Paris Paylasim Alani (Tanisma)

Ben de yine Paristeyim.. 4.cu defa.. Yine ucuncu bir ev buldum. ... 1.bolgedeyim.... (Egzos koklamaya...)

mrb canim sairim sende parise gelip gidenlerdensin ,veya tasiniyomusun ,biraz sifreli konusmusun tam aciklamamisn:roflol:,,bi parisli daha cikti sevindim
bu arada hosgeldin canim optum gorusuruz
a.s.a.s.

hoşbulduk :)
eşim renault'da çalışıyor.
ben paris içini haftaiçi yalnız dolaşıyordum,haftasonu ve tatillerde paris dışındaki gezilecek yerlere gidiyordum.
normandiyaya gittik bir seferinden.2.dünya savaşında çok önemli bir yer.bayeux çok guzel bir yer.sanki ortaçağ fransasında dolaşıyormuşsunuz gibi.
bir de tours yakınlarında futuroscope var.gerçekten çok güzel bir yer.hem buyukler hem çocuklar için.
ben pariste yaşadığım süre boyunca hiç türk arkadaşım olmadı. billancourt'da pek türk yok.arada gittiğimiz bir restaurant vardı la voie lactee diye türk olarak onları görüyordum ve yolda bazen konuşmalarından tanıdığım türkleri.

..............................................................................................

Son düzenleme:
merhaba
ben ve eşim 2006 yılında billancourt'da yaşadık.ben fransızca bilmiyordum hiç ve kursa başladım.parisi çok seviyorum.eşimle sürekli müzeleri,şatoları... gezdik.
en son 2,5 ay önce gittim parise.birçok sergi ve müzeleri gezdim ayaklarım acıyana kadar.
bu yıl içinde de çok defa gideceğim parise.eşim ev tutacak yine billancourt'da.
ama fransızca çok zor yaa. hele şu r harfleinden nefret ediyorum. bir türlü beceremiyorum onlar gibi söylemeyi.

Merhaba canim sende aeamiza hosgeldin, Paris'i taniyip gezmis olmana sevindim, ben Paris merkezde oturuyorum, kismet olurda gelirsen buralara gorusuruz, artik Paris' geldiginde tanidiklarin olmus olur sevgilerimle opuyorum

gercekten ben de bir ara sizlerle bulusup tanismayi cok isterim :) senin daha once burdan tanisip gorustugun arkadaslarin oldumu aysecik im?

Canim bir ara kismet olursa bulusuruz, burada cok guzel dostluklar kurdum ama henuz kimseyle gorusemedim msn haricinde, Istanbul'a gittigimde denk gelmedi bulusma zamanlari ama belki birgun biryerde tanisacagim dostlarimla, sevgiler

mrb kizlarrr nasilsiniz ben ismimi degistirdim artik bunu kullancam umarim alisirsiniza.s.a.s.

slm canim, bu isimde sana yakismis guzele ne yakismaz dimi, senin kalbin guzel zaten ama karistirirsam:uhm: kusura bakma kis , bunada alisiriz zamanla sympathique bak alistim bile :roflol: optum canim a.s.a.s.

Canim ben diger forumda gorunce sen oldugunu anladim birkezde burada gorunce suphem kalmadi bak sen yazmadan cozmusum bile umarim iyisindir opuyorum

demkki seviliyorum ,bak hemende nasil anlasilmisim,bu nick daha guzel bana daha cok yakisiyo
iyim ablacim ya seni sormali sen nasilsin ,nasil geciyo gunler ,is bulabildinmi daha beklemedesin sanirim insallah hersey gonlune gore olur ablacim benim optum seni gorusuruz by bye a.s.a.s.a.s.

demkki seviliyorum ,bak hemende nasil anlasilmisim,bu nick daha guzel bana daha cok yakisiyo
iyim ablacim ya seni sormali sen nasilsin ,nasil geciyo gunler ,is bulabildinmi daha beklemedesin sanirim insallah hersey gonlune gore olur ablacim benim optum seni gorusuruz by bye a.s.a.s.a.s.

Canim sana yakisan bir nick hayirli olsun, bende iyiyim oglum Pazartesi okul ile tatile gitti onun ozlemi var kismetse Cumartesi donecekler, is bulamadim henuz beklemedeyim hersey kismet, seninde hersey gonlunce olsun ablandan kucak dolusu sevgiler opuyoruma.s.

Canim sana yakisan bir nick hayirli olsun, bende iyiyim oglum Pazartesi okul ile tatile gitti onun ozlemi var kismetse Cumartesi donecekler, is bulamadim henuz beklemedeyim hersey kismet, seninde hersey gonlunce olsun ablandan kucak dolusu sevgiler opuyoruma.s.[/QU

merci ablacim yakistirdigin icin ,oglun yarin donuyo yani az kalmis 1 gun daha ozlem cekeceksin ,nereye gittiler tatile uzakmi gittikleri yer
insallahta is bulursun kismet tabiki ,ablacim benim seninde hersey gonlunce olur insallah kendine dikkat et gorusuruz yine bye byea
.s.a.s.

