Parasızlık parasızlık...

Bana iş le ilgili bilgi verirmisin 4 yaşında bir oğlum var çocukla zor oluyor mu
,cocugum yok benim. O yuzden ben rahat rahat yapiyorm. Cocugu olanlarin pek rahat yaptigini dusunmuyorum. Ben kusumu dahi salinca gelip boncuklarimla oynuyor. Kim bilir cocuk neler neler yapar.birde malum cocuklari istekleri bitmiyor

Ben düşündüm o işi ama bir arkadşım seni almazlar dedi oraya çocuğun bezini bile değiştiren in çocuk gelişim okumuş olması lazım dedi kuru lise diplomasıyla seni almazlar dedi bende hem oğlum kreşe gider hem ben çalışırım diye düşünmüş tüm katalog isine de girdim ama malesef fiyasko bebek örgüsünü benden değil başkasın dan aliyorlar eşim e çok üzülüyorum evladıma üzülüyorum ama iş yok bebek için süs malzemeleri yapıp satayım dedim elt im kim alır bunları dedi silikon tabancası ve için 100 tl lazım oldu bulup alamadım
Temizlik yaptiranda yok herkes kendi yapıyor zaten geçen ayakkabı diken bir akrabama abla banada is verirler mı ki dedim kadın benimle irtibatı kesti aldığı yeri de bilmiyorum ki
Eşim 1500 tl alıyor ev kira vs vs
Kilo yüzünden sağlığını kaybedecektim eşim diyetisyen e göndermeye başladı Allah razı olsun listedekileri alıyor çocuğun ihtiyacına yetişmeye çalışıyor ama bazen bir ekmek bile alamıyoruz bir gün boncuk tan bilezikk yapayım satayım dedim 1 liradan etrafımdakiler dalga geçti işimi beğenmediler gittiler daha dandiki ni 2 3 tl ye aldılar kilolar hastalıklar

İnternet faturası 'bir şekilde' ödeniyorsa, ortada çok büyük bi dert göremiyorum. Hiçbir şeyinden ödün vermeyen aynı zamanda çalışıp 5 kuruş kazanmayan bir kadın görüyorum.. Üslubunuz da hoş değil, Ne diyim ekmek yoksa pasta yiyin... Lcw yoksa Zara giyin..

Kesinlikle haklısın katılıyorum

Temizliğe gidin. Arkadaşım gerçekten yıllarca yokluk cekti.
Temizlik fikrini ilk söylediğim de bana küsmüş tü ama şimdi çok memnun günlük 120 lira alıyor ve evini süper döşedi

kesinlikle katılıyorum.

küçük şehirlerde 120 evet ama büyük şehirlerde 150den aşağı gitmiyor kadınlar evlere.

Insallah cok tesekkur ederim

konu sahibi çocuk kaç yaşında? mesela hafta sonları temizliğe gitsen babası bakabilir mi?

bence utanacak sıkılacak bir durum yok. benim anneme yıllarca gelen kadın bu para ile kendini emekli etti ev bile aldı.
şimdi gelen kadın da ev kredisi borcu ödüyor hem de öyle kötü evler de değil bunlar.
hem de bu kadınların eşleri asgari ücretle çalışıyorlardı. kadınlar temizliğe giderek el ele verdiler bu şekil düzene girdiler.
senin eşinin geliri az değil. bence kredi borçları bitene kadar bu şekilde çalışabilirsin diye düşünüyorum.

Evet cok dogru söylüyorsun kpss sinavini bekliyorum esimede soyledim o calisamazsin diyor ama is buldugumda ayni seyi soyleyemez sanirim.

Tesekkur ederim Allah razi olsun buluo okuyacagim.

Babasi bakamaz 14 aylik oglum.

Hemen hemen ayni gibiyiz ama sanirim sizin esiniz daha anlayışlı.

Uslubum size gore hos degil kime nasil konustugumu karsida kisi karar verir bana nasil konusuyorsaniz ayni sekilde konusur ve yazarim.Herkese ayni sekilde cevap vermis miyim bi bakin bakalim.Ayrica eger ortada sorun gormuyorsaniz ve bu durumda cozumde yazmayacksiniz demekki o zaman yorumda yazmayin.

Sozum meclisten disari.Ya acimdan ölüyorum geberiyorum yazmadim ben burda niye anlamak istediginiz yerininizden anliyorsunuz.BÜYÜK YAZAYIM DA ANLAYIN.MADDI VE MANEVI SIKINTI ICINDEYIM BUNALIMA GIRDIM CIKIS YOLU ARIYORUM IS BULURSAM MADDI MANEVI BANA IYI GELECEK BURAYA HEM DERT YANMAK ICIN HEMDE BANA ÇALIŞAN HANIMLAR AKIL VERİR DIYE YAZDIM.CALISMAYAN HANIMLARINDA SIKINTILARINI OKUYORUM BURDA.

NIYE YANLIS ANLİYORSUNUZ YADA ANLAMAK ISTEDIGINIZ YERDEN ANLIYORSUNUZ

NOT:Bakin canim sikkin moralim bozuk esimle aram iyi degil maddi olarakda dardayiz ve beni iyice bunlatmayin.

2.Not:Bu yazdigimi üstüne alacaklar kendilerini biliyorlar.

Sizi şu noktada anlıyorum ; ben de işsizim şu an üstelik biz kira da vermiyoruz ama ben uzun seneler çalışma hayatından sonra işsizim ve standartlarım düştü bu da beni mutsuz ediyor.

Ama merak ediyorum 25 sayfa yazılmış, bir sürü öneri sunulmuş hiç bir tanesini uygulamaya karar verdiniz mi ? Sanki her öneriye bir olumsuz yanıtınız, bahaneniz var gibi geldi bana. Tabii sekreterlik mesleğine bile paranoyakça yaklaşan eşinizin de bunda payı büyük eminim. Ama ona izin yok buna izin yok, burası küçük yer yapamam, çocuk durmaz falanla da olmaz kusura bakmayın. Keşke çocuk için de acele etmeseymişsiniz, en azından durumunuz düzeleme borçlar bitene kadar.

Şöyle bisey var ben o sekreterlik isine baslasam esim basimiin etini yer ve bana huzur vermez zaten huzurumuz yok evde.Ama kararlarim var tabi bura bi hanim bi siteden bahsetmişti ona uye oldum is bakiyorum ordan kpss ye girecegm Allah nasip ederse eger olurda kazanamazsam a101 e bime falan cv birakacm.Oglumdan dolayi cok fazla yazamıyorum gun icinde aksam cevap vermem daha kolay oluyor.

Cocuk konusuna gelince 3 senedir evliyim Allahim iyiki vermis Rabbimin bana emaneti ayakta kalmami saglayan tek sey.O olmazsa kendimi hic düşünemiyorum Rabbim basimdan eksik etmesin Allah isteyen herkese versin.Soylediginize gelince borclarin bitmesini bekleseydim 5 sene gecmis olacakti ve kesin yine baska bi konudan borc cikacakti yani.Aman olmasaydi yapmasaydim deme zamanini coktan gectik.

Neler yapabilirim diye arastiriyorum hala vasifsiz isci kolay is bulamıyor malesef.

Bu arada yaşınız daha genç turkcell gibi şirketler çağrı merkezı elemanı arıyorlar çoğu zaman kariyer secret cv gıbı sıtelerde bolca var ılanları daha cabuk eleman alımı yapıyorlar dıger yerlere göre buraalrada kesın basvurun derim akmasada damlar bırde part tıme ıslerede rastlıyorum bu aralar starbuck barista arıyordu mesela part tıme en azından uc bes kurus para gecmıs olur elınıze bununla bırlıktede cocugunuzu yarım gun bakıcı ayarlayabılırsınız veya kreş

Sitenin adını bana verebilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…