- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ailen dönceksin 20 günde naptıda kızı kovdular derse etraf naparız diye baskı yapıp istemezse yüzüne bakmayıp her dakka terslerlerse napıcaksın sokaktamı kalsaydım çok zor arkanda ailen olmayınca inan çok zor inşallah kimse yaşamaz bunları benim gibi
sagol abla destek oldugun için inanın benim çektigim eziyeti yalnızlıgı dayagı hakareti kmse çekmemiştir ben sadece huzur istedim kocamla dışarı çıkalım arkadaşlarımız olsun gezelim bebegimiz olsun aile olalım ailelerimizin yanına gidelim tatile gidelim istedim ve allah biliyo kmseye kötü niyetle göz ucuyla bakmadım en çok o bitiriyo beni
Kız kıyamam sana valla bağrıma basasım geldi seni.
Ki o istediklerin de snn zaten yaşaman gereken şeylerdi, en doğal olanı onları yapmanızdı birlikte.
Çok üzüldüm inan, hastalık evet bambaşka bi durum Allah kimseye yaşatmasın. Ama hasta dahi olsa kimse kimseye psikolojik anlamda hakaret ve baskı içeren ithamlarda bulunamaz. Hele ki bırak dayağı pamağını dahi kaldıracak fiziksel şiddette bulunamaz. Sözlüsü dahi bu kadar yıpratıcı olurken, bi de dayaklara maruz kalman... Hiç haketmemişsin kuzum benim.
Ne diyebilirim, sen umut etmekten az önce yaşamayı istediğin şeyler için dua etmekten vazgeçme. Yaşın daha çok küçük, önünde yaşaman gereken çoookk güzel günler olacak. ve o güzel günlere ulaşabilmen için de öncelikle şu adamdan paçanı kurtarman gerek şimdi.
Bi de aklıma şey geldi. Bu adam bu kadar takıntılıysa rahatsızlığı gereği, seni bi de saplantı yapmasın.
Allah aşkına önlemini al, gerekirse izini kaybettirmek için şehir değiştir. Ve her adımında çok dikkatli ol. Hepimiz senin destekcileriniz.
Bu yaşadıklarının tıpkısının aynısını yaşadım ve boşandım,40 gün sürmedi bile evlilik, aynı ilk günlerde hatta ilk gecede başladı işkenceye,
Boşandığım günde kurban kestim, napcakları hiç belli olmaz,
İnanılmaz paraya değer veriyorlar, senin eşinde öle miydi?
Ailesi saklamış bizden de. Boşan kurtul.
Bu yaşadıklarının tıpkısının aynısını yaşadım ve boşandım,40 gün sürmedi bile evlilik, aynı ilk günlerde hatta ilk gecede başladı işkenceye,
Boşandığım günde kurban kestim, napcakları hiç belli olmaz,
İnanılmaz paraya değer veriyorlar, senin eşinde öle miydi?
Ailesi saklamış bizden de. Boşan kurtul.
evde bazen belgesel izlerdik belgeselde cinayet işlemiş adamların nasıl yaptıgını anlatırlardı bi gün izlerken bende çok adam öldürdüm diye 3 4 tane olay anlattı çok ciddiydi ve hafızası çok zayıftır aradan 2 ay geçti aynı şeyleri eksiksiz tekrar anlattı ben evlenmeden önce parayı böyle kazanıyodum bunuda ögrenmiş ol nede olsa sana kmse sahip çıkmıyo ailen yutuyo herşeyi dedi
Aynen ben de kurban kestim. Birgun carsida yürürken "aaa arabada Recep amca var" dedim. Recep amca da aile dostumuz yasli basli adamdı. Eski koca " sen arabalarin içini mi dikizliyosun namussuz" demisti.
Bosanma asamasina geldigimizde annesi "evlenince duzelir sandik" diye bir laf etti. Sok oldum. Resmen deneme yanilma yontemiyle ogullarini evlendirmisler.
9 yasindaki erkek cocuga maşallah ne guzel cocuk, keske benim evladim da boyle olsa dedigim icin,
"Sen ahlaksiz, onursuzsun" demisti.
Şaka gibi ya..
yılın psikopatı ödülünü kocanıza veriyoruz kk hanımları olarak
dügün bittikten sonra ablamın arkadaşlarıda geldi ama evlidirler neyse sigara içmek için salona gittik ablamın fundayla gökhan adında bikaç arkadaşıda ordaydı funda sarıldı tebrik etti yüzügüme baktı şansa tek taşımızla alyansızımız aynı çıktı aaa aynılar sanki senle ben evlendik funda abla dedim güldüm bi bagardı sen buraya gel diye gittim bana sen gökhanlamı yattın onamı gönderme yaptın sanki biz evliyiz diye ne haltlar karıştırıyosun dedi gitti yüzüklerimizi degiştirdi
evlenmeden önce di,ndardı demişmisin evlendikten sonrada öylemiydi hem namaz kıllıp hemde içiyomuydu Allah kurtarsın bi an önce o adamdan