bende orada oturmak isterdim ama imkansız........ALLAHım yaa olsa ne güzel olurdu......
arkadaslar benıde aranıza alın resimleriyle avunayım yaa......gönderın burayada bende göreyim oraları...
sevgiler.....a.s.
canim benim gorusumce tr buradan cok cok guzel yasanacak yer orasi burada insanlar robot gibi cok monoton madi durumun iyi olucak tr gibi yer yok ben buraya ilk geldigimde hayel kirikligi yasadim bilmem oteki arkadaslar ne der
TESEKUR EDERIM CANIM kaydirigubbakcemile3 SIZ HANGI BOLGEDESINIZselam arkadaslar !!! uzun zamandir ugrayamadim; nasilsiniz?? yeni arkadaslar gelmis ; hosgelmisler
mrb arkadasim hosgeldin aramiza bende aynen katiliyorum sana , burda cok tukler okadar geri kalmiski senelerdir avrupadalar pek bisey degismemis , cevrende cok turk varsa turkiyeden daha kotu dedi kodu var , onun gelini bunu yapmis bunu etmis diye , sahsen ben kayinvalidemle birlikte yasiyorum karisiyolar bana ama cokta degil yine diger insanlara bakarak , ben ehliyete gitmek istiyodum tabiki turk yerine , evdeki herkesten izinimi aldim ve gitcegim yer uzakti tenle gidiyodum , ben giderken bi gun beni gordu birisi , hemen benim arkamdan eve gelmis , kayinvalideme sen neden gelinini gonderiyosunda el alem ne derde trende gorseler ne derde falan gibi seyler, tabi ben eve geldim , bana izin veren git diyen kayinvalde sanki patlicak bomba gibiydi , bayabi bu konuda tartistik ve sonucta ben kazandim burda gerekli oldugundan onlari kirmadan konustum razi ettim , disardaki insanlara kalsa nereye gidiyo , nereye geliyo, inanin ben turkiyede hic boyle olay yasamadim ,
ben burayi hic sevmedim , sevemedim gitme imkanimizda yok mecburun , ve hic arkadasim bile yok , dua ediyorumki esimin ablasi abisi falan var iyiki onlar var degilse tamamen yanlizdim
kusura bakmayin arkadaslar bu konularda cok doluyum arkadasin dedigi gibi parise geliyosun , mukemmel gibi gormeyin .
arkadaslar yazdilkarinizi okuyunca anladim ki benim gibi sizlerde bir turlu sevemediniz burayi.2 yil oldu ben buraya geleli ustelik oturma iznimde yok.esimin var ama ben hala alamadim :çok üzgünüm:bunalima girmek uzereyim.kendimi o kadar yalniz hissediyorum ki burada.etrafimda çok turk var ama kimseyle frekansimiz uyusmuyor bir turlu.kurslara gitmel dil ogrenmek istiyprum kagidin yok diyorlar almiyorlar.nefret ediyorum burdan.bu son haftalarda çogu gunum aglayarak geçiyor ve esim beni hiç anlamiyor.bana destek olmuyor uzuluyorum diye kiziyor.uzulecek ne var aç degiliz açikta degiliz.kimseye muhtaç degiliz falan filan iste.ama ben sevgiye açim ,aileme,istanbula ,arkadaslarima açim.gerçekten çok tuhaf oldum burda.çok inisli çikisli duygular yasiyorum.birgun çok neseli oluyor bir iki saat geçmeden herseye kahredip aglamaya basliyorum.kafayi yiyiyorum galiba:bbo:
arkadaslar yazdilkarinizi okuyunca anladim ki benim gibi sizlerde bir turlu sevemediniz burayi.2 yil oldu ben buraya geleli ustelik oturma iznimde yok.esimin var ama ben hala alamadim :çok üzgünüm:bunalima girmek uzereyim.kendimi o kadar yalniz hissediyorum ki burada.etrafimda çok turk var ama kimseyle frekansimiz uyusmuyor bir turlu.kurslara gitmel dil ogrenmek istiyprum kagidin yok diyorlar almiyorlar.nefret ediyorum burdan.bu son haftalarda çogu gunum aglayarak geçiyor ve esim beni hiç anlamiyor.bana destek olmuyor uzuluyorum diye kiziyor.uzulecek ne var aç degiliz açikta degiliz.kimseye muhtaç degiliz falan filan iste.ama ben sevgiye açim ,aileme,istanbula ,arkadaslarima açim.gerçekten çok tuhaf oldum burda.çok inisli çikisli duygular yasiyorum.birgun çok neseli oluyor bir iki saat geçmeden herseye kahredip aglamaya basliyorum.kafayi yiyiyorum galiba:bbo:
merhaba kizlar gercekten siraya girmisiz siz calisiyormusunuz ben is ariyorum ama bulamiyorum biraz dilim var ama cok degil dikis biliyorum kurslara gittim ama yinede is bulamiyorum gorusuruz
Bayagi dolusun gordugum kadariyla...yasadigin bolgede turk yokmu arkadas edinsen canim,yasitin falan?? a.s.