hosbulduk canim ben buraya hergun ugruyorum bakiyorum bazen gunduz gelemesemde geceleri illa soyle bir bakip cikiyorum mesajlari okuyorumiyi geldi burasi bana be ne guzel ya artik her seyi paylasiriz sagolun canim ya hadi yazisiriz artik:1hug:aramiza hosgeldin zenan25 bende 93 teyim sen yazmaya devam et konusuruz ok tanistik bile
canim ben fransaya geleli 12 yil oldu ilk3 sene hic biryere gitmedim sonra iki sezon dil kursuna gittim ama benimle beraber iki uc turk vardi gerisi yani 20 kisi kadarida arap bayanlar vardi birde hepsi yasli baya emeklilik yasina yaklasmis kisilerdi butun sezon boyunca alfabe ve okunuslarini gosterdi dil hocasi sirf o arap kadinlar icin e bizde baska ogretmen istedik dedilerki size ogretmen gelmesi icin en az 10 kisi kadar olmalisiniz iki uc kisiye ogretmen vermezler dediler birdaha gidemedim cocuklar dogdu zaten birde biz su an sehre 17 km uzaklikta bir koyden ev aldik simdi hic bir tere gidemiyorum ehliyet yok anliyacagin berbat bir durum ama dilimi cocuklardan gelistirdim kendimde calisiyorum bazen kitaplar dan boyle isteburasida olmasa dellenirim:bbo: burda heraldeok canim bende senin gibi daha yeniyim yani yeni uyeyim eee 92 de nerdesin neler yapiyosun ben dil kursuna gidiyorum bir tane kizim var onunla ilgileniyorum zaten burda konusulanlar genelde cocuklar dil egitimi birde ehliyet herkesin ortak sorunu bilgi alis verisinde bulunuyoruz ben mesela devam ettigim kurstan pek memnun degilim baska biryer ariyorum mesleki egitimde veren bir yer bakicagiz ilk etapta boyle iste hadi gorusuruz bye