Paris Paylasim Alani (Tanisma)

merhaba arkadaşlar acaba aranızda starsbourgda oturan varmı benim eşim orada benide yanına getirmeye çalışıyor ama ben çok merak ediyorum orayı ve korkuyorumda keşke benimde sağanak gibi gelip bi gezip görebilme şansım olsaydı.ama teselliyi sizde buluyorum yazılarınızı okuyorum ve diyorumki birçok kişi gitmiş ve alışmış bende alışırım ama cidden merak ediyorum nasıl bir yer ve orada arkadaşlarım olsun istiyorum sevgileeeeeer

Asii, Jamais arkadaslar ben Paris merkezdeyim yani Paris'in icinde eger haberlesebilirsek belki bulusabiliriz, ama size ozel mesajdan ulasamiyorum kapali kontrol ederseniz ozel mesaj ayarlariniz haberlesiriz, gorusmek uzere sevgilerimle

Pinar canim senin gelecegin yeri bilmiyorum bana uzak ama gurbete alisma konusunda sunu yazabilirim gurbet zor, ama kuvvetli olman gerek, yani surekli yalniz kalacagini dusunursen zor gecer, belkide gelecegin cevrede Turkler vardir, benim o sansim olmadi tek kalmistim ben ama genede bunu yenmeye calistim, gezdim dolastim kafaya takarsan cok zor, eminim gonlune gore arkadas bulabilirsin, geldiginde bunu sende hissedecek ve guclu olman gerektigini anlayacaksin, guzel yanlari oldugu gibi zorluklarida var, burasi ruyalar sehri hersey harika diye yazarsam gelince tek kalirsan ve bocalarsan buna uzulurum, gercekleri yaziyorum gurbet adi uzerinde ama genede seni geldigin cevrede Turkler fazla olabilir, insallah hersey gonlunce olur ve biran once esinin yanina gelebilirsin sana destek olacaktir, esinin dil sorunu yoktur sende ogrenince daha rahat edeceksin sevgilerimle

Asii, Jamais arkadaslar ben Paris merkezdeyim yani Paris'in icinde eger haberlesebilirsek belki bulusabiliriz, ama size ozel mesajdan ulasamiyorum kapali kontrol ederseniz ozel mesaj ayarlariniz haberlesiriz, gorusmek uzere sevgilerimle

aysegül canım sen kacıncı bölgesindesin

benim teyzemler diğer akrabalarım ve canımdan çok sevdiğim kuzenim abim bitanem sarım gitti
ve yazında çook çoook çoook sevdiğim ablam evlendi gitti parise

hosgeldin kardelen parisin neresindensin ben b kere gelmisdim güzeldi dayimlan yengem vard
orda

sag ol canim evet paris kadar guzel bir sehir yoktur hele okarabalik sokakalarinda kaybolmak hatirlarsin mavicim degilmi???

Mutlu Yillar arkadaslar

Jamais canim sana ozel mesaj yazdim aldinmi bilmiyorum alirsan bana mesaj ile bildir diye not yazmistim, sevgilerimle

Kardelenim02 merhaba canim sen Paris merkezdemi oturuyorsun sevgolerimle

kizlar bende paristeyim ve fazla arkadasim yok dort yil falan oldu geleli.93 bolgesindeyiz buralarda oturaniniz varsa tanisalim

asii merhaba 93 bolgesinde nerde oturuyosun tanisip gorusebiliriz benimde fazla tandigim kimse yok buralarda.bende 93 bolgesindeyim noisy champs

slm canı hoşgelidin bende evlenip gidecem inş yakında gidince tanışırız :))öpüyorum seni

kizlar bende paristeyim ve fazla arkadasim yok dort yil falan oldu geleli.93 bolgesindeyiz buralarda oturaniniz varsa tanisalim

Canim aramiza hosgeldin ben Paris merkezde oturuyorum, ama buralara yolun duserse arkadaslarla kararlastirsak bizde belki birgun biryerde toplaniriz, sevgilerimle

asii merhaba 93 bolgesinde nerde oturuyosun tanisip gorusebiliriz benimde fazla tandigim kimse yok buralarda.bende 93 bolgesindeyim noisy champs

canim benimm drancyde oturuyorum nousy biliyorum istersen tanisiriz...:teytey::teytey:

merhaba asii drancyi bilmiyorum yakinmi acaba bize.eger fazla uzak degilsek imkanin varsa gorusebiliriz.memnun olurum.a.sa.s

yakiniz rony cagfurunu biliyormusun muratemel ben oraya gelebilirim

muratemel ozelime msn adresini yollarsan gorusuruz canim

canim yllamaya calistim yapmadim ayarlarimda kapaliymis msj yllama ozelligi bakiyorum birturlu acamadim ulaadim nerden acildignid ama boyle vereyim onemli değil

Son düzenleyen: Moderatör:
canim yllamaya calistim yapmadim ayarlarimda kapaliymis msj yllama ozelligi bakiyorum birturlu acamadim ulaadim nerden acildignid ama boyle vereyim onemli değil]

msn adresimi gonderdim canim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…