- 2 Ekim 2010
- 1.770
- 78
- 363
- Konu Sahibi highschool17
-
Kredi kartı sorun çıkardı parfüm alamadım.
Alacağım demiştim ama ...
Artık komple vazgeçtim bu siteden parfüm almaktan.
Deneyip almak daha iyi olacak benim için.
Kesinlikle katılıyorum..parfümevi sitesindeki ürünler fiyatına göre iyi hoş ama kullandıkça bekledikçe ekşimsi hale geldi sanki parfümler :S ilk kullandığım günkü hazzı vermedi bana... :26:
yorumlara bakıp ben de sipariş verdim yıllar önce aldıgım simdi üretilmeyen avon extraordinary similar varmış bakalım gelince
Yok canm bunu bulabildigime sasirdigim icin bunu yazdim yoksa 5 tane aldm linstant guarlein, alien, extraordinary, daisy bi de prada candy aldm bi daisy nin kokusunu bilmiorm ssupriz.olcak digerlerini biliyorum ona gore orjinali ile kiyaslayi yazicam bakalm.Sadece bu parfümü mü aldın? Başka var mı aldığın? Sen de parfüm geldikten sonra yorumunu yazarsan iyi olur.
kokularıda itici bana göre.. lacoste klasik burberry klasik bide flowerbomb almıştım ben hiç birinide kullanamadım zamanında attım çöpe hepside 2. haftadan sonra ekşimsi kokmaya başladıya bu parfümlerin şişeleri biraz itici sanki..
Alien Essence Absolue'nun orjinalini denemiştim aşırı ağır bir kokuydu. Ve nedense mentol kokusu almıştım ondan biraz.Parfümler geldi. Victoria secret kokuları, versace çok güzel. Shiseido maalesef hiç benzemiyor. Orijinali harikaydı. Alien absolue hoş denebilir. Orijinalini bilmiyorum. Gayet ağır bir koku.
Tester olarak yolladıkları michael kors glam jasmine ve tom ford black violet ağır çiçek kokuları. Beğenmedim o yüzden.
Güzel bir alışveriş oldu benim için.
Alien Essence Absolue'nun orjinalini denemiştim aşırı ağır bir kokuydu. Ve nedense mentol kokusu almıştım ondan biraz.
HahaParfumler geldi
avon extraordinary cok baharatli olmus biber ve ginger cok baskin, çikolata kokusunu cok alamadm ama parfum genel olarak animsatiyor.
alien ilk sıkısta orjinalle ayni ama kapaga sıktım bekleyince nasi bakamadm
daisy cok hos bir koku cok begendim orjinali nasildir kimbilir
linstant guerlain cok benzememis koku güzel l ama orjinalini bilegime siktigimda gunboyu bilegimi koklamaya calisiodm bunda ole.bi etki olmadi
Prada candy de orjinaline gore daha yumusak olmus bence iyi biseyorjinali bana daha keskin geliyordu
orjinal parfumlere.ek olarak sık bitirlik bu doldurmalar bence iyi oldu
ps: 2 tester geldi ikiso de haci misinden agir hatta isyerindekiler cope at dediler ben supurgw suyuna kullanicam
Victoria Secret Night'i denedim bugün mağazsında. Adı Night olmasına rağmen oldukça hafif bir kokuymuş her mevsime gider. Güzel seçim.Shiseido zen secret bloom şu anda çok güzel kokuyor. Direkt tene sıkıp koklayınca hoş gelmedi ama üstüme sıkıp evde tur atınca herkes ne kadar güzel bir koku dedi. =) sevindim buna.
Vs night gibi miss...
Victoria secret night mis gibi kokuyor. Şampuanımsı bir şey biraz. Bunu da tavsiye ederim herkese. Çoğu kişinin beğenebileceği bir parfüm.crystal noir i açık parfümcülerde yapabilen en iyi yer belki de parfümevi. Başka markalarda hiç benzetememişlerdi. O yüzden seveni denesin derim. D&p gibi markalar nasıl bilemem ama. Benim denediklerim pek bilinmedik açık parfümcülerdi.
Victoria Secret Night'i denedim bugün mağazsında. Adı Night olmasına rağmen oldukça hafif bir kokuymuş her mevsime gider. Güzel seçim.
Cope atmayim yazik olur dedimHahasupurge suyuna kullanmak cok mantikliymis yas :))
249 civarı bir şey olması lazım canım, çok kalıcı değildi 3-4 saat kaldı. Aynen malesef Vs'nin parfümleri çok kalıcı olmuyor.Evet öyle. ^.^
Peki ne kadardı fiyatı canım ve kalıcı oldu mu?
Vs kokuları kalıcı olmuyor diyorlar ama bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?