Paris Paylasim Alani (Tanisma)

merhaba ucuz billet nasil bulabilirim paristen turkiyeyel aliniyor bilgisi olan bana bildirsin lutfen interneten hangi adrese giriliyor

merhaba arkadaslar bende pariste oturuyorum 93. bolge.clichy sous bois.bende oturdugum bolgeyi hiç sevmiyorum.burada afrikalilar araplar ve turklerle dolu.insanlari çok pis herseyi kirip dokuyorlar.butun binalar yazilarla dolu.ev bulursam hemen tasinicam bu bolgeden.

ay bune kizlar hepimiz bi bolgedeyiz ,ben 91 , hayelim 92,beatrise 93 te kaliyo ,yakin sayilirz birbirimiz
beatrise canim hosgeldin aramiza ,sorma burda bizde ayni sikayetteyiz, siyah ve araplar cok ,bende snir oluyorum ama napalim iste oturuyoruz, baska yere gitsek oralardada cok fransanin heryeri arap ,ve siyahlar ,ancak ev alip kurtulmak gerek oda cok pahali ,insallah allah yardimcimiz olur
hayelim masallah canim sende baya olmus buraya geli ben dah cok yeniyim ozaman desene
bilete gelince hic bi fikrim yok ,kayinvalidem turkiyeden gelcek bilet almislar tek gelis 400 euro cok para canim ya ,gerci seninki acilmis ama yardimci olamadik kusura kalma

bende orada oturmak isterdim ama imkansız........ALLAHım yaa olsa ne güzel olurdu......
arkadaslar benıde aranıza alın resimleriyle avunayım yaa......gönderın burayada bende göreyim oraları...
sevgiler.....a.s.

merhaba kizlar hepiniz benim semtime gelin burada arap zenci tek tuk var ama burasida cok pahali kiraarda magazalarda ama cok temiz fransiz cok cocuklar icin okullari kaliteteli ama pahali iste evim hem pahali hemde rutubet var cocuklar icin oturuyorum yalinimda turk olsun isterdim birkactane var ama onlarda fransizlasmis gelenek kulturlerimizi unutmuslar bende ondan hoslanmiyorum biz turkuz pahali demezseniz bu tarafa gelin

nereye gidiyor bu parisin hali bilmiyorum valla.adamlar yapiyor yabancilar yikiyor.hadi hayirlisi.bu arada gerçekten komsuyuz biz ya 91,92,93 hehe siraya girmis gibiyiz.

bende orada oturmak isterdim ama imkansız........ALLAHım yaa olsa ne güzel olurdu......
arkadaslar benıde aranıza alın resimleriyle avunayım yaa......gönderın burayada bende göreyim oraları...
sevgiler.....a.s.

canim benim gorusumce tr buradan cok cok guzel yasanacak yer orasi burada insanlar robot gibi cok monoton madi durumun iyi olucak tr gibi yer yok ben buraya ilk geldigimde hayel kirikligi yasadim bilmem oteki arkadaslar ne der

canim benim gorusumce tr buradan cok cok guzel yasanacak yer orasi burada insanlar robot gibi cok monoton madi durumun iyi olucak tr gibi yer yok ben buraya ilk geldigimde hayel kirikligi yasadim bilmem oteki arkadaslar ne der

kesinlikle hayelime katiliyorum.bencede maddi durumun iyi olacak turkiyede yasayacaksin.ben ne çok ozluyorum bir bilsen.bende ilk geldigimde hayal kirikligina ugramistim.

merhaba kizlar gercekten siraya girmisiz siz calisiyormusunuz ben is ariyorum ama bulamiyorum biraz dilim var ama cok degil dikis biliyorum kurslara gittim ama yinede is bulamiyorum gorusuruz

selam arkadaslar !!! uzun zamandir ugrayamadim; nasilsiniz?? yeni arkadaslar gelmis ; hosgelmisler :KK66:

