Paranoyak Birisiyle Yaşam

Gecmis olsun.

Anneniz psikiyatrist mi ?

Siz babanizin bilerek boyle davrandigina inanmak istiyorsunuz ama anlattiklariniz hele de yolda surekli kendine bakildigini hissetmesi normal degil.

Annenizin bu kadar rahat olmasi sasirtti beni...
Annem hemşire ama klinikte de bulundu ordan karşılaştırma yapıyor zaten şükür eskisi gibi bana bakıyorlar vs demiyor artık
annem pozitif olmaya çalışıyor çevresinde daha kötü kocalar görmüş baban onlara göre iyi falan diyor yani annem farkında ama iyiyi düşünmek istiyor

Burdaki tavsiyeleri dinledim ve annemle konuştum konuşcak tedavi için dedim ki konuşurken kararlı olduğunu göster tedavi içn ikna etmeye çalış eğer olmzsada sen görüş doktorla bi iki kere dedim benim sormak istediğim şu ikna etmek için ona nasıl konuşmalıyız? Normalde genel güncel mesaj yazcaktim ama belki cevaplayan olmaz diye böle alıntılayarak yazayım dedim

Bariz hasta yani tedavi olması gerekli..
Umarım kabul eder.
Anneme dedim ki bu kadar yıl dayandım ama artık sabrim kalmadı ya tedavi olursun yada ilerde güzel şeyler olmaz çünkü artık sabrım da olmayacak de dedim yani kararlı olduğunu göster dedim eğer o kadar lafa rağmen olmazsa sen doktora git dedim çünkü bunların yanında normal insan olmaz dedim
babamı ikna edecek neler söyleyebiliriz peki sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…