- 8 Eylül 2008
- 50
- 0
- 39
.............................................Selam.Ben de yeni üye oldum.94 bölgesinde yasiyorum.Yani yasamaya çalisiyorum.Yaklasik4 sene önce fransaya evlenip geldim.Ya da düstüm mü desem acaba!!!Paris paylasim alani basligini görünce ilgimi çekti hemen bu siteye üye oldum.Artik sohbet edecek arkadaslarim olacak umarim.Kendinize çok iyi bakin.
canim ne guzel yazmissin bende hep oyle diyorum nerden dustum buraya diyesenağlamabende 93. bolgedeyim.
Sympathique canim ben buraya geldigimde 23 yasindaydim.o kadar hevesliydim ki kurslara gidicem,fransizca ogrenicem,bir meslek sahibi olup ise gidicem.kendimede çok guveniyordum ben çok çabuk ogrenirim fransizcayi diyordum.mission locial gittim ama kartim olmadigi için almadilar.bense simdi 25 yasindayim ve omrumun 2 yili ziyan oldu diyebilirim.turkiyeye gitmeyi dusunuyorum.esim istek yapsin ne zaman olursa o zaman gelirim.gerçi o gitmemi istemiyor ama ben ondan ayrilma pahasina bile olsa burda durmam duramam.:çok üzgünüm:
mrb canim nasilsin ,uzun zamandir konusmuyoruz, nasil geciyo gunler okullar acildi ,cocuklari getir gotur ugrasiyosundur
canim bende dikis yapiyorum ,ama bizim kendi is yerimiz varda oyuzden rahatim ,buralarda bilmiyorum nasil is bulabilirsin ,fabrikalar falan olabilir, is basvurusu yaptinmi, meslegin uzerine falan , dikis uzerine kursa burdami gittin turkiyedeemi , insallah bulursun canim ,dilinde az cok varmis
beatris canim bencehaftanin 2 gunude olsa git ben kagitlarim oluncaya kadar astiye gittim ama burradaki haftanin 4 gunuydu olsun yinede git her gun 2kelime ogrensen haftada 4 ayda 16 kelime yani kagidin oluncaya kadar bir temel atmis olursun yanlis bilmiyorsam fistepe 12 tane olmasi lazim esimin arkadasi 12 fistepeyle basvuru yapti karisi hemen istegi kabul oldu yanlis bilmeyesiniz bence iyi bilene sorun insALLAH cobuk bitter problelerin yanliz sen degilsin bunlari herkes yasadi yeni geldinde uzulme gecmis olsun bebegini dusurmussun yine olur hic uzulme zamanla hersey duzeliyor ama uzuldugun hastalandigin sana kar kaliyor bende kagitlarimiz yokken uzulurdum ama bak kagitlar alindi ama bas agrisi bana kaldi sakin uzme kendini kaydirigubbakcemile2canim tesekkur ederim ilgilendigin için.ben 93. bolgede oturuyorum.geçen sene asti ye gitmistim kayit olmak için.150 kisi yedekte bekliyordu.beni baska bir yere aldilar adini hatirlamiyorum ama biraz torpil gibi oldu.oraya giden bir komsum vardi o durumumu anlatti burda yalniz oldugumu falan.biraz duygu somurusu yapti yani :)ama iyi bir kurs degildi beni tatmin etmedi.haftada 2 gundu ve kurstaki en genç kisi de bendim.yeterli degildi anlayacagin.kagit olayina gelince ben buraya geldigimde esim yeni kagit almisti.istek yapmasi için 18 fistepesi olmaliydi.simdi tamamlandi ama bu defa da çalistigi sirketten ayrildi.of bilmiyorum ne olacak boyle.herseyin hayirlisi elimden bir sey gelmiyor.sabretmeliyim biliyorum ama artik sabredecek gucumde kalmadi.çocugum olmasini bende istiyordum belki kafam dagilir oyalanirim hem kagit içinde iyi olur diye hamileydim geçen ay dusuk yaptim birde o eklenti stresime.hayirlisi olsun tekrar dusunuyorum ama çocuk istiyorum açikcasi.
canim ne guzel yazmissin bende hep oyle diyorum nerden dustum buraya diyesenağlamabende 93. bolgedeyim.
Sympathique canim ben buraya geldigimde 23 yasindaydim.o kadar hevesliydim ki kurslara gidicem,fransizca ogrenicem,bir meslek sahibi olup ise gidicem.kendimede çok guveniyordum ben çok çabuk ogrenirim fransizcayi diyordum.mission locial gittim ama kartim olmadigi için almadilar.bense simdi 25 yasindayim ve omrumun 2 yili ziyan oldu diyebilirim.turkiyeye gitmeyi dusunuyorum.esim istek yapsin ne zaman olursa o zaman gelirim.gerçi o gitmemi istemiyor ama ben ondan ayrilma pahasina bile olsa burda durmam duramam.:çok üzgünüm: