• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfüm alışverişi

darned

Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
4.172
2.082
773
merhaba kızlar mizudan bi parfüm almaya karar verdim :12:
ama şikayet varda bi sürü orjinal değil diye ilana rastladım
haliyle tereddütte kaldım farklı forumlarıda okudum
ama burdaki kk kızları kadar güven vermediler bana
şimdi sizden yardım istediğim konu acaba
aranızda ordan veya başka siteden alışveriş yapıpta
ama kapıda ödeme ile parfümü orjinal gelen varmı?
varsa link vermeden sadece site ismi ile yazarsanız sevinirim

merhaba kızlar mizudan bi parfüm almaya karar verdim :12:
ama şikayet varda bi sürü orjinal değil diye ilana rastladım
haliyle tereddütte kaldım farklı forumlarıda okudum
ama burdaki kk kızları kadar güven vermediler bana
şimdi sizden yardım istediğim konu acaba
aranızda ordan veya başka siteden alışveriş yapıpta
ama kapıda ödeme ile parfümü orjinal gelen varmı?
varsa link vermeden sadece site ismi ile yazarsanız sevinirim
ozelden yaziyorum

yokmu alışveriş yapan mizudan kızlarr bi an önce almam lazım

Ben mizu dan aldım bi kere, havaleyle ödemiştim kapıda değil fakat bi sorun yaşamadım yani orjinaldi :)
Bazen rakip firmaların seo elemanları karalama kampanyası yapabiliyor forumlarda filan sahte üyelik açıp. Karalayan üyenin mesaj sayısına filan bak 5-10 filansa inanma yani.

Ben mizu dan aldım bi kere, havaleyle ödemiştim kapıda değil fakat bi sorun yaşamadım yani orjinaldi :)
Bazen rakip firmaların seo elemanları karalama kampanyası yapabiliyor forumlarda filan sahte üyelik açıp. Karalayan üyenin mesaj sayısına filan bak 5-10 filansa inanma yani.
canım malum şikayet sitesine baktımda orası forum gibi değil karalamada olabilir elbette ama firmanın şikayetlere verdiği cvp standart yani şimdi örnek ben parfüm sahte yazıyorum şikayette orda ise %100 orjinaldir diyip geçiyor yetkililer.o cevabı alınca parfüm orjinal olmuyorki yani ilgisiz geldiler bana açıkçası.birde ucuzda değil alcagım parfüm 200 küsür tl
ben bellamola dan aldım sorun yaşamadım
tatlım bellamola kapanmıs satıs yok

Son düzenleme:

canım malum şikayet sitesine baktımda orası forum gibi değil karalamada olabilir elbette ama firmanın şikayetlere verdiği cvp standart yani şimdi örnek ben parfüm sahte yazıyorum şikayette orda ise %100 orjinaldir diyip geçiyor yetkililer.o cevabı alınca parfüm orjinal olmuyorki yani ilgisiz geldiler bana açıkçası.birde ucuzda değil alcagım parfüm 200 küsür tl

tatlım bellamola kapanmıs satıs yok

Haa o site, anladım ben seni, ama o site resmi bi site bile değil önüne gelen girip yazabiliyor, orda karalama yapmak daha kolay hatta. Yani orayı kaale almayıp girip cvp yazmasalar bile olur hani.
Yine de sen bilirsin tabii ama gidip bi sephora dan filan alsan madem?

Haa o site, anladım ben seni, ama o site resmi bi site bile değil önüne gelen girip yazabiliyor, orda karalama yapmak daha kolay hatta. Yani orayı kaale almayıp girip cvp yazmasalar bile olur hani.
Yine de sen bilirsin tabii ama gidip bi sephora dan filan alsan madem?

canım bulundugum sehırde yok sephora tekin acar ve boyner var oralardada çok pahalı 290 tl nette daha uyguna bulunabılır dıye dusunuyorum
netten alma sebebim biraz daha uygun olsun istiyorum bide sürekli güvenle alışveriş yapabileceğim bir site olsun istiyorum

Bellamola kapalı demişsiniz ama site açık gözüküyor? Ben de oradan alışveriş yapıyorum çok memnunum.kapıda ödeme de var gözüküyor.

Bellamola kapalı demişsiniz ama site açık gözüküyor? Ben de oradan alışveriş yapıyorum çok memnunum.kapıda ödeme de var gözüküyor.

canım site açık gözüküyor ama ürünler yok benmi beceremedim acaba bi sen bakarmısın ürünelre ulaşabilecekmisin?

Ben mizudan hem giyim aldim hemde 3 4 kere parfum aldim. Altlarinda bir seri no gibi bir sey oluyor parfumlerin onun ile internette arama yaparsan sahte olup olmadigini gorursun.
Ben aldiklarimda hic sorun yasamadim zaten aldigim parfum sephora da 200 se orda 180 oluyordu. Ben guvenli buluyorum. Zaten 7gun icinde iade sansin var kaldi ki kapida odemeli alicakmissin o zaman kapida iade edersen ki ben hic sorun yasamadim. Ama bu seninde olmicak anlamina gelmez tabi :)

Bellamola site olarak acik ama icinde urun yok uzun zamandir.
hah işte bende tam bundan bahsediyordum
Ben mizudan hem giyim aldim hemde 3 4 kere parfum aldim. Altlarinda bir seri no gibi bir sey oluyor parfumlerin onun ile internette arama yaparsan sahte olup olmadigini gorursun.
Ben aldiklarimda hic sorun yasamadim zaten aldigim parfum sephora da 200 se orda 180 oluyordu. Ben guvenli buluyorum. Zaten 7gun icinde iade sansin var kaldi ki kapida odemeli alicakmissin o zaman kapida iade edersen ki ben hic sorun yasamadim. Ama bu seninde olmicak anlamina gelmez tabi :)
canım teşekkür ederim yorumun için peki açılmış ürün iadesi alıyorlarmı?
yada diğer siteler gibi iadeyi alıp içine orjinaldir yazan kağıtla gerimi yolluyorlar?

Su an hatirlamiyorum iade olayini ama sitede acip okuyabilirsin ama ben sahte urun sorunu yasiyacagini sanmiyorum. Mesela sitedeki yorumlara bakiyorum iki saat sonra parfum kokmuyordu oyuzden sahte demis. Eee ama parfume burnun alisiyor zaten sen degil etrafin alir kokusunu gibi bir suru sekilde curutulebilir. Acilirsa aide almicaklarini dusunuyorum hemen elimde acilmamis bir parfume bakip neresinde yazdigini soylicem.
Simdi elimde ki parfum ambalaji acilmamis yani paketi ustunde kargo paketi degil ama bunu sephoradan almistim. Orda siyah olarak yaziyor batch kodu. Ustunde barkod mevcut. Ithal edilmistir seklinde yazisi mevcut. Sahte olunca sanmiyorum barkoduydu kimin ithal ettigi yazisiydi ugrasmalar bunlar yapistirma cunku.

Back
X