Parmak testi ile hamilelik belirtisi

Adetlerim düzensiz olduğu için bilemiyorum tam gününü ama bu aralar adet belirtilerim var cnm bugun eşimin hastanede işi vardı bende gidip kan verim dedim varsa onda kesin çıkar ama malesef çıkmadı ☹️Rabbim hakkımızda hayırlısı versin.
Buraya da yaz canım merak ederim inşallah hayırlı güzel bir sonuç alırsın 🤗

Adet döneminde daha cok belli oluyor. Parmagınla kontrol ettiğinde top gibi bir şey var o hamile değilsen daha sert ve büyük oluyor. Şimdi ise dokundugumda hamile iken cok daha yumuşak ve sönmüş balon gibi daha küçük. Bir de adet döneminde adete 2 gün kala falan vajınal kuruluk olur. Ama şimdi hep nemli ve ıslak. Beyazımsı kremsi bir akıntı var. Açıklayıcı oldu mu 🤗 bayagı yazdım anlaşılır olsun diye inş işine yarar
Canım nasıl oluyor o vajinanın içerisinde mi oluyor o top anlayamadım 🙄 bende hamile kalmak istiyorumda deneyip bakmak istiyorum

Canım nasıl oluyor o vajinanın içerisinde mi oluyor o top anlayamadım 🙄 bende hamile kalmak istiyorumda deneyip bakmak istiyorum
Evet canım vajınanın içinde parmagına gelıyor zaten normal de. Ama hamile oldugunda cok yumusak oluyor sönmüş balon gibi küçülüyor ebatı

Parmak testi ile hamile kaldığını anlayan var mı? Tecrübeli olanlar burada paylaşım yapabılırler mı? Adetime 2 gün kaldı. Parmağımla kontrol ettiğimde adetten önce hep kuru ve sert olurdu ama şimdi yumuşak ve nemli.
Canım hayırlı olsun hamileliliğin Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bugün kan verdim benim de rahimim içi ıslak parmağım baya gidiyor yumuşak balon gibi bir şey var ama tam anlamadımki 🤷‍♀️ Ve o ıslak gibi olan ley yapışkan süt gibi kıvamında sende akıntı ne durumda canım

Canım hayırlı olsun hamileliliğin Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bugün kan verdim benim de rahimim içi ıslak parmağım baya gidiyor yumuşak balon gibi bir şey var ama tam anlamadımki 🤷‍♀️ Ve o ıslak gibi olan ley yapışkan süt gibi kıvamında sende akıntı ne durumda canım
Canım adet gününe ne kadar var? Akıntım cok yoğun bu aralar iç çamaşırım bembeyaz oluyor.

Canım adet gününe ne kadar var? Akıntım cok yoğun bu aralar iç çamaşırım bembeyaz oluyor.
Canım 2 gün geçiyor ama lavobada afedersin özür diliyorum peçeteye kurulanırken yapışkan böyle süt gibi krem rengi akıntı fark ediyorum sma anlayamadım ki birde vajinamın içi nemli gibi canım

Canım 2 gün geçiyor ama lavobada afedersin özür diliyorum peçeteye kurulanırken yapışkan böyle süt gibi krem rengi akıntı fark ediyorum sma anlayamadım ki birde vajinamın içi nemli gibi canım
Adet olabilirmi birde kasıklarımda dolgunluk ve hassasiyet var kramp gibimi bıçak gibimi hafif bir şey oluyor ya

Adet olabilirmi birde kasıklarımda dolgunluk ve hassasiyet var kramp gibimi bıçak gibimi hafif bir şey oluyor ya
Ve ben bu ay yumurtlamada adet belirtilerimi yaşadım karnım şişti ve gaz kasıklarımda hassasiyet kramp tarzında sırt ve hafif bel ağrısı yaşadım canım bilemiyorum ki bu arada idrar rengimde açıldı normalde çok su içen birisi değilim ve normalde koyuydu canım birde bir aydır korunmuyoruz 🤭

Normalde adete yakın zamanlarda vajınal kuruluk olur o akıntı ben de var şimdi süt kesiği krem kıvamında rabbim bilir ama bana hamilesin gibi gelıyor yarın test yapsana cıkar artık teste 😍😍😍😍🤰💐💐

X