Parasızlık parasızlık...

işe girip çalışsan

Tüm sayfaları okumadim belki verilmiştir bu fikir. Benim yengem evde havlu kenarı işliyor , siz de internetten bulunduğunuz ildeki konfeksiyon atölyeleri mi ilgilenir artık kimler yaparsa böyle işleme vs durumlarını , onlarla görüşün. Yengeme havlulari veriyorlar belirli bir sürede kaç tane havlu ise artık kenarlarını işliyor. Haftalık veya iki haftalık sureleri oluyor. Bence bunu yapabilirsiniz

21 yasinda bir oglum var. 5 yasindan beri tum ihtiyaclarini kendim karsiladim. Baskasinin cocuguna bakarak buyuttum okuttum. Kendim giymedim giydirdim. Arkadaslarinin yaninda eksiklenmesin diye. Bende senin gibiydim. Senin yine esin var. Ben tek basimaydim. Sabrettim hep. Sabrin sonu selamet dedim. Oglum buyudu ve meslek sahibi oldu. Simdide oglum benim bir dedigimi iki etmiyor. Sukurler olsun Allahima..

Ayy ne güzel ne mutlu size evladinizda hayırlı çıkmış doğrusu allah nazarlardan saklasin
Darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…