Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kullandıkça daha net yorum yapabiliyorum şu an alien bence orjinalden farksız o ilginc adına yakısır alien kokusu saat 10 da sıktım akşam 19 da hala kokuyodu. avon extraordinary bekledikce güzelleşti tatlılaştı beni eski günlere götürdü prada candy orjinaliyle alakasız tatlı bir koku yerine temizlik kokusuna dönüşüyo güzel ama mide bulandırıcı bi koku candy ile alakasız daisy cok güzel bi koku kalıcılıgı da iyi ama orjinali bilmeyince benzerliğini bilemiyorum l'instant de guerlain de orjinaline benzemiyor kalıcı da değil begenmedm 5 te 3 iyi sayılır
Parfümevi parfümlerinde en sevdiğim şey kullanılan kokunun kalıcılığının ve yayılımının çok yüksek olması.
Shiseido zen secret bloom'u anneme vermiştim. Dün 2 kişi çok güzel koktuğunu belirtti. Ve dün sıkılan koku yeni sıkılmış gibi hala kokuyor annemin teninde.
Aldığım diğer parfümler de öyle.
Bu anlamda takdir edilesi ama kokuları benzetme mevzusunda sıkıntılar oluyor bazen. O kötü. Bunun haricinde çok güzel. Rahatlıkla alışveriş yapılabilir.
kendi sitesindeki kullanıcı yorumlarını okudun mu tatlım orada da baya övülüyor bazı parfümler, yine bazıları da baya kötülenmiş.. ama yine de en güzeli deneyip almak sanırım onun bunun yorumuna bakarak olmuyor.. bakalım şubeleri açılıyor bunun da yavaş yavaş..
kendi sitesindeki kullanıcı yorumlarını okudun mu tatlım orada da baya övülüyor bazı parfümler, yine bazıları da baya kötülenmiş.. ama yine de en güzeli deneyip almak sanırım onun bunun yorumuna bakarak olmuyor.. bakalım şubeleri açılıyor bunun da yavaş yavaş..
İyi olan kokuları vardır illa ki. Ama genelde orijinalini bilenler orijinaline pek benzemiyor diyorlar. Orijinalini koklamamış olanlar ise orijinalini bilmiyorum ama güzel kokuyor gibi şeyler yazıyorlar. Ben bu siteden versace crystal noir'i beğendim. Mesela shiseido zen'in bir türü daha var; o parfümü almıştım buradan. Güzel kokuyor ama orijinalinin yanından geçemez. Yani orijinalini sıkınca bileğimi koklayıp durdum ama buranın parfümünde rahatsız edici bir şey var, ağır geliyor o yüzden. Her şeye rağmen çoookkk kalıcı ve buram buram yayıldıkları için yine zaman zaman parfüm almaya devam edicem buradan.