İş bulma garanti mi
Yani bana değişik geldi ayrı eve çıkarız iş bulup bu arada ailenin verdiğini de kenara atıyorsun vs
Eşin oralı imiş önden gidip iyi kötü iş bulmalı sonra direkt kendi evinize gitmeliydiniz
Ne kadar oldu gideli iş bulabilecek mi kısa sürede
İş yoksa tabii tutumlu olunur da aile ile kalıp harçlığı birikim yapmak garip yani ihtiyaç yoksa teşekkür eder almam alıp kenara ayırmak bana ayıp gelir
Bu konuda haklısınız, öyle yapmayı deneyeceğim, teşekkürlerMesela daha iyisini bulabileceğiniz bir konuda o iş bende deyin .
Keşke öyle düşünebilsem :) Bir de bu düzelmiş halim. Eskiden daha sıkıydımEvet cimrilik yapiyorsunuz. Bende eşiniz gibiyim bugün yaşıyorum yarın olmeyecegim belli değil. Para varken harcanır yarına Allah kerim..
Yemeden, eğlenceden kısmıyoruz ama gündüz yerine daha ucuz diye gece trenine bilet aldırdım mesela, hem de aktarmalıIs yoksa biraz tutumlu olmaniz guzel.
Ama yolculukta ucak yerine otobus tercih ediyorsaniz olmaz yada giyim ve yemeginizden eglencenizden kismanizda olmaz.
Yemeden, eğlenceden kısmıyoruz ama gündüz yerine daha ucuz diye gece trenine bilet aldırdım mesela, hem de aktarmalıBiletlere beraber bakıp beraber karar verdik ama.
Ne kaldi baska kisacakIs yoksa biraz tutumlu olmaniz guzel.
Ama yolculukta ucak yerine otobus tercih ediyorsaniz olmaz yada giyim ve yemeginizden eglencenizden kismanizda olmaz.
İnşallah çok eziyetli olmaz da değerikiside trenmi birsey olmaz ne kadar fark vardi ki.Deger miydi yani inip binmeye.
Olmaz mı daha neler var. Eşim aklına eseni aklına estiği anda alırdı normalde. Özellikle hobileri konusunda ipin ucunu kaçırır biraz. Bıraksam her gün bir online sipariş gelir bize. Şimdi haftada ya da iki hafada bir geliyor :)Ne kaldi baska kisacakilahi.
Ne bileyimNe kaldi baska kisacakilahi.
Kesin cok fark yok dualara baslamissinİnşallah çok eziyetli olmaz da değerFiyat farkı vardı ama azlığı çokluğu kişiye göre değişir tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?