merhaba!:)
arkadaslar bende yillarini fransada yalniz gecirmis ama sonradan bunada alismis biriyim gurbeti yanlizligi ailenin olmayisini cok iyi bilirim suan hiç bi sorunum yoq alistim artik ayrica benim çevremde hiç türk tanidik yok esimin ailesiylede hiç sorunum olmadi çünkü ayni yerde yasamadim hatta ayni sehirde bile yasamadik uzaktan uzaga iyi oluyor ama ayni evde kalinca cok zor olurdu sanirim buarada ben 1bucuk saat uzakliktayim parise arada geliyip gezip islerimiz olunca onlari yapioruz özeldende yazabilirsiniz sevinirim hoscakalin..yerimseniben
Merhaba, ben Paristen katiliyorum araniza, dun kayit oldum.Buraya geleli 6 sne oldu evlenerek geldim, sizinle tanismak istiyorum.
hosgeldin canim aramiza burda guzel arkadaslik ortami kurcana emin olabilirsin,cunku super bi site :)
paris icinedemi kaliyosun ,6 sene olmus geleli bebegin varmi canim
herkese soruyorum sanada sorum :)fransizca ogrenebildinmi? calismiyosun sanirim tekrar gorusuruz a.s.
Hosbulduk herkese, su an 8 aylik hamileyim cocugum olmuyordu tedavi goruyordum 2005 yilinda hamile kaldim ne yazikki 11 haftasinda bebegimi dusurdum.Bizimki aciklanmayan kisirlikmis sonra tup bebek tedavisi gorduk bu sayede hamile kaldim yani bi tup bebek dunyaya getirecegim Allah'in izniyle.
Dil konusuna gelince devletin gonderdigi kursa gittim,fransizca cok bir dil oyle ahim sahim konusmasamda eskisi gibi randevularima esimi gondermek zorunda kalmiyorum.Dil kursundan sonra otel formasyonuna gittim bir sene kadar calistim, sonra bebek tedavisi icin isimi biraktim.Parisin icinde degilde banliyo 77 bolgesinde oturuyorum,gurbet cok zormus burda pek arkadas edinemedim umarim burda guzel dostluklar ve arkadasliklar kurarim ilginiz icin tesekkurler hepinize.Sevgiler...a.s.a.s.
Canim insallah Allah sanada nur topu gibi bir evlet nasip etsin.Dedigin gibi Turkiyedeki dostluklar ve arkadasliklarin yerini hicbirsey tutmaz, nede olsa yillarin getirdigi dostluklar ve arkadasliklar.Ama bu yeni arkadasliklar ve dostluklar kurmamiz icin bir engel teskil etmez onemli olan karsilikli sevgi ve saygi.Turk insani cok sicak kanlidir hemen kaynasirlar,yeterki onyargilardan uzak durmak.
merhaba arkadaslar.ben pariste yasiyorum ve bir yildir burdayim.malesef henuz kartim yok o yuzden dil kurslarina gidemiyorum.elimde sadece 3 aylik resepse var.bildiginiz yakinlarinizin gittigi ozelde olabilir bir kurs varsa bana haber verirseniz sevinirim.Alliance Française diye bir kurs var cok iyiymis ama benim bir yillik kartim olmadigi icin cok para istiyor.3 ayda 1900 euro.eger bir yillik kartim olsaydi ayda 360 euro ya gidebilecektim.belediyenin kurslarinda da yer yok ne yapicam ben ya lutfen yardim.[/QUOT
Merhaba canim, bende pariste yasiyorum benim bi kac arkadasiminda karti yoktu onlar (elele) diye bir Turk dernegi var ucretsiz dil kursu veriyorlar, istersen oraya git tam adresini bilmiyorum ama cevrendeki turklerden sorup ogrenebilirsin.Bilen biri mutlaka vardir sadece dil kursu vermiyorlar, burdaki turklerin cesitli sorunlariyla ilgilenip yardimci olmaya calisiyorlar.Umarim yardimci olusumdur.
insallah insallah valla allah nasip eder bi tane bebek bana bekliyoruz bakalim
senin bebek nasil insallah sagliklidir
Cappadokia Canim Inş Bebegin Olur Canim Dua Edicem Senin Için Cok üzüldüm Inş Olur Canim Evlendigin Zaman Başlarda Düşünmedinmi Canim Uzun Bi Süre Yani Korundunmu En Kisa Zamanda Inş Olur Canim Optm
Sagol canim bu guzel dileklerin icin gerci biraz gec oldu seninde sevgililier gununu kutlarim.Benim bebis Allah'a sukur iyi gun sayiyoruz cogu gitti azi kaldi son gunler cok zor gecmeye basladi anne olmak kolay degilmis.hele gurbette olunca dahada zor geciyor napalim artik sabir etmekten baska birsey yok.
evet canim ya o bebek karnina dustukten sonra basliyo zaten dertleri ,hele son zamanlari daha zor olcaktir ,insallah bebegini kucana aldiginda hepsini unutursun ,bide gurbette oldugun icin yanlizsin ,bebekle giderirsin ,burda gercekten cevren fazla yoksa calismiyosan mutlaka insan bebek dusunmeli ,yanliz cekilmiyo hayat burdaa.s.
ya arkadaşlar illa parismi olmalımı yani biz türkiyedeyiz ama arkadaşlık olamazmı ben arkadaş arıyorum
tubacim ben evleneli 5 sene oldu hemen buraya gelemedim 1 sene turkiyede kaldim ilk 1 sene istemedim sonra buraya geldikten sonra biraz gezim gelir gelmez cocuk olmasin tadini cikarim dedim oyle yapmadim ,iste 2 senedir istiyoruz ,suan tedavi goruyorum,doktor kesinlikle olur diyo ,hayirlisiyla bakalim insallah olur ,evliligime uzun oldu ama daha yasim erken ,insallah olurda sizleride teyze yaparima.s.a.s.