parfümevi.com dan alışveriş yapan var mı ?

Kredi kartı sorun çıkardı parfüm alamadım.
Alacağım demiştim ama ...
Artık komple vazgeçtim bu siteden parfüm almaktan.
Deneyip almak daha iyi olacak benim için.

parfümevi sitesindeki ürünler fiyatına göre iyi hoş ama kullandıkça bekledikçe ekşimsi hale geldi sanki parfümler :S ilk kullandığım günkü hazzı vermedi bana... :26:

Ben aldım yeni la vie est belle,flowerbomb ve lancome tresor midnight rose hepsi de çok güzel genel olarak şekerli kokular seçmişim ama seviyorum yağlı bir his yok açık olduğu anlaşılmıyor diğerleriyle kıyaslayınca ve çok kalıcı oldu bu parfümleri ilk defa denedim ordaki yorumlara bakarak aldım en çok yorum bunlara yapılmış umarım ekşime olmaz bu haliyle çok güzel çünkü..

Az önce sipariş verdim. Orijinal kokularıma ek olsun, farklılık olsun istedim.
Çok ucuz sonuçta.

Aldıklarımı ise kısa sürede bitirmeliyim her gün kullanıp; yoksa ekşime olabilir.
Bunun da farkındayım, evet. :S

Buradan aldığım kokular inanılmaz kalıcı olmuştu.
O yüzden tekrar tercih ediyorum. Ve çok çeşit olması sebebiyle de hoşuma gidiyor.
Ama önemli olan benzebilmiş olmak tabii ki.

Sipariş ettiğim kokuları da fresh ve kadınsı olarak dengelemeye çalıştım.
5 tane toplamda.

Versace Crystal Noir - daha önce de buradan sipariş etmiştim. çok çok güzeldi. zaten yorumlarda da görürsünüz, orijinali gibi. çok iyi benzetmişler. bayıldığım bir kokudur.

Shiseido Zen Secret Bloom - orijinalini deneyip çok beğenmiştim. umarım benzemiştir buradaki de. klasik zen gibi. coco mademoiselle tarzı kokular bunlar. hem ferah hem çekici, kadınsı.

Thierry Mugler Alien Essence Absolue - daha önce koklama fırsatım olmadı. sürpriz olacak benim için.
balzamik, vanilya, amber, yasemin kokusu olduğu için seveceğimi düşünüyorum.

Victoria's Secret Bombshell - Tam ısınan havalara gidecek nefis bir koku.Açığını da orijinalini de biliyorum. Burası nasıl yapmış bakalım.

Victoria's Secret Night - Hiçbir fikrim yok koku hakkında. Çok kadınsı ve erkeklerin beğendiği bir koku denmiş yorumlarda. Tatlı, odunsu bir şeymiş. Görücez. Merakla bekliyorum.

Umarım hayal kırıklığına uğramam.

yorumlara bakıp ben de sipariş verdim yıllar önce aldıgım simdi üretilmeyen avon extraordinary similar varmış bakalım gelince

yorumlara bakıp ben de sipariş verdim yıllar önce aldıgım simdi üretilmeyen avon extraordinary similar varmış bakalım gelince

Sadece bu parfümü mü aldın? Başka var mı aldığın? Sen de parfüm geldikten sonra yorumunu yazarsan iyi olur.

Sadece bu parfümü mü aldın? Başka var mı aldığın? Sen de parfüm geldikten sonra yorumunu yazarsan iyi olur.
Yok canm bunu bulabildigime sasirdigim icin bunu yazdim yoksa 5 tane aldm linstant guarlein, alien, extraordinary, daisy bi de prada candy aldm bi daisy nin kokusunu bilmiorm ssupriz.olcak digerlerini biliyorum ona gore orjinali ile kiyaslayi yazicam bakalm.

Parfümler geldi. Victoria secret kokuları, versace çok güzel. Shiseido maalesef hiç benzemiyor. Orijinali harikaydı. Alien absolue hoş denebilir. Orijinalini bilmiyorum. Gayet ağır bir koku.
Tester olarak yolladıkları michael kors glam jasmine ve tom ford black violet ağır çiçek kokuları. Beğenmedim o yüzden.
Güzel bir alışveriş oldu benim için.

Alien Essence Absolue'nun orjinalini denemiştim aşırı ağır bir kokuydu. Ve nedense mentol kokusu almıştım ondan biraz.

Alien Essence Absolue'nun orjinalini denemiştim aşırı ağır bir kokuydu. Ve nedense mentol kokusu almıştım ondan biraz.

Evet evet tam da dediğin gibi. Çok ağır bir koku. Ve bu yüzden çok kalıcı bi de. Ama belki soğuk havalarda kıyafet üstünden yayılan kokusu hoş olabilir. Yine de bir daha yanaşmam bu parfüme. Herkesin seveceği bir koku değil ama seven de tam sever.

Shiseido zen secret bloom şu anda çok güzel kokuyor. Direkt tene sıkıp koklayınca hoş gelmedi ama üstüme sıkıp evde tur atınca herkes ne kadar güzel bir koku dedi. =) sevindim buna.
Vs night gibi miss...

Victoria secret night mis gibi kokuyor. Şampuanımsı bir şey biraz. Bunu da tavsiye ederim herkese. Çoğu kişinin beğenebileceği bir parfüm.crystal noir i açık parfümcülerde yapabilen en iyi yer belki de parfümevi. Başka markalarda hiç benzetememişlerdi. O yüzden seveni denesin derim. D&p gibi markalar nasıl bilemem ama. Benim denediklerim pek bilinmedik açık parfümcülerdi.

Parfumler geldi
avon extraordinary cok baharatli olmus biber ve ginger cok baskin, çikolata kokusunu cok alamadm ama parfum genel olarak animsatiyor.
alien ilk sıkısta orjinalle ayni ama kapaga sıktım bekleyince nasi bakamadm
daisy cok hos bir koku cok begendim orjinali nasildir kimbilir

linstant guerlain cok benzememis koku güzel l ama orjinalini bilegime siktigimda gunboyu bilegimi koklamaya calisiodm bunda ole.bi etki olmadi
Prada candy de orjinaline gore daha yumusak olmus bence iyi bisey orjinali bana daha keskin geliyordu
orjinal parfumlere.ek olarak sık bitirlik bu doldurmalar bence iyi oldu
ps: 2 tester geldi ikiso de haci misinden agir hatta isyerindekiler cope at dediler ben supurgw suyuna kullanicam

Haha supurge suyuna kullanmak cok mantikliymis yas :))

Victoria Secret Night'i denedim bugün mağazsında. Adı Night olmasına rağmen oldukça hafif bir kokuymuş her mevsime gider. Güzel seçim.

Bana yolladıkları testerlar da tom ford ve michael kors'a ait parfümlerdi. Ben de çöpe attım. Çok çok ağır kokulardı.

Evet öyle. ^.^
Peki ne kadardı fiyatı canım ve kalıcı oldu mu?
Vs kokuları kalıcı olmuyor diyorlar ama bilemiyorum.
249 civarı bir şey olması lazım canım, çok kalıcı değildi 3-4 saat kaldı. Aynen malesef Vs'nin parfümleri çok kalıcı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…