Teşekkür ederim güzel haberlerini duyariz insallahHayırlısı olsun inşallah canım
Canım mesela benim şu an bomboş o top yok kayboldu gibi. Adetine kaç gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim güzel haberlerini duyariz insallahHayırlısı olsun inşallah canım
Canım mesela benim şu an bomboş o top yok kayboldu gibi. Adetine kaç gün var
Buraya da yaz canım merak ederim inşallah hayırlı güzel bir sonuç alırsınAdetlerim düzensiz olduğu için bilemiyorum tam gününü ama bu aralar adet belirtilerim var cnm bugun eşimin hastanede işi vardı bende gidip kan verim dedim varsa onda kesin çıkar ama malesef çıkmadı Rabbim hakkımızda hayırlısı versin.
Canım nasıl oluyor o vajinanın içerisinde mi oluyor o top anlayamadım bende hamile kalmak istiyorumda deneyip bakmak istiyorumAdet döneminde daha cok belli oluyor. Parmagınla kontrol ettiğinde top gibi bir şey var o hamile değilsen daha sert ve büyük oluyor. Şimdi ise dokundugumda hamile iken cok daha yumuşak ve sönmüş balon gibi daha küçük. Bir de adet döneminde adete 2 gün kala falan vajınal kuruluk olur. Ama şimdi hep nemli ve ıslak. Beyazımsı kremsi bir akıntı var. Açıklayıcı oldu mu bayagı yazdım anlaşılır olsun diye inş işine yarar
Evet canım vajınanın içinde parmagına gelıyor zaten normal de. Ama hamile oldugunda cok yumusak oluyor sönmüş balon gibi küçülüyor ebatıCanım nasıl oluyor o vajinanın içerisinde mi oluyor o top anlayamadım bende hamile kalmak istiyorumda deneyip bakmak istiyorum
Amin inşlh Allahtan ümit kesilmez tabi bekliyorum hayırlısı olsun inşallah Yazarım inşlh cnmBuraya da yaz canım merak ederim inşallah hayırlı güzel bir sonuç alırsın
Hmm bende baktımda çok sert değil ama küçükte değil sanırım bu ayda tutmadıEvet canım vajınanın içinde parmagına gelıyor zaten normal de. Ama hamile oldugunda cok yumusak oluyor sönmüş balon gibi küçülüyor ebatı
Adetinin geçmesini bekle canım o zaman daha net belli oluyor test yaparsın hem deHmm bende baktımda çok sert değil ama küçükte değil sanırım bu ayda tutmadı
Bat 16 aralık o güne kadar umudum var ama bakalım İnşAllah olur sizde hamileymişsiniz dua edinAdetinin geçmesini bekle canım o zaman daha net belli oluyor test yaparsın hem de
Ederim tabi canım bata daha cok varmış sabrın sonu selamettir güzel haberlerini beklıyorumBat 16 aralık o güne kadar umudum var ama bakalım İnşAllah olur sizde hamileymişsiniz dua edin
İnşAllah canımEderim tabi canım bata daha cok varmış sabrın sonu selamettir güzel haberlerini beklıyorum
serviks . rahım agzı yanı o top gıbı sey. bunun kesınlıgı var ama ıste 5. haftadan sonra anlasılır duzeyde olur. ay ıcersınde kontrol edıldıgınde farkı anlayabılır yenı baslayanlar.:)Evet yuvarlak top gibi bir şey var ondan bahsediyorum
Cnm adet oldum bugun hayrlsıı böyleymiş. Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah.Buraya da yaz canım merak ederim inşallah hayırlı güzel bir sonuç alırsın
Hayırlısı canım artık bir daha ki aya nasip etsin Allah.Cnm adet oldum bugun hayrlsıı böyleymiş. Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah.
Canım hayırlı olsun hamileliliğin Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bugün kan verdim benim de rahimim içi ıslak parmağım baya gidiyor yumuşak balon gibi bir şey var ama tam anlamadımki Ve o ıslak gibi olan ley yapışkan süt gibi kıvamında sende akıntı ne durumda canımParmak testi ile hamile kaldığını anlayan var mı? Tecrübeli olanlar burada paylaşım yapabılırler mı? Adetime 2 gün kaldı. Parmağımla kontrol ettiğimde adetten önce hep kuru ve sert olurdu ama şimdi yumuşak ve nemli.
Canım adet gününe ne kadar var? Akıntım cok yoğun bu aralar iç çamaşırım bembeyaz oluyor.Canım hayırlı olsun hamileliliğin Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bugün kan verdim benim de rahimim içi ıslak parmağım baya gidiyor yumuşak balon gibi bir şey var ama tam anlamadımki Ve o ıslak gibi olan ley yapışkan süt gibi kıvamında sende akıntı ne durumda canım
Canım 2 gün geçiyor ama lavobada afedersin özür diliyorum peçeteye kurulanırken yapışkan böyle süt gibi krem rengi akıntı fark ediyorum sma anlayamadım ki birde vajinamın içi nemli gibi canımCanım adet gününe ne kadar var? Akıntım cok yoğun bu aralar iç çamaşırım bembeyaz oluyor.
Adet olabilirmi birde kasıklarımda dolgunluk ve hassasiyet var kramp gibimi bıçak gibimi hafif bir şey oluyor yaCanım 2 gün geçiyor ama lavobada afedersin özür diliyorum peçeteye kurulanırken yapışkan böyle süt gibi krem rengi akıntı fark ediyorum sma anlayamadım ki birde vajinamın içi nemli gibi canım
Ve ben bu ay yumurtlamada adet belirtilerimi yaşadım karnım şişti ve gaz kasıklarımda hassasiyet kramp tarzında sırt ve hafif bel ağrısı yaşadım canım bilemiyorum ki bu arada idrar rengimde açıldı normalde çok su içen birisi değilim ve normalde koyuydu canım birde bir aydır korunmuyoruzAdet olabilirmi birde kasıklarımda dolgunluk ve hassasiyet var kramp gibimi bıçak gibimi hafif bir şey oluyor ya
Normalde adete yakın zamanlarda vajınal kuruluk olur o akıntı ben de var şimdi süt kesiği krem kıvamında rabbim bilir ama bana hamilesin gibi gelıyor yarın test yapsana cıkar artık testeCanım 2 gün geçiyor ama lavobada afedersin özür diliyorum peçeteye kurulanırken yapışkan böyle süt gibi krem rengi akıntı fark ediyorum sma anlayamadım ki birde vajinamın içi nemli gibi canım