mrb arkadasim hosgeldin aramiza bende aynen katiliyorum sana , burda cok tukler okadar geri kalmiski senelerdir avrupadalar pek bisey degismemis , cevrende cok turk varsa turkiyeden daha kotu dedi kodu var , onun gelini bunu yapmis bunu etmis diye , sahsen ben kayinvalidemle birlikte yasiyorum karisiyolar bana ama cokta degil yine diger insanlara bakarak , ben ehliyete gitmek istiyodum tabiki turk yerine , evdeki herkesten izinimi aldim ve gitcegim yer uzakti tenle gidiyodum , ben giderken bi gun beni gordu birisi , hemen benim arkamdan eve gelmis , kayinvalideme sen neden gelinini gonderiyosunda el alem ne derde trende gorseler ne derde falan gibi seyler, tabi ben eve geldim , bana izin veren git diyen kayinvalde sanki patlicak bomba gibiydi , bayabi bu konuda tartistik ve sonucta ben kazandim burda gerekli oldugundan onlari kirmadan konustum razi ettim , disardaki insanlara kalsa nereye gidiyo , nereye geliyo, inanin ben turkiyede hic boyle olay yasamadim ,
ben burayi hic sevmedim , sevemedim gitme imkanimizda yok mecburun , ve hic arkadasim bile yok , dua ediyorumki esimin ablasi abisi falan var iyiki onlar var degilse tamamen yanlizdim

kusura bakmayin arkadaslar bu konularda cok doluyum arkadasin dedigi gibi parise geliyosun , mukemmel gibi gormeyin .

Bayagi dolusun gordugum kadariyla...yasadigin bolgede turk yokmu arkadas edinsen canim,yasitin falan?? a.s.

arkadaslar yazdilkarinizi okuyunca anladim ki benim gibi sizlerde bir turlu sevemediniz burayi.2 yil oldu ben buraya geleli ustelik oturma iznimde yok.esimin var ama ben hala alamadim :çok üzgünüm:bunalima girmek uzereyim.kendimi o kadar yalniz hissediyorum ki burada.etrafimda çok turk var ama kimseyle frekansimiz uyusmuyor bir turlu.kurslara gitmel dil ogrenmek istiyprum kagidin yok diyorlar almiyorlar.nefret ediyorum burdan.bu son haftalarda çogu gunum aglayarak geçiyor ve esim beni hiç anlamiyor.bana destek olmuyor uzuluyorum diye kiziyor.uzulecek ne var aç degiliz açikta degiliz.kimseye muhtaç degiliz falan filan iste.ama ben sevgiye açim ,aileme,istanbula ,arkadaslarima açim.gerçekten çok tuhaf oldum burda.çok inisli çikisli duygular yasiyorum.birgun çok neseli oluyor bir iki saat geçmeden herseye kahredip aglamaya basliyorum.kafayi yiyiyorum galiba:bbo:

arkadaslar yazdilkarinizi okuyunca anladim ki benim gibi sizlerde bir turlu sevemediniz burayi.2 yil oldu ben buraya geleli ustelik oturma iznimde yok.esimin var ama ben hala alamadim :çok üzgünüm:bunalima girmek uzereyim.kendimi o kadar yalniz hissediyorum ki burada.etrafimda çok turk var ama kimseyle frekansimiz uyusmuyor bir turlu.kurslara gitmel dil ogrenmek istiyprum kagidin yok diyorlar almiyorlar.nefret ediyorum burdan.bu son haftalarda çogu gunum aglayarak geçiyor ve esim beni hiç anlamiyor.bana destek olmuyor uzuluyorum diye kiziyor.uzulecek ne var aç degiliz açikta degiliz.kimseye muhtaç degiliz falan filan iste.ama ben sevgiye açim ,aileme,istanbula ,arkadaslarima açim.gerçekten çok tuhaf oldum burda.çok inisli çikisli duygular yasiyorum.birgun çok neseli oluyor bir iki saat geçmeden herseye kahredip aglamaya basliyorum.kafayi yiyiyorum galiba:bbo:

canim kendini bu kadar birakma gercekten bunalima gire bilirsin kocanin kagidi varmis kagidini cobuk alman lazim ama burada kagit isi ehmalik etmeye gelmez eger ugrasilirsa hemen alirsin neden alamadigini yazarsan belki yardimci olabilirim cunki benimde kagidim 5 sene olmadi ama kocaminda yoktu bu yuzden biraz bilgim var yardimci olabilmeyi isterim kursa gelince L ASTI kurumlari var her bolgede var oranin kursuna kagit lazim degil hem o kurum kagitlarinada yardim ediyor ben oranin sayesinde aldim burda kalmayi dusunuyorsanefretle bakma bu sana zarar verir bolgeni yazarsan sana o bolgenin L ASTI kurumunu bula bilirim ama uzulme kuvetli olman lazim yoksa cok ezilirsin bunlari yapamazsan bence bir cocuk yap seni oyalayacaktir kagitlarinada faydasi olabilir kocanin dediklerine katilmiyorum sana biraz daha ilgi gostermeli ve probleminle ilgilenmeli senin problemin muhtaclikla aclikla alakasi yok kendini ezdirme :

