırsınYok kuzum evimde olmadığınmdan dolayı yaptırmamıştım daha. Bugün adet oldum çok moralim bozuk hiç gecikme yaşamazdım