Paranoyak Birisiyle Yaşam

İnşallah daha iyiye gider ama ben annenin de bu konuda karar merci olduğunu düşünmüyorum. Tedavi derken ilaç mı kullandı?
İşin içinde paranoya, şüphe, takip, kafasında kurduğu yalanlara kendinin inanması varsa bu ciddi hastalıktır ilaçsız, tedavisiz geçmez.

Dediğim gibi şizofreni kıdem kıdem artar ve öyle kendi kendine azaldı geçti denemez.

Allah sabır versin kısmen benim annemde de var.insan imdaat diye kaçası geliyor. ne kadar uzak o kadar huzur.

Zaten öyle yapıyoruz onun yanında almıyorum telefonu annem tabletten oynuyor oyunu faceye girmeden kardeşim de biraz daha dikkat etmeye çalışıyor yani ona fırsat vermemeye çalışıyoruz

Anne de paranoyak hatta daha fazlası baba paranoyak değil ama Dedemin annesi dediğim gibi intihar ediyor böyle bi ortamda büyüdüğü ve kendi ailesinde de olduğu için normal görüyor bu durumu

Ama şekerim, önünde intihar etmiç bir örnek var babanın. Yani ya tedavi olacak ya da kendi sonu da intihar olacak muhtemelen. Ciddi takıntı hastalığı intiharla bitiyor genelde. Bu şekilde söyleyin bir daha konuşun ya da tası tarağı toplayıp kaçın derim. Aynı şekilde annen ya tedavi olcaksın ya da boşancaz demeli, diyebilmeli.

Ya annem Şizofreni değil diyor emin çünkü annem biliyor bu tür rahatsızlıkları vs o yüzden bende Şizofreni demiyorum artık kendi kendine beklemiyoruz karşılık vererek yeri geldiğinde tepki vererek azalttık öle de olsun umuyoruz

Aynen ilaç kullandı galiba ama sonra bıraktı annem de tedaviyi kabul etmiyor eskiye göre iyi diyip geçiyor ama ben artİK kendim götürmek istiyorum

Kadın intihar ettiğinde dedem bebekmiş daha annemle konuşacağım bak böle böle diye dediğiniz gibi annemin de biraz dişini göstermesi lazım çok saolun tavsiyeniz için

Gecmis olsun.

Anneniz psikiyatrist mi ?

Siz babanizin bilerek boyle davrandigina inanmak istiyorsunuz ama anlattiklariniz hele de yolda surekli kendine bakildigini hissetmesi normal degil.

Annenizin bu kadar rahat olmasi sasirtti beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…