canim tesekkur ederim ilgilendigin için.ben 93. bolgede oturuyorum.geçen sene asti ye gitmistim kayit olmak için.150 kisi yedekte bekliyordu.beni baska bir yere aldilar adini hatirlamiyorum ama biraz torpil gibi oldu.oraya giden bir komsum vardi o durumumu anlatti burda yalniz oldugumu falan.biraz duygu somurusu yapti yani :)ama iyi bir kurs degildi beni tatmin etmedi.haftada 2 gundu ve kurstaki en genç kisi de bendim.yeterli degildi anlayacagin.kagit olayina gelince ben buraya geldigimde esim yeni kagit almisti.istek yapmasi için 18 fistepesi olmaliydi.simdi tamamlandi ama bu defa da çalistigi sirketten ayrildi.of bilmiyorum ne olacak boyle.herseyin hayirlisi elimden bir sey gelmiyor.sabretmeliyim biliyorum ama artik sabredecek gucumde kalmadi.çocugum olmasini bende istiyordum belki kafam dagilir oyalanirim hem kagit içinde iyi olur diye hamileydim geçen ay dusuk yaptim birde o eklenti stresime.hayirlisi olsun tekrar dusunuyorum ama çocuk istiyorum açikcasi.

Son düzenleme:

Canim yaaaaaaaa bukadar birakma kendini, bu tur seyleri dusunmeyeceksin oraya adapte olmak icin. tr yi ozlwersin aileni alan ama esini seviyorsan, seviyorsun ki evlenip parise gittin, onunla birlikte mutlu olmaya bakacaksin ve inan bunlari dusunmemeye calis...Allah kolaylik versin

merhaba kizlar gercekten siraya girmisiz siz calisiyormusunuz ben is ariyorum ama bulamiyorum biraz dilim var ama cok degil dikis biliyorum kurslara gittim ama yinede is bulamiyorum gorusuruz

mrb canim nasilsin ,uzun zamandir konusmuyoruz, nasil geciyo gunler okullar acildi ,cocuklari getir gotur ugrasiyosundur
canim bende dikis yapiyorum ,ama bizim kendi is yerimiz varda oyuzden rahatim ,buralarda bilmiyorum nasil is bulabilirsin ,fabrikalar falan olabilir, is basvurusu yaptinmi, meslegin uzerine falan , dikis uzerine kursa burdami gittin turkiyedeemi , insallah bulursun canim ,dilinde az cok varmis

Bayagi dolusun gordugum kadariyla...yasadigin bolgede turk yokmu arkadas edinsen canim,yasitin falan?? a.s.

evet canim baya doluyum ,cevremde cok turk var ama ,her biri bi degisik nsan arkadaslik yapilcak gibi degiller ,oyuzden yine esimin ailesiyle konusup gorusuyorum ,iyiki calisiyorum ,evde olmak baya zor
sen yeni uye falanmisin ,yoksa buralara fazlami ugramiyosun ,kendini tanitirsan sevinirim canim gorusuruzz

canim ya bu donemleri ,her avrupaya gelen yasamistir, insallah sende atlatirsin ,bence oturumunu alana kadar 2 gunluk kursa ,git ,oturumunuda alinca , mission locial diye bir yer var genclere is bulme yeri falan ,sen kac yasindasin bilmiyorum ama ,burda dil bilmiyorum falan diye basvuruyosun ,25 yasa kadar olcak ama , onlar sana en yakin yerde dil kursu bulup hafanin her gunu okula gider gibi gidiyosun ama ,buna mutlaka oturum karti olmasi sart ,insallah alirsin canim kartini
kac senelik evlisin canim ,gecis olsun uzuldum inan dusuk yapmisin , ama burda cocuk olmadan veya calismadan avrupanin hayati cekilmez, i s bulamazsan cocuk yapcaksinki bi ugrasin olsun ,gerci cocukta yapsan dil biraz kalir ama, okadarda dert etme ,insallah atlatirsin ,optum canim

yeni uye degilim ama girme zamanim bazebn pek olmuyor ve buraya iklk kez girdim

X