- Konu Sahibi highschool17
-
Ben mizu.com'dan alıyordum ama burayı gördüğümde iyi oldu..fiyatlar çok iyimiş orjinal mi ki acaba..bidahakine buradan alayım bakayım :))
ben tam 4 parfüm aldım, ikisi erkek ikisi bayan :)
kokuların daha önce orjinalinide doldurmasınıda kullanmıştım , çok memnun kaldım
euphoria birebir aynı mesela ve asla alkol kokusu gelmiyor diğer açık parfümerilerdeki gibi^^
fiyatta çok uygun bence, zamanında D&P ye verdiğim paraya acıyorum..
2 günde elime geçti ve cep telefonuma mesajlar aldım bu süre içinde, paketlemeleride çok özenliydi,testerda yollamışlar
daha ne olsun
bence denemekle hiçbir şey kaybetmezsiniz, tabi sitede yorum kısmı açık, yorumları okuduktan sonra almak daha akıllıca olur
şuan elimizde bu parfüm yok o yüzden sizi bilmem nereye yönlendiriyoruz diyorlar ya,yönlendirdikleri parfüm,o bulunmayan parfümün açık olanı mı?
viva hangilerini sipariş verdin? isimleri ne parfümlerin?
lütfen yorumlarını buraya yaz,çok meraklandım genel olarak kötü bişey denmemiş site hakkında.ben de sipariş verebilirim.benim parfümüm hem pahalı hem de bulunmuyor.
dolce & gabbana sicily. bu parfümü bulamıyorum,bulsam da çok pahalı.daha önceden 30 ml lik hediye gelmişti.o kadar temiz bir kokuydu ki kullanmaya kıyamıyordum.1 fıs sıkıyordum sadece 1 fıs.aradım taradım bulamadım.bari açığını alayım diyorum.ağır ama çok temiz koku ya bayılıyorum.bi de annem için cacharel lou lou sipariş vermeyi düşünüyorum bu koku kışlık ama olsun şimdiden alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?