InsAllah bakalım. Zaten üst üste aksilikler geldi.su an da kadınlarımda inanılmaz sancı var. Doktora gitmeyi düşünüyorum amaBir dahaki aya inş. Bir de adet geçilmesi olursa rahim bebek arıyor derler. Bir bakarsın bu ay hemencecik hamile kalırsın
Kanaman cok mu adet kanaması oldugundan emin misin belki yerleşmedir damla damla lekelenme seklinde mi yoksa yoğun muInsAllah bakalım. Zaten üst üste aksilikler geldi.su an da kadınlarımda inanılmaz sancı var. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama
Bişey soracagim bahsettigin yer rahim ağzı değil demi ondan önce bı çıkıntı gibi bişey var omuAdet döneminde daha cok belli oluyor. Parmagınla kontrol ettiğinde top gibi bir şey var o hamile değilsen daha sert ve büyük oluyor. Şimdi ise dokundugumda hamile iken cok daha yumuşak ve sönmüş balon gibi daha küçük. Bir de adet döneminde adete 2 gün kala falan vajınal kuruluk olur. Ama şimdi hep nemli ve ıslak. Beyazımsı kremsi bir akıntı var. Açıklayıcı oldu mubayagı yazdım anlaşılır olsun diye inş işine yarar
Evet yuvarlak top gibi bir şey var ondan bahsediyorumBişey soracagim bahsettigin yer rahim ağzı değil demi ondan önce bı çıkıntı gibi bişey var omu
Sağol cnm Rabbim kucagina almayı nasip etsin bizede dua etEvet yuvarlak top gibi bir şey var ondan bahsediyorum
Canım BATtan 2 gün sonra toz pembe kan geldi çok ağrılarım oldu falan 1 haftadır karnım sis belimde ağrıyla dolaştım bugünse normal kanama geldiKanaman cok mu adet kanaması oldugundan emin misin belki yerleşmedir damla damla lekelenme seklinde mi yoksa yoğun mu
Teskkur ederim canım her zaman dua ediyorum zaten. Rabbim isteyen her kadının kucagını boş bırakmasınSağol cnm Rabbim kucagina almayı nasip etsin bizede dua et
Hadi ya rabbim en hayırlı zamanda versin bebeişini kucagına inşallahCanım BATtan 2 gün sonra toz pembe kan geldi çok ağrılarım oldu falan 1 haftadır karnım sis belimde ağrıyla dolaştım bugünse normal kanama geldi
Canım aynen oyle yumuşaktı ve yukardaydı. Adet olacagın zaman daha aşagı da ve sert oluyor inşallah hamilesindir rabbim nasip etsin inşallahCnm bende dün bir yerde okudum denim dedim parmağımla kontrol ettiğimde sert yuvarlak bişey di bugun denedim sabh ve akşam parmağıma o sertlik gelmedi yumuşaktı içi o sert yuvarlak sey yoktu adet günüm yarın sende ilk hamile zamanında yumusakmıydı? İnşlh banada nasip olur bu ay 1 senedir istiyoruz
Ya doğru diyorsun kan ver diye de ben kan verdiğimde negatif cıktı 1 hafta sonra pozitifi gördüm benim açımdan doğru. Yakınında saglık ocagı olmayanlar var. Hemen kaset alıp test yapamayacaklar onun için bir mahsuru yok ki sakıncalı bir durum da yok canımKizlar neden böyle şeyler yapiyosunuz? Bunun doğruluk payı kaçkan verseniz daha kolay değil mi
Bende yeni öğrendim hamileligimi de. Bunu o zamanlar görsem gerçekten kafayı yerdim. Negatif teste bile her odada bakıp inanmiyordum. O yuzden dedimYa doğru diyorsun kan ver diye de ben kan verdiğimde negatif cıktı 1 hafta sonra pozitifi gördüm benim açımdan doğru. Yakınında saglık ocagı olmayanlar var. Hemen kaset alıp test yapamayacaklar onun için bir mahsuru yok ki sakıncalı bir durum da yok canım
Bende yeni öğrendim hamileligimi de. Bunu o zamanlar görsem gerçekten kafayı yerdim. Negatif teste bile her odada bakıp inanmiyordum. O yuzden dedim
İlimizde seninle agustos annelerindeyizBende yeni öğrendim hamileligimi de. Bunu o zamanlar görsem gerçekten kafayı yerdim. Negatif teste bile her odada bakıp inanmiyordum. O yuzden dedim
Çok yeni daha adet tarihim son ay duzensiz olduğu için bilemiyorum. Ilk 34 du kanda 4 gun sonra 426.8 oldu geçen pazartesi. Salı günü doktora gidicem yeniBen de kafayı yemek üzereydim pozitif testi görünce inanamadım 3 tane test yaptım inana kadar tebrikler canım kaç haftalık bebeğin
Evettİlimizde seninle agustos annelerindeyiz
Tam aşağı da değil ama parmağımın ucu değiyor sert bişeye ama ittiriyorum öyle değiyor biraz daha bekleyip öyle test yapıcam inşlh cnm çok istiyorum rabbim den. Rabbim İsteyen herkese versinCanım aynen oyle yumuşaktı ve yukardaydı. Adet olacagın zaman daha aşagı da ve sert oluyor inşallah hamilesindir rabbim nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun inşallah canımÇok yeni daha adet tarihim son ay duzensiz olduğu için bilemiyorum. Ilk 34 du kanda 4 gun sonra 426.8 oldu geçen pazartesi. Salı günü doktora gidicem yeni
Canım mesela benim şu an bomboş o top yok kayboldu gibi. Adetine kaç gün varTam aşağı da değil ama parmağımın ucu değiyor sert bişeye ama ittiriyorum öyle değiyor biraz daha bekleyip öyle test yapıcam inşlh cnm çok istiyorum rabbim den. Rabbim İsteyen herkese versin
Adetlerim düzensiz olduğu için bilemiyorum tam gününü ama bu aralar adet belirtilerim var cnm bugun eşimin hastanede işi vardı bende gidip kan verim dedim varsa onda kesin çıkar ama malesef çıkmadıHayırlısı olsun inşallah canım
Canım mesela benim şu an bomboş o top yok kayboldu gibi. Adetine kaç gün var