merci ablacim yakistirdigin icin ,oglun yarin donuyo yani az kalmis 1 gun daha ozlem cekeceksin ,nereye gittiler tatile uzakmi gittikleri yer
insallahta is bulursun kismet tabiki ,ablacim benim seninde hersey gonlunce olur insallah kendine dikkat et gorusuruz yine bye byea
.s.a.s.[/QUOTE]

Sympathique canim oglum sukurler olsun tatilden dondu biraz uzakaga gitmisti Paimpol'a guzel gecmis cok begenmis hasret zor oluyor helede ozlenen evlat olunca, Allah sanada hayirlisinla kismet etsin, ben simdilik beklemedeyim bir yer cikmadi henuz kimset olmadan olmuyor, senin icinde umarim hersey guzel geciyordur, gorusmek uzere optum bye bye

merhaba arkadaşlar,

14 -18 mayıs tarihlerinde ailecek Paris'te olacağız. Nereleri gezmemizi önerirsiniz? CDG Hiltonda kalıcaz. Biraz şehir dışı sanırım. Disneyland'a gidicez el mecbur:) Nereden alışveriş yapalım, fiyatları uygun olan bi yerler varsa söylerseniz sevinirim. Oğlum 7 yaşında onun da güzel vakit geçireceği yerler varsa gitmeyi isteriz. Görmeden gitmeyin diyeceğin,iz yerler varsa önerilerinizi beklerim.

ben de buyuk ihtimalle haftaya parise gideceğim :)
disneyland 1 gününüzü alır,2-3 gününüzü bile eğer isterseniz :)
bence mutlaka cite des sciences' a gitmelisiniz. hem çocucuğunz için hem de kendiniz için çok büyük bir bilim müzesi; çocuklar için eğitici ve eğlendirici alanları var.
www.cite-sciences.fr

yanınıza bir paris rehberi (kitap) almanızı öneririm.çok büyük kolaylık olur sizin için. oradan bir plan yapabilirsiniz.

selam kizlar
uzun zamandir siteyi ziyaret edemedim.is okul derken yorulmussum cok.neler oldu naptiniz hic habrim yok. geriye donup okuyamadim bile.yeni gelenlere kocaman selam .bu arada bende nick degistirdim.
kizlar greta ve l'acse yi arastirin.dil kursu ariyorsaniz.belediyenin kurslarindan cok daha iyi . saat 9.30 da basliyor 16.30 da bitiyor ve haftanin 3 gunu var. birde ucret odular. ben calistigim icin conratim oldugu icin odemiyorlar .yani bir cep harcliginiz cebinizde .3 ay kadar suruyor.
havalar isinmaya basladi .ne guzel. gecen sene yazin burdaydim ve agustos ayi nasilda yagmurluydu.benim gibi denize ve gunese asik biri icin son derece kotuydu.gunesi hissetmek harika.

merhaba arkadaşlar,

14 -18 mayıs tarihlerinde ailecek Paris'te olacağız. Nereleri gezmemizi önerirsiniz? CDG Hiltonda kalıcaz. Biraz şehir dışı sanırım. Disneyland'a gidicez el mecbur:) Nereden alışveriş yapalım, fiyatları uygun olan bi yerler varsa söylerseniz sevinirim. Oğlum 7 yaşında onun da güzel vakit geçireceği yerler varsa gitmeyi isteriz. Görmeden gitmeyin diyeceğin,iz yerler varsa önerilerinizi beklerim.

merhaba

cok guzel yerler var. paris buram buram tarih kokar.ama yaninda 7 yasinda cocugum var dersen onun ilgi alanlarina pek girmez diye dusunuyorum. merak etmeyin disneyland sadece cocugunuz icin degil sizin icinde harika. 60 yasindaki babam bile cok zevk almisti.
montmartre bence oraya gidin derim. kadetral var .biraz yukarida kaliyor. turk diliyle ressamlar sokagi deniliyor.bir suru ressamlar var oglunuz belki portresini yaptirmak isteye bilir.pazarlik edebilirsiniz . eger alkol aliyorsaniz ve havada biraz soguksa bir kadeh tarcinli sicak sarap alabilirsiniz. louvre muzesini gorun buraya gelmisken mona lisayi gormeden gitmeyin . her objenin onunde 2-3 dakika beklerseniz 4 gunde gezebilirsiniz muzeyi. ama cocugunuz bundan sikilabilir.yarim gununuzu alabilir. versay muzesine ben bayildim bahcesinde cok guzel .notre dame var ki bu kiliseyide muhakka gorun.
hava alanindan turkiyeden paris rehberi alirsaniz en azindan hem gormus hemde tarihini anlayarak hissetmis olursunuz .cunki bir cok yer var gorulmesi gereken. turkiyeden cok ziyaretcim oldu . onlara rehberlik yaptim icin biliyorum 10 gun kalsanizda bitmez . onemli olan sizlerede hitap etmesi.her yer tarih ve muze. bir noktada sikilmak cok normal .
yardimci olabildiysem ne mutlu bana
size iyi tatiller

"""""""""""""cappadocia´""""""""""""""""""

neredesin .dedigin gibi yaptim tesekrler nickimi degistirdim. yoksa sempatik senmisin soyle :KK66:)
sey dicektim sen yine bana ozelden mesaj atarmisin . tesekkur ederim.

X