• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfümevi.com dan alışveriş yapan var mı ?

bu sitede orijinal parfüm yok ki yönlendiriyolar paso açık parfüme....sinir oldum....

site zaten açık parfüm sitesi. satış yapabilmek icin öle bi uygulama var :D

neyse..

parfümlerim geldi. öncelikle
escada cherry in the air
just cavalli
naomi campbell cat deluxe at night a bayıldım. diğerlerini de beğendim ama bu üçü bende oha çok değişik çok güzel etkisi yaptı. dior miss cherie blooming bouqet çiçeksi güzel bi koku. britney spears hidden fantasy de çiçek meyve karışımı hoş koku. viva la juicy de baya baharatlı mı caramelli mi desem biraz ağır geldi ama o da şekerli kış günleri için uygun bi koku. ama sıradan kokular açıkçası ben o üçünü çok beğendim dediğim gibi. ama maalesef victorias secret seduction dark orchid testerın spreyi bozuk henüz koklayamadım. ben yaşıma uygun şekerli tatlı parfümler sipariş etmiştim ve naomi dışında hiç birinin kokusunu bilmiodum ama hepsi kullanılabilir tatlı ve farklı kokular.
cherry olan harika kiraz kokuyo çok tatlı.
just cavalli ise bazıları hacı misi diyebilir çünkü vanilyalı kremsi ve ağır bi koku. ama bana kaliteli geldiler açıkçası ve şişeleri gerçekten çook şeker :) keşke bozuk tester göndermeselerdi ama..

Ben de az evvel bi cesaret edip bi sürü parfüm aldım... hem eşime hem kendime :12:

Eşim için tester aldım :
Paco Rabanne Invictus
Paco Rabanne One Million
Giorgio Armani Acqua di Gio Essenzaü
Bvlgari Aqua Pour Homme Marine

Kendim için aldıklarım:
Chanel Chance
Dolce & Gabbana The One
Christian Dior J’Adore
Elie Saab Le Parfum

Bakalım nasıl çıkacaklar.... :31:

Armani Si de artık parfümevi.comda. :21::21::21::21:

Çok mutlu oldum. Ama umarım orijinaline benziyordur.
Lady Gaga %100benziyor mesela. O da yeni bir koku.
Bunu da onun kadar iyi yapmış olmalarını diliyorum.
Birkaç güne kadar sipariş vereceğim ben de. :31:

Ben de az evvel bi cesaret edip bi sürü parfüm aldım... hem eşime hem kendime :12:

Eşim için tester aldım :
Paco Rabanne Invictus
Paco Rabanne One Million

Kendim için aldıklarım:
Chanel Chance
Dolce & Gabbana The One
Christian Dior J’Adore
Elie Saab Le Parfum

Yorumlarını bekliyoruz. :31::31:

Sana tester olarak da yeni çıkan parfümlerden 2-3 tane gönderecekler.
Belki içinde armani si de olur.
Kodu : SIERRAymış. Benden önce test etmiş olursun. :31:

Eşim için tester aldım :
Paco Rabanne Invictus
Paco Rabanne One Million

Kendim için aldıklarım:
Chanel Chance
Dolce & Gabbana The One
Christian Dior J’Adore
Elie Saab Le Parfum

elie saab ve jadore yorumunu merakla bekliyorum.

Umarım roberto cavalliden de tester hediye yollarlar ya... Ben de sonradan keşke alsaydım dedim... Pazartesi gelir diye umuyorum. Gelince yorumlarım buradan :12:

bize tester olarak 2 erkek parfumu geldi. adları celcius ve como 2 ydi celcius berbattı ama como 2 guzeldi babam begendi bi dahakine ondan alacak

kızlar şimdi geldi elime geçti siparişlerim. aldıklarım dışında 2 tane tester yollamışlar:
Christian Dior Aqua Fahrenheit Erkek EDP
Marc Jacobs Dot Kadın EDP

MJ Dot'a şimdi baktım, çiçeksi, ferah ve iç baymayan bir parfüm. Bahar kokusu diyebilirim. Alınabilir
Eşimle deneyince hepsi hakkında fikirlerimizi söyleriz :12:

Son düzenleme:
Kızlar ben de aylardır kozmotrend ve bellamola dan sipariş veriyorum parfümlerim orijinal garantili ve çok memnunum.:49:

Kızlar Marc Jacobs Dot u dün de bugün de sıktım. İşyerindeki arkadaşlar ayyy ne güzel tam yaşına göre (28) mis gibi dediler. 2-3 saat dayanıyor sonrasında yenilemek gerekiyor. Hem kıyafete hem tenime sıktım, cildimde sorun yaratmadı, ki ben cildi çok hassas biriyim, ürtiker sorunum var. Herkese öneririm parfümevini ve Marc Jacobs Dot u...

Diğer 4 parfüme de evde azcık sıkıp baktım.
Chanel Chance
Dolce & Gabbana The One
Christian Dior J’Adore
Elie Saab Le Parfum

Chanel chance baya bi bekledikten sonra güzelleşiyor, ama ben orjinale çok benzetemedim. Diğerleri hoş kalıcı baya. DG, E Saab ve Jadore ton olarak birbirine benziyor, çiçeksi parfümler. E.Saab diğerlerine göre daha yoğun diyebilirim.

Son düzenleme:
Diğer açık parfümcülerde bulunmayan kokuları alacağım buradan.
Coco Mademoisselle gibi kokuları almam mesela, buna karar verdim.
Onları bildiğim yerlerden edinmek daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Deneyerek alabilirim çünkü ama siteden mümkün olmuyor bu.

Son düzenleme:
Yine parfüm alacağım. Yepyeni şeyler denemek istiyorum. :31:

Hangi parfümleri sipariş etsem diye düşünüyorum şu an.

Armani Si kesin olacak ama diğer 3tanesini bilemedim. :S

Biraz araştırmam lazım. :31:
Hem ağır bir koku seçeceğim bir tane, hem de fresh bir şey bakacağım sanırım.
Karışık olsun.

Son düzenleme:
arkadaşlar bir blogda gezinirken bu siteye rastladım.. sözlükte filana bayağı iyi şeyler yazmışlar. bu siteden alışveriş yapan var mı ?

Benn benn :) bitane flowerbomb almıştım kalıcığı gayet hoş kokumu alan aa flowerbomb mu sıktın diyen çok olmuştu :) fakat orjinalindeki kremsilik soft luk bunda yoktu durdukça daha yoğun daha tatlı daha bi ağır hal aldı buda benim başımı ağrıttı kullanamadım fazla ağır kokuları sevmiyorum ben
:100:

Kredi kartı sorun çıkardı parfüm alamadım.
Alacağım demiştim ama ...
Artık komple vazgeçtim bu siteden parfüm almaktan.
Deneyip almak daha iyi olacak benim için.

Back