- 30 Kasım 2015
- 2.221
- 4.114
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
Bariz hasta babanız. Bir şekilde doktora götürün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En çok ona üzülüyorum annem farkında ekonomik özgürlüğü de var ama cesaret edemiyor boşanınca da her bahaneyle arayacağını biliyor ben seneye sınava giricem işte kardeşim de lise için çalışıyor şimdilik böke kurtulmayı düşünüyoruz
Ben iyiyim gerçekten paranoyaklığım yok aksine olayların hep iyi yanını düşünmeye çalışanlardanımAllah yardımcınız olsun.
Onu doktora götüremiyorsanız en azından siz gidin.
Öyle de tam kurtulamayacağım çünkü bursa veya izmiri kazanırsam yanıma taşınmak istiyorlar ev farklı ama şehir aynı olacak sırf bu yüzden izmir yerine izmir çevresini istiyorum annemi yanıma almayı düşündüm ama bu sefer dediğim gibi rahat bırakmayacak eğer biraz daha yaşandığı zaman bu durum artarsa ciddi ciddi onu doktora götürmeyi veya düzenli kalacağı biyere bırakmayı düşünüyorumokuyup meslek sahibi olacaksın. ve başka ile gidip alakanı keseceksin. başka çözüm yok. isterse annen de yanına gelir
Annem eskiye göre kendini düzeltti için Şizofreni olacağını pek düşünmüyor ki zaten doktora hayatta gitmez anca yaşlanınca eğer artarsa artık kendim bırakıcamŞizofren belirtileri bunlar, lütfen doktora götürün eğer öyleyse ileride kendine ve çevresine ciddi zararlar verebilir.
Çok teşekkür ederim ama tedavi ne kadar olur bilmiyorum ailesi de ilaç kullanıyor ama unutkanlık vs başlayınca haptan vazgeçtik önemli olan kafada bitirmek çünküdoktora götürmekten başka çareniz yok...
çok geçmiş olsun..
Neler olacak zaman gösterecek artıkCanım benim, hastalık bu yapacak tek şey tedavi ettirmek. ..
Ya eskiye göre azaldı ama eğer artarsa ben sürükleyip götürcem artıkBariz hasta babanız. Bir şekilde doktora götürün.
İlerde annemi ondan uzak tutup tatile cs götürmek istiyorum kafası dağılır hem iyi gelir sağolun tavsiyeniz içinMaalesef böyle hasta insanların etrafındaki insanlarda normal kalamıyor. Bence babanız gitmese dahi annenizi destek alma konusunda ikna edin. Belki fikri değişir.
Aksi halde her koyun kendi bacağından asılır diyerek ardınıza bakmayacaksınız.
Valla annem iyi şükür ama tabi uyuz olmuyor değil paranoyaklık var onun dışında Şizofreni tarzı şeyleri yok
Yanlış anlaşılma oldu sanırım. Ben paranoyaksınız veya başka bir şeyiniz var demek istemedim.Ben iyiyim gerçekten paranoyaklığım yok aksine olayların hep iyi yanını düşünmeye çalışanlardanım
Çok teşekkür ederim ama tedavi ne kadar olur bilmiyorum ailesi de ilaç kullanıyor ama unutkanlık vs başlayınca haptan vazgeçtik önemli olan kafada bitirmek çünkü
Bu tedavi olmuş hali zaten annem vaktinde kendi de düzeltti vs eski paranoyaklığı gitti hala var ama azaldı işte kıskançlık da aynı şekilde zaman ilerledikçe bide biraz da biz karşılık verdikçe azalıyor mesela bu telefon karıştmayı bıraktı ama hala bilg dan şüpheleniyor biraz annemë dedim Şizofreni mi ki diye o da Hayır artsaydı öle olurdu diyince bıraktım öle düşünmeyiBüyük ihtimalle şizofren çünkü babannende de varmış. Genetik bir hastalıktır bu. Dereceleri var ayrıca.
Allah korusun tedavi olmazsa daha da ilerler.
Ben 17 yaşıma gireceğim ya benim küçükken biraz bozoldu zaten ama sonra toparladım son 4 yıldır falan iyiyim pozitif düşünmeyi öğrendimSenin için üzüldüm ya.
Bu sekilde sizin de psikolojinizi bozmustur.
Kaç yasindasiniz?
Çok ileriye gitmiş bi yerden sonra okuyamadim
Eğer azalması devam etmezse hatta artarsa düşünüyorum çünkü dediğiniz gibi bizde bıktık artık tek dayanağım sınavlar onlara odaklanmaya çalışıyorumYanlış anlaşılma oldu sanırım. Ben paranoyaksınız veya başka bir şeyiniz var demek istemedim.
Sonuçta babanız size normal davranmayarak sizin ruhunuzu sıkıntıya sokuyor. Rahatlarsınız ve uzman birinden daha doğru tavsiyeler alırsınız.