- 17 Ağustos 2023
- 160
- 28
- 19
- Konu Sahibi caresizlikzor
12. sinifim daha kucuk oldugum icin maddi olarak zorlanmayacagim max 1000 tl olacak sekilde guzel kokulu fiyat performans parfum onerisi alabilir miyimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkurlerrZara'nin parfümleri hem ekonomik ve genelde performansi iyi olan parfümler. Onlardan deneye bilirsin mesela "Cherry Smoothie" gibi :).
ferah bisey istiyorum dediginiz parfumu hic koklamadim meyve kokusu hos olmaz gibi nasil sizce?Zara apple juice
ozellikle onerdiginiz bir sey var mi? ferah bir seyVictoria’s Secret vücut spreylerine bakabilirsin, kokuları çok güzel ve neredeyse edp parfüm kadar kalıcı
Yazları bana çok fresh geliyor ama bence bu parfümleri zaman zaman içeriği kokusu değişiyor, zaranın prfümlerinin, yaşadığın şehirde varsa en iyisi deneyerek bakmak zaradan alacaksanferah bisey istiyorum dediginiz parfumu hic koklamadim meyve kokusu hos olmaz gibi nasil sizce?
Ben çoğunluğun aksine şekerli kokular sevdiğim için ferah koku istiyorsanız benim kullandığımdan hoşlanmayabilirsiniz. Ama mağazaya gitme imkanınız varsa çiçeksi fresh kokuları sorun yardımcı olurlar. ya da içeriklerine internetten de ulaşabilirsinizozellikle onerdiginiz bir sey var mi? ferah bir sey
yasadigim yerde yok maalesef yine de bakacagim tesekkurlerrYazları bana çok fresh geliyor ama bence bu parfümleri zaman zaman içeriği kokusu değişiyor, zaranın prfümlerinin, yaşadığın şehirde varsa en iyisi deneyerek bakmak zaradan alacaksan
tesekkurlerrBen çoğunluğun aksine şekerli kokular sevdiğim için ferah koku istiyorsanız benim kullandığımdan hoşlanmayabilirsiniz. Ama mağazaya gitme imkanınız varsa çiçeksi fresh kokuları sorun yardımcı olurlar. ya da içeriklerine internetten de ulaşabilirsiniz
bunlar bende hiç kalmıyor? hevesle bir sürü alıp hepsini dağıttımVictoria’s Secret vücut spreylerine bakabilirsin, kokuları çok güzel ve neredeyse edp parfüm kadar kalıcı
Yaaa bende tüm gün kalıyor, cilt tipiyle mi alakalı acababunlar bende hiç kalmıyor? hevesle bir sürü alıp hepsini dağıttım
olabilir. her seyi denedim ama kalmadı maalesef. ben de vazgectimYaaa bende tüm gün kalıyor, cilt tipiyle mi alakalı acaba
tesekkurlerrrzara orchid kullanıyorum günlük olarak bencem hoştir
Güzelim yakınlarda watsons veya gratis varsa oraya bakabilirsin canım bu çok güzel kokuyor pudramsı :)12. sinifim daha kucuk oldugum icin maddi olarak zorlanmayacagim max 1000 tl olacak sekilde guzel kokulu fiyat performans parfum onerisi alabilir miyimmm