canim kayinvalidenlerde tabi burdalardi ,ilk geldiginde birlikte yasariz dedin ama olmadi, bide evde bekar istemeyen varsa tamam
peki once neden ayrilmayi istemediniz, 2 sene sabretti n
bak canim sabrin sonu selametmis, sonunda sen kazancli ciktin ,keske esin bu durumlara gelmeden ayrilsaydi ,ama neyse ki ayrilmisin ,nekadar oldu peki ayrilali, insallah omur boyu mutlu olursun canim
ailesiyle konusuyomusunuz, kotumu aran yoksa
bende suan kayinvalidemle yasiyorum ,ayrilmayai bende cok istiyorum ama bizim isler karisik ,bizimde evde sorunlarimiz var ama senin gibi cok kotu degilim tabi evim ayri olsa daha iyi oluruz
ben tam 4,5 sene oldu birlikte yasiyali ,inan artik bu sene hic istemiyorum burda kalmayi ama mecburluktan kaliyoruz, zaten ayrilmaya kalksak esin kuserler ,ne varda bbu evde ayrildiniz diye
halbuku bizim insanlarimiz okadar cahilki ,illleki yanimizda olsun mutsuz olursa olsun ,sakin eve cikmasin derler
ah canim senle benim dert ayni
sen sonunda ayrilmisinda darisi insallah bana ,
bende boyle duydukca hevesleniyorum ,benimde bii arri evim olsun ,isten gelince ayagimi uzatip yatayim kendimi ecimi kendim doseyim ,rahat olayim ,simdi hep burda hazir ol vaziyettesin
neyse bu konulara girince ben hic susmam gerdimiz az cok ayni